Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Korktum hemen aradım haber verdim coraspin kullanıyordum onu kesmemi istirahat etmemi söyledi devam ederse haber ver Dedi ama Suan devam etmıyor insallah etmez ya çok korktum birsey olacak diye
Bende 5.haftada kirmizi kanama geldi canim igne vurundum hemen simdi de arada kahverengi geliyor doktorum korkma olur dedi devamli kirmizi kanaman olursa hemen gelirsin dedi

Bende 5.haftada kirmizi kanama geldi canim igne vurundum hemen simdi de arada kahverengi geliyor doktorum korkma olur dedi devamli kirmizi kanaman olursa hemen gelirsin dedi
Ani bi batma oldu sonrasında da o lekeyi görünce korktum elimde olmadan ama çok şükür Suan agrım da Yok leke de Yok

canım sen kaç haftalık oldun? benimde 2 gün süren kahverengi lekelenmem olmuştu ve baya çok geliyordu doktorum yerleşme kanaması olmuş demişti

canım sen kaç haftalık oldun? benimde 2 gün süren kahverengi lekelenmem olmuştu ve baya çok geliyordu doktorum yerleşme kanaması olmuş demişti
6+5gunluk canım senin kaç haftalık yerleşme kanaması icin geç olduğunu düşünüyorum ama insallah öyledir

arkadaşlar tüp bebekten önce birkaç kez aşılama yaptırıp ona da ilaçlarda rapor çıkartıp sonra tüp bebekte de rapor çıkartabiliyor mu onunla onun rapor çıkarma hakları başka başka mı

arkadaşlar tüp bebekten önce birkaç kez aşılama yaptırıp ona da ilaçlarda rapor çıkartıp sonra tüp bebekte de rapor çıkartabiliyor mu onunla onun rapor çıkarma hakları başka başka mı
Çıkartılabiliyor ama evrakları farklı tüp bebekte biraz daha teferruatlı evraklar

6+5gunluk canım senin kaç haftalık yerleşme kanaması icin geç olduğunu düşünüyorum ama insallah öyledir
Hiç canını sıkma canım ilk 3 ayda çok normal ağrı zaten devamlı olan bişey rahim genişliyo çünkü ikisi denk gelmiştir gönlünü karartma yoğun kırmızı sürekli devam eden olmadığı müddetçe üzme kendini boşuna benim 4 haftalıkken olmuştu pembe 2 3 damla kan muhtemelen benim ki yerleşme kanamasıydı ama biliyomusun o zaman bile hiç korkmadım bebeğin seninle onu hisset gerisi boş

Çok sağol canım içim biraz rahatladı hemşireyle konuştum oda normal olduğunu olabileceğini korkulacak birsey olmadığını söyledi yarın da kontrolüm var kalp atışı icin insallah bi sorun olmaz bebeğimin kalp atışını duyarım sen duydun mu kalp atışını

28.de benimde günler geçmiyo hadi önce senden alalım iyi haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…