Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara şehir hastanesi veya Zübeyde hanım araştırma hastensi doktor önerisi
Yani şöyle eğer sonucun belli ve direkt tüp bebeğe sevk edildiysen süreç hızlı ilerliyor ama en baştan başlanıp sorunu bulmaya çalışıyorlarsa 2 3 ay git gel yapıyorsun
Ya senin burada olumlu sonucunu okuyunca çok sevindim benim Amh düşğk ilk denemede yumurtam döllenmedi 2 hafta sonra tekrar sürecim başlıyor bakalım heyecanlıyım dilerim bu durumda olan herkese nasip etsin rabbim kolaylıkla hayırla
Ya senin burada olumlu sonucunu okuyunca çok sevindim benim Amh düşğk ilk denemede yumurtam döllenmedi 2 hafta sonra tekrar sürecim başlıyor bakalım heyecanlıyım dilerim bu durumda olan herkese nasip etsin rabbim kolaylıkla hayırla
İnş bu deneme sonucunuz iyi olur en önenlisi sağlıkla sıhatle olur. Çok klasik olacak ama gerçekten hep nasip bir vakti var biz üzülüyoruz dövünüyoruz ama ne yapsak boş Allah en güzel vakti bekliyor erken olup sağlıksz olacağına beklemek daha iyi. Testiniz pozitif çıkıncada çok sevinemiyorsunz hep bir acabası oluyor. Süreç zor en önemlisi sabır içinizi ferah tutun siz olmasıngereken zamanda olacak