Araba tartışması

Ben sonuna kadar size hak veriyorum. Boşanalım diyen bir insan haklı iken haksız duruma düşer benim gözümde kolay söylenebilecek bir şey değil

Eşim az önce aradı. Dün senden özür diledim dedi. Ben aileme sordum hala iş bitmemiş sezonluk iş bu arada. Bana diyor ki ben sana senin yüzünden yalan söylüyorum senin yüzünden kandırıyorum. Ben kabul etmediğim için o an ayıya dayı diyormuş yani. Bizim o altına ihtiyacımız yoktu diye sattık araba aldık. Yani beni açık açık kandırdığını kabul ediyor
İşlerini siz bilirsiniz gerçekten yoğun da olabilirler altınları verip model de yükseltilmiş olabilir bunlar olağan şeyler de eşinizin size karşı üslubu kötü adam boşanalım defol git demiş tamam defolup gidiyorum bir süre ailemin yanında düşüneceğim derim ben olsam yahu adam normal askerlik yapsa askerlik psikolojisi diyeceğim de bedelli askerlik

O insanları direk arayıp arabayı istemeniz lazım. Nazlandıkları zaman da ben eşimle böyle konuşmadık böyle anlaşılmadı diyin açıkça.

Araba kimin üzerineymiş
Önceki araba kayınbabamın üzerindeydi. Yeni aldığımız eşimin üzerine yapıldı. Onda da beni kandırdı sonra yine bahaneler üretti araba benim üzerime olacak dedim geldiğim zaman devrini sana yapacam dedi sonra bazı olaylar yaşandı arabanın sigortasının yapılması gerekiyordu sigortayı da ailesi ödemiş sanırım sonra neden benim bir şeyden haberim yok dedim işte bir taziyemiz vardı onu bahane etti artık senin üzerine yapamam sigortayı yaptırdık dedi ve yine beni kandırmış oldu

Arabanın modeli nedir ben bu tarz olaylara şöyle bakıyorum altınlar verilecekse iki araba olacak lüks olmayacak çünkü o altınlar bir daha kolay kolay gelmiyor ortak yatırım yapıyor musunuz bilmiyorum ama bedelli ücretini de babası ödemiş tam aileci olur başlamış boşanma lafları etmeye çünkü ailesine güveniyor
Bende zaten önceki arabayı ortak kullanıyordunuz neden şimdi lüks olan bir araba aldık diyorum. Ya ben araba almak isteseydim kendim içinde alırdım

Eşim az önce tekrar aradı. Dün iyi değildim kafayı yedim diyor. Ben tabiki kabul etmedim o lafları bir bir burnundan getirecem. Arabayı satacaksın tamam satacam dedi. Asla inanmıyorum güvenmiyorum. Bundan sonra da beni bu kadar üzen birinin yanında kalmak istemiyorum. Sınava çalışmak zorundayım çalışamıyorum. Kendimi düşünmek zorundayım düşünemiyorum

Nasıl daha güçlü durabilirim bilmiyorum. Dünden beri ağlıyorum kendime yediremiyorum. Mevzu aslında asla araba değil beni umursamadan davranmasıydı. Ben sözümü daima tutarım asla tutmayacağım sözü vermem karşımda ki bana karşı öyle değil

Ben devamlı beni üzdüğünü aileme söylersem onun ailesine söylersem bu evliliğin bir anlamı kalmıyor ki. Asla sorunlarımı başkasına anlatmak istemiyorum. Ama bana yapılanlara susmakta istemiyorum. Çok yoruldum bu ikilemden

Şuan benimle iyi konuşuyor ama gelince ben istediklerimi söyleyince yine tartışacaz biliyorum. Bana diyor ki burda herkesin eşi arayıp teselli ediyor sen benim üstüme geliyorsun diyor. Belki kendince haklı ama beni bu duruma getiren yine kendisi. Resmen uyurken bir anda bana askere gidince benle küsme tamam mı dedi. Bende ne alaka neden küselimki dedim başta söylemedi sonra ailesine vereceğini söyledi. Yani benim için sorun olacağını bile bile yaptı

X