sorun olmuyor canım yapılan testlerini gösterirsin zaten yeni tarihse sorun çıkarmazlar ...Sagol yorumun icin . Ne gibi testlr istyolr ve hormon teslerini devlt hasnetsinde yaptrsak sorun olr mu hsg yide baskentte cekilmk istyrm
Başkent Hastanesi'nde tedavi gordum. Ben on görüşme yapmamistim emin olmamakla beraber on görüşme yapılabiliyor diye biliyorum ama hastaneyi arayıp bu konuda bilgi alabilirsiniz. Ben rahim filmimi sperm testimi ve diğer kan sonuclarimi başka bir yerde yaptirmistim doktorum kan sonuclarimi tekrarlamisti diğer rahim filmi ve sperm testi için tekrar test yaptırmamışti. Muayene ücretleri 122 TL 10 gün geçtikten sonra tekrar muayene ücreti alıyorlar tüp bebek sürecinde bazen her gün bazen gün aşırı muayene oluyorsun bu süreçte doktorlar kan testleri istiyor bu lan testleri ücretsiz..( eğer sosyal guvencenoz varsa)..Onun haricinde gogsen ve Hulusi hoca olmak üzere 2 tane hoca var Hulusi hoca inanılmaz yoğun gogsen hoca ona göre biraz daha rahat Hulusi hocanın hastaları rahat 2 saat bekliyorlar gogsen hocanın hastaları normal muayene ise o kadar sıra beklemiyor.Her iki hoca da iyidir..Ben gogsen beyin hastasıyım çok memnun kaldım..Onun haricinde labaratuvar konusunda iyi olduklarını düşünüyorum çünkü aksi bir durumla karşılaşmadım ..mikroçip embriyoskop yumurta dondurma vs bu tip işlemler yapılıyor..Doktorunuzla irtibata gecemeseniz dahi hemsiresiyle irtibata gecebiliyorsuniz gogsen hocanın böyle Hulusi hocayı bilemiyorum..Ama o da hastalarına telini veriyor galiba..Aklınıza takılan başka birşey varsa cevaplayabilirimArkadaslr meraba aranizda yeniyim 3 yillik evliliym hc gebe kalaamadm asilama olmadan tup bebege gecmk ostyrm Ankara basket dusunyrm ama hoca olrk hngisini secmeliyim nasl bi yol izlemeilym on gorusme ucretli mi hangi yontemler kullnliyor hastane sorularmi cevplrsnz sevirm arkadslr
Bu arada hormon testleri için zaten başkentte ücret almıyorlar smear testi için almışlardı benden o da 44 TL gibi birseydi sperm testi için alıyorlar o da az bir ücret olması lazım onu dışarda ücret vermek istemezsen yaptırabilirsiniz..3 yıl olduğu için sisin raporlu olur büyük ihtimal raporu zaten başkent kendisi çıkartıyor ..Raporlu fiyatı 6250 mi 6400 mu öyle birşey raporsuz 7250 TL..Doktor embriyoskop ister mi bilmiyorum bizden istenmişti onu ücreti 1240 TL gibi birseydi..Kredi kartına taksit yapılıyor ödeme de kolaylık sağlıyorlar..Elinizdeki karta göre 9 taksite kadar taksit imkanı var..Parça parça geldiği için. Aklıma biraz bölüm pörçük oldu kusura bakmayınSagol yorumun icin . Ne gibi testlr istyolr ve hormon teslerini devlt hasnetsinde yaptrsak sorun olr mu hsg yide baskentte cekilmk istyrm
Cok sagol ben haziran gibi tatil donemi esim ogretmn bslamk istyrm ama oncesnde gorusmk testlri yptrmk hsg ceklmk istyrm bi sorun vrsa onceden cozulsn dye. Yani 3 adet donemi fln sonra bu surecte gorusblrnyz hasatanyle yani onlr elime bi lste vrsn ben onlari devllte olnlri devltte ozelde oanlri ozwlde yaptyrm istyrm . Vitamin flan kullnp bu surectehazlrnmk istyrm. Rapor olr mu bilmyrm ko sayimiz 163 milyn cc de hiz ve morfolji sorunu var. Bunu da konusacgm tabi. Gogsen hoca ilk gittgndee gorusme imkanin olyr dimi.Bu arada hormon testleri için zaten başkentte ücret almıyorlar smear testi için almışlardı benden o da 44 TL gibi birseydi sperm testi için alıyorlar o da az bir ücret olması lazım onu dışarda ücret vermek istemezsen yaptırabilirsiniz..3 yıl olduğu için sisin raporlu olur büyük ihtimal raporu zaten başkent kendisi çıkartıyor ..Raporlu fiyatı 6250 mi 6400 mu öyle birşey raporsuz 7250 TL..Doktor embriyoskop ister mi bilmiyorum bizden istenmişti onu ücreti 1240 TL gibi birseydi..Kredi kartına taksit yapılıyor ödeme de kolaylık sağlıyorlar..Elinizdeki karta göre 9 taksite kadar taksit imkanı var..Parça parça geldiği için. Aklıma biraz bölüm pörçük oldu kusura bakmayın
Eline bir liste vereceklerini sanmıyorum on görüşme yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum ama doktor muayene etmeden de şunları yaptır der mi onu da bilemiyorum..İllaki yol gösterir tedaviye başlamadan önce vitaminlere filan başlatır rahim filmi mutlaka ister sperm testi mutlaka ister kan testleri istersen dışarda yaptır ama dediğim gibi kendi hastanelerinden çıkan kan sonuçlarına göre hareket ediyorlar ..Cok sagol ben haziran gibi tatil donemi esim ogretmn bslamk istyrm ama oncesnde gorusmk testlri yptrmk hsg ceklmk istyrm bi sorun vrsa onceden cozulsn dye. Yani 3 adet donemi fln sonra bu surecte gorusblrnyz hasatanyle yani onlr elime bi lste vrsn ben onlari devllte olnlri devltte ozelde oanlri ozwlde yaptyrm istyrm . Vitamin flan kullnp bu surectehazlrnmk istyrm. Rapor olr mu bilmyrm ko sayimiz 163 milyn cc de hiz ve morfolji sorunu var. Bunu da konusacgm tabi. Gogsen hoca ilk gittgndee gorusme imkanin olyr dimi.
Benim rahim ve sperm testimin üstünden 6 ay filan geçmişti tekrar istemedi mesela başka bir yerde yaptirmistim sadece smear testi ve hormon testleri yaptı o kadar onda da sadece smear testine ücret odedim dediğim gibi on görüşme yaparsın o seni yönlendirir bu süreçte çünkü tüp bebek başlamadan farklı tedavilerde uygulayabilirler rahim filmi sonuçlarına göre örneğin önümüzdeki ay gider muayene olursun hoca değerlendirir ama haziran da tedaviye baslarsin gibi gibiCok sagol ben haziran gibi tatil donemi esim ogretmn bslamk istyrm ama oncesnde gorusmk testlri yptrmk hsg ceklmk istyrm bi sorun vrsa onceden cozulsn dye. Yani 3 adet donemi fln sonra bu surecte gorusblrnyz hasatanyle yani onlr elime bi lste vrsn ben onlari devllte olnlri devltte ozelde oanlri ozwlde yaptyrm istyrm . Vitamin flan kullnp bu surectehazlrnmk istyrm. Rapor olr mu bilmyrm ko sayimiz 163 milyn cc de hiz ve morfolji sorunu var. Bunu da konusacgm tabi. Gogsen hoca ilk gittgndee gorusme imkanin olyr dimi.
Canım ne yaptın donmuş transferin gercekleşti mi?Benim adet günüm tam belli değil ama sanırım benim de 6. Güm bugün. Hadi bakalım hayırlısı şubatta dondurulmuş alacaklar kısmında buluşalım
Canım trabsferin gercekleşti mi?Benimde şubatta.... inşallah güzel güzel haberlerimizi veririz birbirimize....
Ben de ole dusunyrm ama liste derkn hani hangi hormonlara baklck yada hangi vit eksik onalra baklck gibi onlari soyler dye dedm yani ben derim suan eksk oldgumu bildigm vitkulnmaya baslaym ki ertelnmesin tedavi yani bunlarla ilgilnmesi lazmBenim rahim ve sperm testimin üstünden 6 ay filan geçmişti tekrar istemedi mesela başka bir yerde yaptirmistim sadece smear testi ve hormon testleri yaptı o kadar onda da sadece smear testine ücret odedim dediğim gibi on görüşme yaparsın o seni yönlendirir bu süreçte çünkü tüp bebek başlamadan farklı tedavilerde uygulayabilirler rahim filmi sonuçlarına göre örneğin önümüzdeki ay gider muayene olursun hoca değerlendirir ama haziran da tedaviye baslarsin gibi gibi
bazı değerler çok çabuk değişebiliyor şahsen benim öyle o yüzden kan değerlerine bakılacaktır ama bu değerlere sizin tedaviye başlamanıza yakın bir tarihte de ayrıca bakılacaktır..vitamin kullandırıyor yani bana başlatmıştı bazı hastalıklara yatkınlığın olup olmadığına dair değerlere filan bakılıyor.Şöyle bir durum var siz hazirandaki tedaviniz ertelenmemesi için öncesinde muayene olmanız lazım.Çünkü bu tip tedavilerde beklenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ben de herşeyimi hazırlamıştım ama düşündüğüm tarihten 1 ay geç başladı tedavim. Yani ben herşeyimi hazırlayayım o ay gideyim hemen tedavim başlasın olmuyor maalesef ertelenebilir de tedaviniz kan sonuçlarınız uygun olmayabilir veya o ay kist oluşur onu baskılayabilir doktor vs vs. Nacizane tavsiyem düşündüğünüz tarihten önceki adetinizde muayene olup yol haritası çıkartmanız çünkü herşey planadığımız gibi olmuyor maalesef. Herşey gönlünüzce olsun..Ben de ole dusunyrm ama liste derkn hani hangi hormonlara baklck yada hangi vit eksik onalra baklck gibi onlari soyler dye dedm yani ben derim suan eksk oldgumu bildigm vitkulnmaya baslaym ki ertelnmesin tedavi yani bunlarla ilgilnmesi lazm
Sagol canm. Ben de oyle dusundgm icn 3 ayoncesi goruscgm kan testi degn hormon mu olyr .nasip artk Allah ne zmn ol derse artk. Seni rahatsz edrm arda ben cok cok sagolbazı değerler çok çabuk değişebiliyor şahsen benim öyle o yüzden kan değerlerine bakılacaktır ama bu değerlere sizin tedaviye başlamanıza yakın bir tarihte de ayrıca bakılacaktır..vitamin kullandırıyor yani bana başlatmıştı bazı hastalıklara yatkınlığın olup olmadığına dair değerlere filan bakılıyor.Şöyle bir durum var siz hazirandaki tedaviniz ertelenmemesi için öncesinde muayene olmanız lazım.Çünkü bu tip tedavilerde beklenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ben de herşeyimi hazırlamıştım ama düşündüğüm tarihten 1 ay geç başladı tedavim. Yani ben herşeyimi hazırlayayım o ay gideyim hemen tedavim başlasın olmuyor maalesef ertelenebilir de tedaviniz kan sonuçlarınız uygun olmayabilir veya o ay kist oluşur onu baskılayabilir doktor vs vs. Nacizane tavsiyem düşündüğünüz tarihten önceki adetinizde muayene olup yol haritası çıkartmanız çünkü herşey planadığımız gibi olmuyor maalesef. Herşey gönlünüzce olsun..
Senin tedavin nasl sonuclndi. Ins bebegin olmstrbazı değerler çok çabuk değişebiliyor şahsen benim öyle o yüzden kan değerlerine bakılacaktır ama bu değerlere sizin tedaviye başlamanıza yakın bir tarihte de ayrıca bakılacaktır..vitamin kullandırıyor yani bana başlatmıştı bazı hastalıklara yatkınlığın olup olmadığına dair değerlere filan bakılıyor.Şöyle bir durum var siz hazirandaki tedaviniz ertelenmemesi için öncesinde muayene olmanız lazım.Çünkü bu tip tedavilerde beklenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ben de herşeyimi hazırlamıştım ama düşündüğüm tarihten 1 ay geç başladı tedavim. Yani ben herşeyimi hazırlayayım o ay gideyim hemen tedavim başlasın olmuyor maalesef ertelenebilir de tedaviniz kan sonuçlarınız uygun olmayabilir veya o ay kist oluşur onu baskılayabilir doktor vs vs. Nacizane tavsiyem düşündüğünüz tarihten önceki adetinizde muayene olup yol haritası çıkartmanız çünkü herşey planadığımız gibi olmuyor maalesef. Herşey gönlünüzce olsun..
Estağfurullah 2.deneemden sonra pozitif çok şükür Allah herkese nasip etsin hayırlısıyla inşSenin tedavin nasl sonuclndi. Ins bebegin olmstr
Evet 25 şubatte oldum transfer... 9 mart tahlil günüm gün sayıyorumCanım trabsferin gercekleşti mi?
Ay aynı gün transfer olmuşuzEvet 25 şubatte oldum transfer... 9 mart tahlil günüm gün sayıyorum
Ayyy hadi inşallah yaaa... :)Ay aynı gün transfer olmuşuz☺ İkimiz de inşallah 9 martta güzel haberlerle geliriz.
Evet canım oldu transferim bugün 3.günü. 3 embriyom vardı hepsi 1. Kalite çıktı yine çok şükür. 2 tane transfer edildi beklemedeyim. 11 mart tahlil günümCanım ne yaptın donmuş transferin gercekleşti mi?
Ayyy hadi güzel haberleri alırız inşallaj :)Uzun zamandır bakmadım görünüm değişmiş bi adette olamadım şimdi sizinde transferler hayırlı olsun kızlar 2 gün öndesiniz bendenprensesbuki tostosi öncesini okuyamadım başka varsa onlarında hayırlı olsun sistemi çözeyim bakarım hepsinr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?