Bende 5.haftada kirmizi kanama geldi canim igne vurundum hemen simdi de arada kahverengi geliyor doktorum korkma olur dedi devamli kirmizi kanaman olursa hemen gelirsin dediKorktum hemen aradım haber verdim coraspin kullanıyordum onu kesmemi istirahat etmemi söyledi devam ederse haber ver Dedi ama Suan devam etmıyor insallah etmez ya çok korktum birsey olacak diye
Ani bi batma oldu sonrasında da o lekeyi görünce korktum elimde olmadan ama çok şükür Suan agrım da Yok leke de YokBende 5.haftada kirmizi kanama geldi canim igne vurundum hemen simdi de arada kahverengi geliyor doktorum korkma olur dedi devamli kirmizi kanaman olursa hemen gelirsin dedi
canım sen kaç haftalık oldun? benimde 2 gün süren kahverengi lekelenmem olmuştu ve baya çok geliyordu doktorum yerleşme kanaması olmuş demiştiKorktum hemen aradım haber verdim coraspin kullanıyordum onu kesmemi istirahat etmemi söyledi devam ederse haber ver Dedi ama Suan devam etmıyor insallah etmez ya çok korktum birsey olacak diye Sende agrı falan oluyor mu peki bende agrı yok ama o lekeyi görmeden önce oturduğum yerden kalkınca sol kasıgıma bicak saplanır gbi bi Ağrı girip geçti ondan sonra gördüm lekeyi
6+5gunluk canım senin kaç haftalık yerleşme kanaması icin geç olduğunu düşünüyorum ama insallah öyledircanım sen kaç haftalık oldun? benimde 2 gün süren kahverengi lekelenmem olmuştu ve baya çok geliyordu doktorum yerleşme kanaması olmuş demişti
Yok benim daha önce olmuştu canım..Önemli birşey degildir inş canım bol bol dinlen hiç iş yapma6+5gunluk canım senin kaç haftalık yerleşme kanaması icin geç olduğunu düşünüyorum ama insallah öyledir
Çıkartılabiliyor ama evrakları farklı tüp bebekte biraz daha teferruatlı evraklararkadaşlar tüp bebekten önce birkaç kez aşılama yaptırıp ona da ilaçlarda rapor çıkartıp sonra tüp bebekte de rapor çıkartabiliyor mu onunla onun rapor çıkarma hakları başka başka mı
teşekkür ederim yani ilaçları yine uygun olabiliyor o zaman değil miÇıkartılabiliyor ama evrakları farklı tüp bebekte biraz daha teferruatlı evraklar
evet canımteşekkür ederim yani ilaçları yine uygun olabiliyor o zaman değil mi
Hiç canını sıkma canım ilk 3 ayda çok normal ağrı zaten devamlı olan bişey rahim genişliyo çünkü ikisi denk gelmiştir gönlünü karartma yoğun kırmızı sürekli devam eden olmadığı müddetçe üzme kendini boşuna benim 4 haftalıkken olmuştu pembe 2 3 damla kan muhtemelen benim ki yerleşme kanamasıydı ama biliyomusun o zaman bile hiç korkmadım bebeğin seninle onu hisset gerisi boş6+5gunluk canım senin kaç haftalık yerleşme kanaması icin geç olduğunu düşünüyorum ama insallah öyledir
Çok sağol canım içim biraz rahatladı hemşireyle konuştum oda normal olduğunu olabileceğini korkulacak birsey olmadığını söyledi yarın da kontrolüm var kalp atışı icin insallah bi sorun olmaz bebeğimin kalp atışını duyarım sen duydun mu kalp atışınıHiç canını sıkma canım ilk 3 ayda çok normal ağrı zaten devamlı olan bişey rahim genişliyo çünkü ikisi denk gelmiştir gönlünü karartma yoğun kırmızı sürekli devam eden olmadığı müddetçe üzme kendini boşuna benim 4 haftalıkken olmuştu pembe 2 3 damla kan muhtemelen benim ki yerleşme kanamasıydı ama biliyomusun o zaman bile hiç korkmadım bebeğin seninle onu hisset gerisi boş
28.de benimde günler geçmiyo hadi önce senden alalım iyi haberleriÇok sağol canım içim biraz rahatladı hemşireyle konuştum oda normal olduğunu olabileceğini korkulacak birsey olmadığını söyledi yarın da kontrolüm var kalp atışı icin insallah bi sorun olmaz bebeğimin kalp atışını duyarım sen duydun mu kalp atışını
Aminnnn canım benim insallah28.de benimde günler geçmiyo hadi önce senden alalım iyi haberleri
Çok şükür... :)Kızlar çok şükür bebeğimin kalp atışını duydum rabbim hepinize nasip etsin insallah
Ohh çok sevindim valla darısı başımızaKızlar çok şükür bebeğimin kalp atışını duydum rabbim hepinize nasip etsin insallah
gozun aydin canimm cok sevindimm. Karindan mi bakildi vajinalmiKızlar çok şükür bebeğimin kalp atışını duydum rabbim hepinize nasip etsin insallah
Karından bakıldı canım eğer karından duyulmasaydı vajinal bakılacaktı sen ne zaman gideceksin kalp atışı icingozun aydin canimm cok sevindimm. Karindan mi bakildi vajinalmi
Ben pazartesi duydum canim vajinal bakildi benim cok guzeldiKarından bakıldı canım eğer karından duyulmasaydı vajinal bakılacaktı sen ne zaman gideceksin kalp atışı icin
Evet canım ya çok güzel bir sesdiBen pazartesi duydum canim vajinal bakildi benim cok guzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?