Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forumda Başkent hastanesi göğsem hoca diye ayrı bir konu başlığı var oradan takip et istersen çünkü yeni tedaviye başlayıp yazanlar varIyi aksamlar ... kizlar suan gogsen hocada tedavi olan kimse yok muuu.. en yakin baskette hsg cektireñ fiyt durumu tup bebek maliyeti en son nedir lutfen mesajimi okuyn cevp versnnn . Herkes anne olmusgtms heralde bu topigin tecrubelileri bizi d gorün :))
Canim cok sagol beni orayaetiketlermsn bulamadim yaForumda Başkent hastanesi göğsem hoca diye ayrı bir konu başlığı var oradan takip et istersen çünkü yeni tedaviye başlayıp yazanlar var
Transferde giydiniz mi corabiÇok uzun 'ten çorabının kalınlarından canım dizkapaginin da üstüne kadar gelior çorap bilmiyorum ne kadar daha sürer şimdilik giyiyoruz. Transfer günü bellinolmadi şimdilik onu bekliyoruz doktorlar 1 hafta giyin dior belki de daha fazla bacaklar şu toplayıp varis olmasın diyr mi beyin ve akciğer pıhtı atmasın diye mi bilmiyorum yalnız bende hala ağrı var hafiften belde karında
Evet giydim 1 haftaTransferde giydiniz mi corabi
Ben giyerken savasiyorum. Ve benimki kulotlu corap. Baldirlarima kadar baskili. Karnima kadae cikiyor corap ve karnimdakinde baski yok yani islem yok fakat dar bir pantolon hesabo biraz sıķıyor. Doktor bisey olmaz dedi. Yinede korktum..Evet giydim 1 hafta
Ben giyerken savasiyorum. Ve benimki kulotlu corap. Baldirlarima kadar baskili. Karnima kadae cikiyor corap ve karnimdakinde baski yok yani islem yok fakat dar bir pantolon hesabo biraz sıķıyor. Doktor bisey olmaz dedi. Yinede korktum..
Onum haricinde kan sulandirici aldiniz mi
Varis varmiydi sendede veya pihti ?Benimki diz kapak üstüne kadardı doktor sakınca yok dediyse bir şey olmaz hayır canım bir şey kullanmadım hiç
Varis varmiydi sendede veya pihti ?