Araba tartışması

Babam hala bana harçlık verir atanmadığım için. Derdi benim yüküm değil. Düzelir diyor. Şartların iyi diyor. Ama para artık umrumda değil mutlu değilim

Ne yapmam gerekiyor

Ailesine bunu söylerse suçlu emin olun ben olurum o değil.
ne mi yapacaksınız
gidip arabayı eşinizi karıştırmadan alacaksınız
araba lazım almaya geldim diyeceksiniz

eşinizin huyu suyu konusunda da şuanlık çocuk düşünmeyerek işe başlayın derim

Eşim az önce aradı. Dün senden özür diledim dedi. Ben aileme sordum hala iş bitmemiş sezonluk iş bu arada. Bana diyor ki ben sana senin yüzünden yalan söylüyorum senin yüzünden kandırıyorum. Ben kabul etmediğim için o an ayıya dayı diyormuş yani. Bizim o altına ihtiyacımız yoktu diye sattık araba aldık. Yani beni açık açık kandırdığını kabul ediyor

Ne arabaymis, bedelli bile yapsa askerdeki adamla kavga edilir mi ? Tek bir cumlende araba olmadığı için... Geçmedi demek ki lazım değilmiş.

Ben de alttan almadım cevabı mı söyledim boşanmak istiyorsan boşanalım dedim. Arabaya ihtiyacın olduğunu bilsem bir an bile düşünmem dedi. Çocuk gibisin bu konuda dedi. Bu soğukta herkes evinde oturuyor dedi. Sende ders çalışıyorsun zaten. Yine bahaneler

Ne arabaymis, bedelli bile yapsa askerdeki adamla kavga edilir mi ? Tek bir cumlende araba olmadığı için... Geçmedi demek ki lazım değilmiş.
Mevzu lazım olması değil. Benim payımın olduğu bir şeyde benim fikrimin sorulmadan kullanılması. Aynı zamanda düşüncesizlik. Ozaman lazım olmayan her şeyi dağıtayım Ben

Babam hala bana harçlık verir atanmadığım için. Derdi benim yüküm değil. Düzelir diyor. Şartların iyi diyor. Ama para artık umrumda değil mutlu değilim
Şartların ne yönden iyiymiş?

Senin yüzünden mi yalan söylüyormuş!? Hem suçlu hem güçlü şuna bak.

Sabret bacım sabret de , ne için sabredeceğin meçhul? Bu oğlan çocuğu hiç adam olurmuş gibi durmuyor.

Ya benim yüzümden yalan söylüyormuş. Ee yalanın sonu ne olacak böyle oluyor işte

Zaten eşinizin ailesinin arabası varmış arada size getirmeleri gerekirdi eşinizin ailesine söyleyip getirmeleri gerekirdi kaç ay askerliği

Zaten eşinizin ailesinin arabası varmış arada size getirmeleri gerekirdi eşinizin ailesine söyleyip getirmeleri gerekirdi kaç ay askerliği
1aydı. 10 günü kaldı. İşleri bitmemiş hala diyor. Ama asla söylediğine inanmıyorum. Kendimde güç bulamıyorum. Suç bende de var. Ben her seferinde yalanlara kanmayı tercih ettim

Mevzu lazım olması değil. Benim payımın olduğu bir şeyde benim fikrimin sorulmadan kullanılması. Aynı zamanda düşüncesizlik. Ozaman lazım olmayan her şeyi dağıtayım Ben
Ortak alınan mulklerde her zaman bu sorun vardır. Ailesinde kalacak dediğinizde de susmussunuz. Bunu dusunebiliyorsaniz babanlarin arabasindaki payını al ustune altınlarla bir araba alalım üst segment olmasına gerek yok deseydiniz keşke.

Altınlarını vericem deyip verenine pek rastlamadım ben buralarda

Ayyy söyledim söyledim söylemez olurmuyum. Ben bu arabayı asla bırakmam dedi

1aydı. 10 günü kaldı. İşleri bitmemiş hala diyor. Ama asla söylediğine inanmıyorum. Kendimde güç bulamıyorum. Suç bende de var. Ben her seferinde yalanlara kanmayı tercih ettim
Aslında süre azmış ama böyle durumlar karşıdakinin karakterini gösteriyor böyle durumların yaşanması bir nebze iyi yani siz arada arabayla çıkar mısınız bilmiyorum çıkan biriyseniz arada kapınıza arabayı getirmeleri gerekirdi siz isteseydiniz ben olsam isterdim arkadaşlarımla buluşucam bana lazım diye gezer kapımın önüne getirirdim o arabayı kullanmak sizin de hakkınız

Ayyy söyledim söyledim söylemez olurmuyum. Ben bu arabayı asla bırakmam dedi
Yorumlarda yazdığınız detayları şimdi okudum, size baya hakaret etmiş bunları yazmamistiniz o yüzden sadece konunuza cevap vermiştim. Eşiniz her an yalan söylüyorsa bu evlilikte güven olmaz. Üzüldüm şimdi size.

Altına ihtiyacımız mı var diyor bir de bana. Sanki onun altını. Altın ihtiyaçtan mı alınıyor. Bu kadar lüks bir arabaya da ihtiyacımız yoktu
Arabanın modeli nedir ben bu tarz olaylara şöyle bakıyorum altınlar verilecekse iki araba olacak lüks olmayacak çünkü o altınlar bir daha kolay kolay gelmiyor ortak yatırım yapıyor musunuz bilmiyorum ama bedelli ücretini de babası ödemiş tam aileci olur başlamış boşanma lafları etmeye çünkü ailesine güveniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…