Bende büyük ihtimalle pazartesi Salı regl olunca gidicemSelam benim adetimin 2. Günü bugün Bilkente gittim kan verdim klomen başladı bugün ancak unuttum sormayı ne zaman başlayacağımı ve kaç tane içecegimi bilmiyorum reçeteye göre mi baksam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende büyük ihtimalle pazartesi Salı regl olunca gidicemSelam benim adetimin 2. Günü bugün Bilkente gittim kan verdim klomen başladı bugün ancak unuttum sormayı ne zaman başlayacağımı ve kaç tane içecegimi bilmiyorum reçeteye göre mi baksam
Günde 5 günde 1 tane kullan dedi eczacı öyle başladımEczaneye sorsaydın
Bende günde 1 kullanıyordumGünde 5 günde 1 tane kullan dedi eczacı öyle başladım
İnşallah olumlu sonuç alırsın sana da kendime de anne olmayı dileyenle hep dua ediyorum sende dualarında beni unutmaBende günde 1 kullanıyordum
Ben Çarşamba kontrole gideceğim bakalım nasıl olacakBende günde 1 kullanıyordum
Amin inşaallah hep dua ediyorum kim istiyorsa Allah güzel bir şekilde nasip etsinİnşallah olumlu sonuç alırsın sana da kendime de anne olmayı dileyenle hep dua ediyorum sende dualarında beni unutma
Yumurtalarına bakarlar ona göre iğne verirler şu gün şu saate gel derlerBen Çarşamba kontrole gideceğim bakalım nasıl olacak
Amin inşaallahAmin inşaallah hep dua ediyorum kim istiyorsa Allah güzel bir şekilde nasip etsin
Aşılamadan sonra cinsel ilişki olacak mı yoksa aşılamanın tutmasını mı bekliyorsunuz süreç nasıl oluyor. Aşılamadan sonda ilişki olursa ihtimal artıyor mu? Bir de siz de sanırım şehire gidiyorsunuz yumurta çatlamış mı çatlamamış mı bakıyorlar mı?Selam ben bugün aşılama oldum
Sizin acı eşiğinize göre değişir anlık şiddetli regl ağrısı gibi masadan kalkınca geçiyor birkaç gün sadece lekelenme oluyor ve geçiyorMerhaba, bende bu hastaneye gitmekteyim. Yarın hsg randevum var. Hsg yi nasıl çekiyorlar ağrı veriyor mu dayanılabilir mi? Bugün doktora soracaktım unuttum. Devamındaki süreç nasıl işliyor şehir hastanesinde beni biraz aydınlatabilir misiniz
Teşekkürler sizin aşılamanız tuttu muSizin acı eşiğinize göre değişir anlık şiddetli regl ağrısı gibi masadan kalkınca geçiyor birkaç gün sadece lekelenme oluyor ve geçiyor
Henüz aşılamanın 4. GünündeyimTeşekkürler sizin aşılamanız tuttu mu
Evet Bilkente gidiyorum listeyi tamamlayınca tedavi başlıyor ilaç ve çatlatma iğnesi veriliyor ondan sonra kan ve ultrasonla takip ediliyorsunuz bazen hergün bazen 2 günde 1 çağırılıyorsunuz benim hemen yumurtalar gelişti çok gidip gelmedim iğne sonrası aşılama yapıldı bekliyorum önce asistanlar muayene ediyor ondan sonra proflar sizin süreci yönetiyorAşılamadan sonra cinsel ilişki olacak mı yoksa aşılamanın tutmasını mı bekliyorsunuz süreç nasıl oluyor. Aşılamadan sonda ilişki olursa ihtimal artıyor mu? Bir de siz de sanırım şehire gidiyorsunuz yumurta çatlamış mı çatlamamış mı bakıyorlar mı?
İlişkiyi doktor söylüyor yumurta boyutuna göre bugünlerde gir diyor aşılamadan sonrada gün aşırı diyorAşılamadan sonra cinsel ilişki olacak mı yoksa aşılamanın tutmasını mı bekliyorsunuz süreç nasıl oluyor. Aşılamadan sonda ilişki olursa ihtimal artıyor mu? Bir de siz de sanırım şehire gidiyorsunuz yumurta çatlamış mı çatlamamış mı bakıyorlar mı?
Cevaplarınız için çok teşekkürler. Süreci tam anlayamamıştım. Her gitmeye sorduğumda ilk önce listeyi tamamlayın o zaman nasıl ilerleyeceğimiz belli olacak diyorlardı. Bende artık listenin sonundayım. Devamında ne olacak merak ediyordum. Çok teşekkürler. Umarım sizinde gönlünüzce olur her şeyİlişkiyi doktor söylüyor yumurta boyutuna göre bugünlerde gir diyor aşılamadan sonrada gün aşırı diyor
Amin inşaallah hayırlısı hepimiz için yarın hsg sonrası tekrar yazar mısınız merak ediyorum sonucuCevaplarınız için çok teşekkürler. Süreci tam anlayamamıştım. Her gitmeye sorduğumda ilk önce listeyi tamamlayın o zaman nasıl ilerleyeceğimiz belli olacak diyorlardı. Bende artık listenin sonundayım. Devamında ne olacak merak ediyordum. Çok teşekkürler. Umarım sizinde gönlünüzce olur her şey
Tabiki yazarım hemen sonuç çıkıyor muAmin inşaallah hayırlısı hepimiz için yarın hsg sonrası tekrar yazar mısınız merak ediyorum sonucu
Evet hemen sonuç çıkıyor doktor bakıyorTabiki yazarım hemen sonuç çıkıyor mu