İnşallah bu sefer hiç düşünmedim olur mu olmaz mı falan diye araştıma yapmadım forumlara bakmadım zaten kontrolde yok bunda hastaneye git gel yok kafam rahat gittim. Birde böyle denedim yani Umarım tutunmuşlardır yavrularAyyy hadi güzel haberleri alırız inşallaj :)
Size tavsiyem sağlık ocağında aile hekiminize gidip tüp bebekte doktorların istediği tahlilleri yaptırmanız, adetin 2. 3. Günü giderseniz hormon testleri ile birlikte de yaptırabilirsiniz. Hba1c, vitamin D,B12,ferdinin, demir,insülin açık,folik asit, adetli iken bakılacak tsh,fsh,lh,serbest T3 T4,anti tpo,prolaktin,E2,adetin 21.günü progesteron,rahim filmini tüp bebek doktoru ister elinizde olsun, eşinizle araştırma hastanesinden kromozom testi Eşli olacak,pıhtılaşma testleri de yaptırabilirsiniz, amh ca 125 bunlarda elinizde olsun benceSagol canm. Ben de oyle dusundgm icn 3 ayoncesi goruscgm kan testi degn hormon mu olyr .nasip artk Allah ne zmn ol derse artk. Seni rahatsz edrm arda ben cok cok sagol
Sagolunn tesekkur edrim filmi yaptrcgm yrrde yani ozel de cektrrm digerlrde nerde olŕsa artk cnku rahim filinden korkyrm bi tek. Birde hormonlrn geneli hemen cikr dimiSize tavsiyem sağlık ocağında aile hekiminize gidip tüp bebekte doktorların istediği tahlilleri yaptırmanız, adetin 2. 3. Günü giderseniz hormon testleri ile birlikte de yaptırabilirsiniz. Hba1c, vitamin D,B12,ferdinin, demir,insülin açık,folik asit, adetli iken bakılacak tsh,fsh,lh,serbest T3 T4,anti tpo,prolaktin,E2,adetin 21.günü progesteron,rahim filmini tüp bebek doktoru ister elinizde olsun, eşinizle araştırma hastanesinden kromozom testi Eşli olacak,pıhtılaşma testleri de yaptırabilirsiniz, amh ca 125 bunlarda elinizde olsun bence
Sagolunn tesekkur edrim filmi yaptrcgm yrrde yani ozel de cektrrm digerlrde nerde olŕsa artk cnku rahim filinden korkyrm bi tek. Birde hormonlrn geneli hemen cikr dimi
[/QUOTe
Çıkar, genetik kromozom testleri 1 2 ayı bulabiliyor.
Hep iyi şeyler duydum Özellikle Göğşen hocanın hakkında,bu testleri yaptırabilirsin yada doktorunu beklersin ne isteyecek bakalım.Ama ilk denemede doktorlar genelde çok ayrıntılı şeyler istemiyor.Onlari peki yaptrcgm yer mi ister ben mi yaptrym ben ankara baskentte yaptrcm gogsen hocada ins once bi on gorusemye gdecgm sence nasl bi yer fikrn vr mi
Esimde hiz ve morfoloji sorunu vr sayimiz guzel ben kndime hc baktrdm bakalm basycgz iste ilk randevu icn 250 dedi bi yerde 210 okumstm ama sen tedavi oldun muHep iyi şeyler duydum Özellikle Göğşen hocanın hakkında,bu testleri yaptırabilirsin yada doktorunu beklersin ne isteyecek bakalım.Ama ilk denemede doktorlar genelde çok ayrıntılı şeyler istemiyor.
Ben 3 kez tüp bebek yaptırdım negatif oldu hep,bizde morfoloji soru u vardı birde varikosel 5yıl boyunca ameliyat önermediler 3negatif tüpten sonra eşim ameliyat oldu, şimdi değerler düzeldi morfoloji 6oldu bekliyoruz normal yolla olur diye, olmazsa haziranda deneyeceğiz tekrarEsimde hiz ve morfoloji sorunu vr sayimiz guzel ben kndime hc baktrdm bakalm basycgz iste ilk randevu icn 250 dedi bi yerde 210 okumstm ama sen tedavi oldun mu
Bizde ameliyt oldk bir yili gecti aman aman bi degsklik olmadi hiz 15 20 civari morf. 2veya 4 civari sayi mmde 160 mliyn ckyir canlilik testi yptrmstk o 80 civari ckti dna hasari yuzde 14 ckti . Snn negatf olmann sebebi neyms soyeldilr mi ebriyon olusmsydu canm kusara bakma ck sorym ama merak edyrm sureciBen 3 kez tüp bebek yaptırdım negatif oldu hep,bizde morfoloji soru u vardı birde varikosel 5yıl boyunca ameliyat önermediler 3negatif tüpten sonra eşim ameliyat oldu, şimdi değerler düzeldi morfoloji 6oldu bekliyoruz normal yolla olur diye, olmazsa haziranda deneyeceğiz tekrar
Embriyo oluşuyor ama tutmadı hiö sadece ilki kimyasal oldu. Sebebsiz deniyor ama kaliteli embriyo da oluşturamadık az oldu hepBizde ameliyt oldk bir yili gecti aman aman bi degsklik olmadi hiz 15 20 civari morf. 2veya 4 civari sayi mmde 160 mliyn ckyir canlilik testi yptrmstk o 80 civari ckti dna hasari yuzde 14 ckti . Snn negatf olmann sebebi neyms soyeldilr mi ebriyon olusmsydu canm kusara bakma ck sorym ama merak edyrm sureci
Bazi vitaminlr falan kullanman iyi gleblr yada beselenmeye dikkt etmek bn suan d v b 12 ve iñfolik combiye basldmEmbriyo oluşuyor ama tutmadı hiö sadece ilki kimyasal oldu. Sebebsiz deniyor ama kaliteli embriyo da oluşturamadık az oldu hep
Embriyo oluşuyor ama tutmadı hiö sadece ilki kimyasal oldu. Sebebsiz deniyor ama kaliteli embriyo da oluşturamadık az oldu hep
Kullandım her tedavide, omega koenzim dvit b12, Omepa vm, arı sütü. Ama şimdi enkaz 3 ay hazırlanacağım tedavi öncesiA
Bazi vitaminlr falan kullanman iyi gleblr yada beselenmeye dikkt etmek bn suan d v b 12 ve iñfolik combiye basldm
Ins olr canm ayni yerde mi yatrcksn yine. Birde rahim filminin nerde cektrgdnn bi onemi vr miKullandım her tedavide, omega koenzim dvit b12, Omepa vm, arı sütü. Ama şimdi enkaz 3 ay hazırlanacağım tedavi öncesi
Tüp bebeğe başlayacağın doktora da çektirebilirsin yada bilindik biryerde çektirebilirsin. Ben 3 ünü de farklı merkezde yaptırdım, ikinci merkezimde yaptıracağım en güvendiğim yer orası oldu.Ins olr canm ayni yerde mi yatrcksn yine. Birde rahim filminin nerde cektrgdnn bi onemi vr mi
Her sefernde bidha mi cektrdn o neden ki. Yakin bi ozel hastane vr orda cektrcm gdeknde gotirurm dye dusundm kucuk yerde cektrmk benm gerginligimi aliyor:))Tüp bebeğe başlayacağın doktora da çektirebilirsin yada bilindik biryerde çektirebilirsin. Ben 3 ünü de farklı merkezde yaptırdım, ikinci merkezimde yaptıracağım en güvendiğim yer orası oldu.
Haa pardon sen tuptn bshseyrmsn ben rahim filmini 3 kez cektrdn sandm. Guvendigin merksz neresi canm baskent miTüp bebeğe başlayacağın doktora da çektirebilirsin yada bilindik biryerde çektirebilirsin. Ben 3 ünü de farklı merkezde yaptırdım, ikinci merkezimde yaptıracağım en güvendiğim yer orası oldu.
Yok cnm İzmirde irenbe tüp bebek merkezi,Haa pardon sen tuptn bshseyrmsn ben rahim filmini 3 kez cektrdn sandm. Guvendigin merksz neresi canm baskent mi
Ama baskent hakkndaiyi seylr soyluyoralr genelde ya nasipYok cnm İzmirde irenbe tüp bebek merkezi,
Başkent Göğşen hocayı bende duyuyorum. Çok başarılı, ben izmirde yaşadığım için izmirde yaptıracağım. Üçüncü tedavim için Ankara ya gürgan kliniğe geldim hiç memnun kalmadım oyüzden artık evimin yakınında tedavi olmak istiyorum. Sizde size yakın yerlerde deneme yaparsanız iyi olur sizin içinAma baskent hakkndaiyi seylr soyluyoralr genelde ya nasip
Evt bana en yakin il ankara suanBaşkent Göğşen hocayı bende duyuyorum. Çok başarılı, ben izmirde yaşadığım için izmirde yaptıracağım. Üçüncü tedavim için Ankara ya gürgan kliniğe geldim hiç memnun kalmadım oyüzden artık evimin yakınında tedavi olmak istiyorum. Sizde size yakın yerlerde deneme yaparsanız iyi olur sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?