• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Bugün doktor kontrolü vardı söyledim onada ikiz olduğu için zorlar bağırsakları dedi kabızlık normal zaten dedi öidem bulandığı için pek yiyip içemiyorum bekunis verdi bakalım zaten rahim içinde kanama alanı oluşmuş onu duyunca pek kabızlık falan düşünemedim
Canım nasılsın nasıl oldunuz...

Güzel anneler merhaba ben aranızda yeniyim 1 defa aşılamadan sonra tüp bebek tedavisine başladım hayirlisiyla 22 ocak 2019 'da yumurta toplama oldu ve 10 adet yumurta toplandı sonrasında 6 embriyo oluştu 26 ocakta transferim oldu 2 adet embriyo transfer edildi bugün 6. Günüm bel agrım kaşık agrım halsizligim iki gündür sabahları mide bulantısı ve bas dönmesi var ve çok yiyorum herşeyi yemek istiyorum ama kendimi tutuyorum tabiki bazen hissediyorum benimle bebeğim diye ama korkuyorum da lütfen belirtilerinizi yazabilirmisiniz sizce test için daha ne kadar bekleyeyim 12. Gündem önce çıkmaz mi

Güzel anneler merhaba ben aranızda yeniyim 1 defa aşılamadan sonra tüp bebek tedavisine başladım hayirlisiyla 22 ocak 2019 'da yumurta toplama oldu ve 10 adet yumurta toplandı sonrasında 6 embriyo oluştu 26 ocakta transferim oldu 2 adet embriyo transfer edildi bugün 6. Günüm bel agrım kaşık agrım halsizligim iki gündür sabahları mide bulantısı ve bas dönmesi var ve çok yiyorum herşeyi yemek istiyorum ama kendimi tutuyorum tabiki bazen hissediyorum benimle bebeğim diye ama korkuyorum da lütfen belirtilerinizi yazabilirmisiniz sizce test için daha ne kadar bekleyeyim 12. Gündem önce çıkmaz mi
Benim 7.ginden sonra çok kaşık agrilarim olmuştu ama benim adet tarihim test gunumden önceydi ben hep ona bağladım hatta birgün boyunca kendimi kahrettim ağlamaktan içim disima çıkmıştı tutmadı diye baş dönmesi mide bulantısı filan olmadı bende istahta artış olmustu ve kaşık agrilarim olmuştu o kadar ama bu tip şikayetler olumsuz durumlarda da olabiliyormus. inş hayırlı güzel haberler alırsınız

Merhaba arkadaşlar aranızda yumurta rezervi az olup başkentte doktor Hulisi Bülent Zeynelogluna Giden varmı

Teşekkür ederim ilk denemem olduğu için tecrübesizm anca buralardan öğrendiğim kadar.morfoloji amh rahim filmi hormon testleri eşim için yine çeşitli kan testleri bunların hepsi yapıldı.zaten bi sorun gözükmediği için iki aşılama yaptı hoca.ama bu da olmazsa dediğiniz gibi kan pıhtılaşması genetik ve gerekirse histereskopi isteyip öyle denemek istiyorum.çnkü gerçekten çok yıpratıcı bi süreç.ben geçen yıl şubat ayında başladım.mayıs ve ekimde aşılama sonrası tüp bebek oldu.maddiyatı sürekli gidip gelmeyi çekilen ağrıları okadar insanın önünde mahremimizi açmayı geçtim beklemek heycanlanmak Ümit etmek sonucunda hayal kırıklığına uğramak en zoru.Oyüzden Allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun.Sizin kaçıncı denemeniz ya da yapıldımı transferiniz önceki mesajları okuyamadım?
Merhaba histeroskopi oldunuz mu acaba ? Yardımcı olabilecek birbirlerini arıyorum

Vala benmde tedavi gelecek hafta başlayacak iğnelerden çok korkuyorum heyecan tavan hayrlisi hepimiz için bende Hatim indirdim. Meryem suresi okudum zikir çekiyorum oyle süreci biraz hafifletiyom bu arada Gogsen hocama yazdm geçen ay aralıkta gelcem ne kullanbilrm yumurta kalitesi için. Vinelac kullanın dedi bende kulaniyorm nternetten arastrdm hamilelik için hamile kalmadan 4 hafta inceden kulanmaya başlayın diyor bende yarım. Kutu bitirdim duyan var mı aceba hayrlisi bakalm
vinelac folik asit gibi mi?
günde bir kez mi içtiniz tok aç

Vitamin dedi doktorum günde 1 tok
tamam canım ben de şimdi martta hacettepe de tüp bebek yaptıracağım dosyam açıldı ilaçlar için şimdi rapor başvurusu yapacağım ben de alayım içeyim bu vitamini o zaman..
şu ilaçlar bakalım ne kadar tutacak sizin ne kadar tutmuştu umarım çok tutma fiyatlar iyice artmış sanırım

tamam canım ben de şimdi martta hacettepe de tüp bebek yaptıracağım dosyam açıldı ilaçlar için şimdi rapor başvurusu yapacağım ben de alayım içeyim bu vitamini o zaman..
şu ilaçlar bakalım ne kadar tutacak sizin ne kadar tutmuştu umarım çok tutma fiyatlar iyice artmış sanırım
Valla kişiden kişiye değişiyor ilaç fiyati canm

Kullandığım ilaç ve dozuna göre değişiyor fiyatlar benim raporsuz 2000i geçti ama Şubat ayi itibariyle ilaçlara %27 zam gelmiş Rabbim herkesin yardımcısı olsun maddi manevi inş

Arkadaslr meraba aranizda yeniyim 3 yillik evliliym hc gebe kalaamadm asilama olmadan tup bebege gecmk ostyrm Ankara basket dusunyrm ama hoca olrk hngisini secmeliyim nasl bi yol izlemeilym on gorusme ucretli mi hangi yontemler kullnliyor hastane sorularmi cevplrsnz sevirm arkadslr

Arkadaslr meraba aranizda yeniyim 3 yillik evliliym hc gebe kalaamadm asilama olmadan tup bebege gecmk ostyrm Ankara basket dusunyrm ama hoca olrk hngisini secmeliyim nasl bi yol izlemeilym on gorusme ucretli mi hangi yontemler kullnliyor hastane sorularmi cevplrsnz sevirm arkadslr
bildiğim kadaryla muaye 122 tl orda da gögşen de hulusi de iyi hocalar burada hep okuyoruz

Back