Araba tartışması

Angel1708

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
191
73
24
Merhaba arkadaşlar.
Eşim askere gitti. Gittiğinde de arabanın bende kalacağını söylemişti. Gitmeden bir gün önce bana arabanın ailesini işi için lazım olduğunu, 1 hafta sonra bana vereceklerini söyledi. Bende tamam dedim. Eşimin askerden gelmesine 10 gün kaldı yani bana kimse ne araba verdi ne de araba lazım mı diye sordu. Eşimle bir kere bu konu yüzünden askerde tartıştık sonra ben yine kendimi suçladım üstüne gitmek istemedim ama baktım ki onun umrunda bile değil bana bir açıklama bile yapmıyor benimde ister istemez zoruma gitti. O olaydan sonra beni aramamaya başladı. Dün de gelince boşanacam sen bencilsin araba sana lazım değil olsaydı ben düşünürdüm bilmem ne diye çıkıştı bana. Tabi ben şok oldum söylediklerine. Sonra benden özür diledi burda iyi değilim dedi ama ben söylediklerini kendime yediremedim.
Arabayı da şu şekilde aldık zaten orta bir arabası vardı babasının aldığı. Sonra benim bütün altınlarımı satıp yeni bir üst model araba aldı. Alırken bana dediki 2 ay sonra altınlarını geri alacam bende güvenip verdim. Ama arabayı herkes kullanıyor. Bende bu durumu kabullenemiyorum. Eşimin ailesi her konuda destek oluyor ama ben yinede araba neden eşim yokken araba onlarda kaldı diye kendimi dolduruyorum. Çünkü onların zaten bir arabası var. Eşimin bu tutumu beni çok üzdü çünkü asla verdiği sözleri tutmuyor. Konu benim altınlarım olunca deliriyor. Bana o lafları sayınca ben ekstra soğudum. Askerlik zor olabilir ama beni bu kadar kurması şart değildi. Arabayı ben kullanmayacaksam neden altınlarımı sattım dedim. Altınlarını alacam ayrılalım dedi. Defol git bencil vs. Nasıl davranacağımı bilmiyorum şuan

Konu araba gibi duruyor. Ama belli ki arabadan önce sizin başka ciddi problemleriniz var. Araba konusu ise en son radde olmuş, ağza boşanma lafı alınmış. Çünkü sırf şu konu için kimse boşanmayı düşünmez.

Araba konusuna gelirsek; kocan sözünü tutmalıydı, araba sende kalmalıydı. Ayrıca bilmem kaç kişinin kullandığı araba için altınlarını vermen hata olmuş, bunun farkında olman güzel.

Ayni şeyleri yaşadım ben de. Eşine ailesini kötüleyerek konuşmayın çünkü hemen o tarafı tutuyorlar. Güzel güzel bana da lazımdı ben sen askerdesin diye bir şey demedim. Kendi arabaları olduğu için anlamsız geldi arabaları olmasa anlarım deyin. Arabada sizin hakkınız var altınlarını vermişsiniz. Bunu sakince söylersiniz.

Zaten hep iç içeyiz dün kayınvalidemin evinden geldim. Beni zaten rahat bıraktıkları yok bu artık sevgimi yoksa huylarımı böyle anlamadım. İşte ben şuan çalışmıyorum çalışmadığım içinde bana zaten sana lazım değil diyecekler bende onlarla hiç yüz göz olmadım o perde yırtılsın istemedim
Arabayı iki ay sonra satışa çıkaracak dedi. O şekilde alacaktı yani. Önceki araçta sıkıntılar çıkmaya başlamıştı elinde kalmasın diye satmak istedi. Arabayı biz kullansakta bizim değil babasınındı. Şuan onlarda belki onlar da bizim payımızda var içinde diyor olabilirler. Bu arada ben eski arabayı içine koymak istemedim. Ama eşim yüksek model almak için böyle bir şey yaptı

Çok üzücü olmuş keşke arabayı arayıp ailesinden kendiniz isteseydiniz işim var araba lazım diye daha sağlıklı olurmuş. Eşinizin davranışlarını da olgun bulmadım o arabada sizin de hakkınız var beraber kullanmayacaksaniz satın o kendine araba alsın siz kendinize alın

Söyledim sana ne için lazımdı diyor. Ona göre iş daha önemli.

Bende öyle düşünüyorum. Sırf ben çalışmıyorum diye benim arabayla işim olamaz mı? Bu düşünce bana çok saçma geliyor.

25 yaşında

Zaten önceden de tartışmalarımız oluyordu. Eşim bana dediki ben bu durumdayken bu zor koşuldayken sen kendini düşünüyorsun

Sen o altinin üstüne soguk su ic. Iki ay sonra sana o altini tekrar yapacak adam bastan sattirmazdi. Bu konuda yetersiz kaldigi icin ezikleniyor ve hirsini yine sizden cikartiyor. Yani hem zayif hem yalanci. Normalde altina bakmam, ama bunu esine karsi siddet ici kullaniyorsa bal gibi de lafini ederim. Ha bir daha bosanma kelimesini agzina alsa ve siz bunu yutup kenara cekilseniz o lafi her kavgada duyacaksiniz. Bence iyi bir haddini bildirme zamani gelmis gecmis de.

Kimse 2 ayda altın borcunu ödeyemez. Ödeyebilecek olsa zaten en başından o borcu almaya ihtiyaç duymaz.

Arabayı ailesinden siz de isteyebilirdiniz. İlla gel al denmesini beklememelisiniz. Yanlış yapmışsınız
İstesem ne olacak ki yine bir bahane uyduracaklar. Dolduğum çok şey var ama hepsi eşimin suçu eşim orta yolu bulamadığı için ben tartışmak zorunda kalacam sonunda

eski mesajlarınıza da baktım da
eşinizde zerre olgunluk yok hiç aile içi sırrınız yok
yanlış anlamayın ama eşinizi geçinmeye gönlü yok

10 gün sonra askerden gelecek sizce ne yapmalıyım. Bu konuyu ailesine taşımalı mıyım? Ailesi asla oğlunda suç bulmaz. Çünkü arabayı zaten onlar kullanıyor niye suçlasınlar ki

Ben ailesini suçlamıyorum ki suçlu olan o. Ailesinin durumu zaten çok iyi isteseler bugün o altınları alabilecek durumdalar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…