evet gün gibi belli adam arabayi satacak ko u sahibi de ortada kalacak altinlarim altinlarim diye.Altınlarını vericem deyip verenine pek rastlamadım ben buralarda
Araba kimin üzerineymişevet gün gibi belli adam arabayi satacak ko u sahibi de ortada kalacak altinlarim altinlarim diye.
seni ilk senenden bosayacak adam kendi babasinin amcasinin geline taktigi altinlari birakir mi insan gibi?
onu bilmiyorum ama es ailesi uzerineyse yandu gülüm keten helvaAraba kimin üzerineymiş
İşlerini siz bilirsiniz gerçekten yoğun da olabilirler altınları verip model de yükseltilmiş olabilir bunlar olağan şeyler de eşinizin size karşı üslubu kötü adam boşanalım defol git demiş tamam defolup gidiyorum bir süre ailemin yanında düşüneceğim derim ben olsam yahu adam normal askerlik yapsa askerlik psikolojisi diyeceğim de bedelli askerlikEşim az önce aradı. Dün senden özür diledim dedi. Ben aileme sordum hala iş bitmemiş sezonluk iş bu arada. Bana diyor ki ben sana senin yüzünden yalan söylüyorum senin yüzünden kandırıyorum. Ben kabul etmediğim için o an ayıya dayı diyormuş yani. Bizim o altına ihtiyacımız yoktu diye sattık araba aldık. Yani beni açık açık kandırdığını kabul ediyor
25 yaşındaymış.Eşinizin yaşını tahmin edeyim en fazla 27 28 olgunlaşmamış ailesinin kanatları altında mutlu bir erkek
Askerde perişan mıymış 6 ay yapanlar napsınSöylesem ee araba sana niye lazım bize desen biz alırdık biz götürürdük biz getirirdik diyecek işte çocuk askerde o soğukta zaten perişan sen onunla tartışıyorsun diyecekler
Eşinizin bedellisini ödemişler sizce altınları alırlar mı?Ben ailesini suçlamıyorum ki suçlu olan o. Ailesinin durumu zaten çok iyi isteseler bugün o altınları alabilecek durumdalar zaten.
İçimden 24 25 en fazla 27 28 dedim davranış biçimi toy erkek25 yaşındaymış.
Evet. Maalesef güvenmeyi seçtim 300 gramdan fazla altınımı sattım. Herkesin kullandığı araba için. Arabayı alırken o kadar anlaşma yaptık hepsi yalan. Ama ben kaybetmedim kendisi kaybetti benide güvenimi deKendinizin olmayan araba ıcın altınları bozdurup yazık etmişsiniz.
Önceki araba kayınbabamın üzerindeydi. Yeni aldığımız eşimin üzerine yapıldı. Onda da beni kandırdı sonra yine bahaneler üretti araba benim üzerime olacak dedim geldiğim zaman devrini sana yapacam dedi sonra bazı olaylar yaşandı arabanın sigortasının yapılması gerekiyordu sigortayı da ailesi ödemiş sanırım sonra neden benim bir şeyden haberim yok dedim işte bir taziyemiz vardı onu bahane etti artık senin üzerine yapamam sigortayı yaptırdık dedi ve yine beni kandırmış olduAraba kimin üzerineymiş
Bende zaten önceki arabayı ortak kullanıyordunuz neden şimdi lüks olan bir araba aldık diyorum. Ya ben araba almak isteseydim kendim içinde alırdımArabanın modeli nedir ben bu tarz olaylara şöyle bakıyorum altınlar verilecekse iki araba olacak lüks olmayacak çünkü o altınlar bir daha kolay kolay gelmiyor ortak yatırım yapıyor musunuz bilmiyorum ama bedelli ücretini de babası ödemiş tam aileci olur başlamış boşanma lafları etmeye çünkü ailesine güveniyor
Peki sen25 yaşında