Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Ben şu anda oksapor 0.4 kullanıyorum yeterli gelir mi acaba sonucu henüz doktora gösteremedik
Valla bende olsalar 0.4 kullanıyorm ama pıhtılaşma testi yapMadan doktor verdi aceba yeterli mi bazıları 7500luk kullanıyorm us bu testi nasıl yaptrabilrm hamileykende bakilirmi

Valla bende olsalar 0.4 kullanıyorm ama pıhtılaşma testi yapMadan doktor verdi aceba yeterli mi bazıları 7500luk kullanıyorm us bu testi nasıl yaptrabilrm hamileykende bakilirmi
ben oksapar 04.lük kullanıyorum doktor benden genetik test istedi ona göre ilaçlara devam ederiz işimizi garantiye alalım dedi o yüzden yaptırdık. Genelde 2-3 düşük yaşayan bayanlara bu test yapılıyormuş..Bende doktor istedi boşu boşune 9 ay iğne vurulma pıhtılaşma çıkarsa ilaö için rapor çıkartırız dedi o yüzden yapıldı..İsteğe göre özel labaratuarlarda yaptırabilirsin öteki türlü doktorun istemesi lazım diye biliyorum..7500lük çıkanlar pıhtılaşması olanlar galiba hatta kiloya göre ilaçların dozu artırılıoyormuş falan çok bilgi var internette yaa.. Ama ben o kadar zor tedavilerden sonra ilaçların dozlarının yeterli miktarda verildiğini düşünüyorum

genetik testte mutasyon cikti cnm pihtilasmaya meyil var dendi
işte bende mutant vs çıkmadı sadece 4g/4g çıktı acaba ondan mı ilacı keselim dedi internette farklı üni.lerde yapıomış 2 araştırma okudum 4g/4g çıkan hastalarda düşük %2.7 filan yazıyordu kafam çok karışık

Hmm hamileyken bu test yapılıyor mu şimdi istesem ben yapabilrmiym çünkü suan bnde aynı senin gibi kullanıyorum. Bi test yapılmadan bunu verdi doktorum

Hmm hamileyken bu test yapılıyor mu şimdi istesem ben yapabilrmiym çünkü suan bnde aynı senin gibi kullanıyorum. Bi test yapılmadan bunu verdi doktorum
doktoruna sorabilirsin bazı doktorlar test yaptırmadan 9 ay kullandırıyormuş. istersen kontrole gittiğinde sor

doktorundan iyice bilgi al canim bende bilemiyorumm

Kızlar birsey daha soracam benm.kan grubun ab + esimin 0 - kan uyuşmazlığı var.mı aceba varsa ne zman iğne olmam gerekir

Kızlar birsey daha soracam benm.kan grubun ab + esimin 0 - kan uyuşmazlığı var.mı aceba varsa ne zman iğne olmam gerekir
Senin + ise sorun yok diye biliyorum cnm ama doktoruna sor yinedee. Sen - esin + olursa uyusmazlik oluyo.

Kızlar bugun bir iki damla kahverengi lekelenmem oldu çok korkuyorum bisey olurmu acaba

Kahverengi bende de oluyo canim normal korkma. Kirmizi olursa hemen doktoruna git
Korktum hemen aradım haber verdim coraspin kullanıyordum onu kesmemi istirahat etmemi söyledi devam ederse haber ver Dedi ama Suan devam etmıyor insallah etmez ya çok korktum birsey olacak diye Sende agrı falan oluyor mu peki bende agrı yok ama o lekeyi görmeden önce oturduğum yerden kalkınca sol kasıgıma bicak saplanır gbi bi Ağrı girip geçti ondan sonra gördüm lekeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…