Yormaz kendilerini düşünüyorlar çünkü arabayı kendilerinin sayıyorlar. Sana tavsiyem asla kimsenin tek kuruşunu malına mülküne karıştırma. Arabayı verin desen direkt bizim de hakkımız vardan girerler. Kocana da hiçbir şey demiyorum karısı arabasız evde yalnız babasına iki araba veriyor. Sen kendin halledeceksin bu işi. Ne istediğine neyi hak erttiğine karar verer. Ben dediğim gibi en baştan altınlarımı kimsenin parasıyla karıştırmazdımHakkı var zaten yok demiyorum. Ama ben baştan ortak kullanmak istemediğimi söyledim. Zaten eşim burdayken de yine onların her işini görüyordu. Onların bir arabası zaten varken neden kendilerini yormayıp iki arabayıda kullanıyorlar diyorum. Esnaflar kayınbabam farklı saatte kaynım farklı saatte işe gidiyor.
Boşver geçmişe takılı kalmaBalık baştan kokar doğru bir atasözü sanırım. Evliliğim başından beri nişanlıyken bile sorunluydu. O zaman ailemi dinlememiş olsaydım şuan belki de farklı bir hayatım olurdu. En azından kendi kararımın pişmanlığını ya da mutluluğunu yaşardım. Şimdi herkesi suçluyorum
satıp almasını istiyorum. Şuan bir arabaya ihtiyacım zaten yok. Benim altınımla alınmış bir araba da bende kalamıyorsa onlara da lazımsa 2. Bir araba alacak güçleri var alsınlar Ozaman. Ben açık açık bu yüzden tartıştığımızı söyleyecem. Arabayı satın düşük bir model aşın yine ortak kullandın altınlarımı geri istiyorum diyecemİstersen bir şey uydur hastalık vs ya da acil iş ara lazım bana de arabayı al geri verme. Eşin gelince de konuşursun gerekirse sattır gerekirse altınlarını al ay ay
Sana arabanın lazım olduğunu bilsem asla burda duramam diyor. Heralde araba sadece iş için lazım. Markete giderken arkadaşla buluşurken ya da farklı bir yere giderken lazım olmuyorYormaz kendilerini düşünüyorlar çünkü arabayı kendilerinin sayıyorlar. Sana tavsiyem asla kimsenin tek kuruşunu malına mülküne karıştırma. Arabayı verin desen direkt bizim de hakkımız vardan girerler. Kocana da hiçbir şey demiyorum karısı arabasız evde yalnız babasına iki araba veriyor. Sen kendin halledeceksin bu işi. Ne istediğine neyi hak erttiğine karar verer. Ben dediğim gibi en baştan altınlarımı kimsenin parasıyla karıştırmazdım
Ne kadar altın verdin? İnşallah geri verir altınlarını. Umarım yıpranmadan çözersin ne diyim. Altınları alırken ikinizin arabası arabayı aldıktan sonra zaten sana lazım değil. Yok ya paşaya bak sensatıp almasını istiyorum. Şuan bir arabaya ihtiyacım zaten yok. Benim altınımla alınmış bir araba da bende kalamıyorsa onlara da lazımsa 2. Bir araba alacak güçleri var alsınlar Ozaman. Ben açık açık bu yüzden tartıştığımızı söyleyecem. Arabayı satın düşük bir model aşın yine ortak kullandın altınlarımı geri istiyorum diyecem
330 gram verdimNe kadar altın verdin? İnşallah geri verir altınlarını. Umarım yıpranmadan çözersin ne diyim. Altınları alırken ikinizin arabası arabayı aldıktan sonra zaten sana lazım değil. Yok ya paşaya bak sen
Önceki araba kayınbabamın üzerindeydi. Yeni aldığımız eşimin üzerine yapıldı. Onda da beni kandırdı sonra yine bahaneler üretti araba benim üzerime olacak dedim geldiğim zaman devrini sana yapacam dedi sonra bazı olaylar yaşandı arabanın sigortasının yapılması gerekiyordu sigortayı da ailesi ödemiş sanırım sonra neden benim bir şeyden haberim yok dedim işte bir taziyemiz vardı onu bahane etti artık senin üzerine yapamam sigortayı yaptırdık dedi ve yine beni kandırmış ol
Valla satma potansiyeli olabilir. Ve hatta eşinizin üzerine bile olmayabilir. Eğer kesin öyleyse satılmaması için eş olarak tedbir koydurun. Herşeyi yaparlar bu insanlarÖnceki araba kayınbabamın üzerindeydi. Yeni aldığımız eşimin üzerine yapıldı. Onda da beni kandırdı sonra yine bahaneler üretti araba benim üzerime olacak dedim geldiğim zaman devrini sana yapacam dedi sonra bazı olaylar yaşandı arabanın sigortasının yapılması gerekiyordu sigortayı da ailesi ödemiş sanırım sonra neden benim bir şeyden haberim yok dedim işte bir taziyemiz vardı onu bahane etti artık senin üzerine yapamam sigortayı yaptırdık dedi ve yine beni kandırmış oldu
Bence arabayı bilerek vermiyorlar. Tek başına kalıp keyfine bakacaksın onlara göre öyle.Şuan benimle iyi konuşuyor ama gelince ben istediklerimi söyleyince yine tartışacaz biliyorum. Bana diyor ki burda herkesin eşi arayıp teselli ediyor sen benim üstüme geliyorsun diyor. Belki kendince haklı ama beni bu duruma getiren yine kendisi. Resmen uyurken bir anda bana askere gidince benle küsme tamam mı dedi. Bende ne alaka neden küselimki dedim başta söylemedi sonra ailesine vereceğini söyledi. Yani benim için sorun olacağını bile bile yaptı
Gerçekten lazım olduğunu biliyorum ama evlerinde bir araba daha varken kendilerini hiç zahmete sokmamaları beni sinirlendiriyor.Bence arabayı bilerek vermiyorlar. Tek başına kalıp keyfine bakacaksın onlara göre öyle.
Elin ergen oğluşuna üst model araba almışsınızMerhaba arkadaşlar.
Eşim askere gitti. Gittiğinde de arabanın bende kalacağını söylemişti. Gitmeden bir gün önce bana arabanın ailesini işi için lazım olduğunu, 1 hafta sonra bana vereceklerini söyledi. Bende tamam dedim. Eşimin askerden gelmesine 10 gün kaldı yani bana kimse ne araba verdi ne de araba lazım mı diye sordu. Eşimle bir kere bu konu yüzünden askerde tartıştık sonra ben yine kendimi suçladım üstüne gitmek istemedim ama baktım ki onun umrunda bile değil bana bir açıklama bile yapmıyor benimde ister istemez zoruma gitti. O olaydan sonra beni aramamaya başladı. Dün de gelince boşanacam sen bencilsin araba sana lazım değil olsaydı ben düşünürdüm bilmem ne diye çıkıştı bana. Tabi ben şok oldum söylediklerine. Sonra benden özür diledi burda iyi değilim dedi ama ben söylediklerini kendime yediremedim.
Arabayı da şu şekilde aldık zaten orta bir arabası vardı babasının aldığı. Sonra benim bütün altınlarımı satıp yeni bir üst model araba aldı. Alırken bana dediki 2 ay sonra altınlarını geri alacam bende güvenip verdim. Ama arabayı herkes kullanıyor. Bende bu durumu kabullenemiyorum. Eşimin ailesi her konuda destek oluyor ama ben yinede araba neden eşim yokken araba onlarda kaldı diye kendimi dolduruyorum. Çünkü onların zaten bir arabası var. Eşimin bu tutumu beni çok üzdü çünkü asla verdiği sözleri tutmuyor. Konu benim altınlarım olunca deliriyor. Bana o lafları sayınca ben ekstra soğudum. Askerlik zor olabilir ama beni bu kadar kurması şart değildi. Arabayı ben kullanmayacaksam neden altınlarımı sattım dedim. Altınlarını alacam ayrılalım dedi. Defol git bencil vs. Nasıl davranacağımı bilmiyorum şuan
Elin ergen oğluşuna üst model araba almışsınızasker de diye kötülüğünü görmezden gelmeniz gerekmiyor, erkek ki askere gidiyor. Psikolojik olarak dar olduğu her durumda böyle davranacaksa işiniz yaş. Asla çocuk yapmayın derim.
İşsizmişsiniz, hazır elinizin altında koca yokken iş bulun kendinize.
Şimdi size "Altınlarını alacam, ayrılalım." demesi kolay, ama ailesi ciddi bir boşanma ihtimalini duyarsa hemencecik şeytana dönerler. Ne yapın edin, boşanma ihtimaliniz açığa çıkmadan önce altınlarınızı alın.
Zaten geline alınan altınları erkek tarafı alıyor. İçinde sadece benim babamın taktığı 25 gram bilezik ve 2 Ajda 20 gram onlara ait değildi. Yani kıza altın. Alınıyorsa kızın hakkıdır bizde. Arabanın değeri ve altınlarımın değeri nerdeyse eşitti hatta benim altınlarım arabadan 100 bin daha fazla ediyordu. Böyle bir aile değiller. Ama ben artık herkesten her şeyi bekliyorum. Altınlarımı istediğimi açıkça söyleyecem. Çünkü bana iki ay sonra bu arabayı satışa koyacam karlı bir şekilde satacam demişti ona güvenerek verdim. Yani beni kandırdı. Şimdide bana altınlara ihtiyacımız yok diyor. Kime göre neye göre yok. Hem benim hakkım olan bir şeyi gaspediyor. Eşime her Altınay dediğimde tartışıyoruz. Altın demekten midemi bulandırdın falan diyor. Anlamadım beni kandırarak altınlarımı alınca sonunun bu olacağını bilmiyor muydu? Ne yapacaktım susup oturacak mıydım?bu konuda dengeyi kurmak tamamen kocana kalmış
yeni arabaya sen de altınlarını vererek katkı sağlamışsın
lakin o altınlar yasal olarak sana ait olsa da muhtemelen o altınların yarısını düğünde erkek tarafı takmıştır
yeni araba alınırken babasının daha önceden kocana aldığı araba satılmış + altınlar bozdurulmuş ve öyle alınmış
senin bu arabadaki katkın az olduğu için ailesine bir şey demen halinde sana ne deseler verebilecek bir cevabın yok
yani aile kalksa dese ki o araba oğlumuza aldığımız arabanın satılıp üstüne yarısını bizim taktığımız altınların eklenmesiyle alındı deseler ne diyeceksin
bilmiyorum bu kadar hesapçı insanlar mıdır ama oğlanın arabasını oğlan askerdeyken kullanan aileden bu hesapçılığı da bekleyebilirim açıkçası
Sormayın. Alt tarafı bir ay bedelli
Zaten sizin hakkınız.Zaten geline alınan altınları erkek tarafı alıyor. İçinde sadece benim babamın taktığı 25 gram bilezik ve 2 Ajda 20 gram onlara ait değildi. Yani kıza altın. Alınıyorsa kızın hakkıdır bizde. Arabanın değeri ve altınlarımın değeri nerdeyse eşitti hatta benim altınlarım arabadan 100 bin daha fazla ediyordu. Böyle bir aile değiller. Ama ben artık herkesten her şeyi bekliyorum. Altınlarımı istediğimi açıkça söyleyecem. Çünkü bana iki ay sonra bu arabayı satışa koyacam karlı bir şekilde satacam demişti ona güvenerek verdim. Yani beni kandırdı. Şimdide bana altınlara ihtiyacımız yok diyor. Kime göre neye göre yok. Hem benim hakkım olan bir şeyi gaspediyor. Eşime her Altınay dediğimde tartışıyoruz. Altın demekten midemi bulandırdın falan diyor. Anlamadım beni kandırarak altınlarımı alınca sonunun bu olacağını bilmiyor muydu? Ne yapacaktım susup oturacak mıydım?
Dünya Sağlık Örgütüne göre ergenliğin son yaşı 25. Daha da bu adamdan bir şey olmaz. Bir aylık bedelli de bu kadar gerginse hayatınızın başka alanlarında kocalık yapmasını beklemeyin.Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum. Herkes bana olgunlaşacak sabret diyor. Çevremde bana hak veren allahın bir kulu yok belkide
Beni bencillikle suçluyor. Allah aşkına o asker de zorluk yaşıyor diye ben arabayı istememeli miyim? Onun konusunu açmamalıyım ayy yazık kocam asker de üşümüş demeli onu teselli etmeliyim yeter ya gerçekten bıktım bunun prensesliğindenDünya Sağlık Örgütüne göre ergenliğin son yaşı 25. Daha da bu adamdan bir şey olmaz. Bir aylık bedelli de bu kadar gerginse hayatınızın başka alanlarında kocalık yapmasını beklemeyin.
Ya gidin arabanızı isteyin, gayet sıradan bir şeyi istiyormuş gibi. Ya da bekleyin ve kocanız gelince altınlarınızı ondan isteyin. Haklısınız ama her konuşmada altın altın diye yakınmanız işinize yaramayacak ki. Kendi sinirinizi boşuna bozmayın.
Yaklaşık bir milyonu araba değiştirmek için kullanmak330 gram verdim