Araba tartışması

Arabanın tamamı sizin paranızla alınmamış ki araba tamamen sizin değil anlayacağınız . Ayrıca da o altınların geleceğine nasıl inanıyorsunuz hayret bir şey
Önceki arabanın üzerine ben zaten araç almak istemdim ki hatta çok ısrar ettim ama eşim öyle istedi şimdi bu konuda beni suçlayamazlar

Önceki arabanın üzerine ben zaten araç almak istemdim ki hatta çok ısrar ettim ama eşim öyle istedi şimdi bu konuda beni suçlayamazlar
Ne alakası var kimse kimseyi suçlamıyor. Ee önceki arabanın üzerine araç almak istemediyseniz verseydiniz insanların aldığı arabayı onlara

Bedellisini babası ödedi zaten. Ailesi zaten her şeyi ödediği için bu kadar aileci
e tamam iste. Bu adam bir bahane bulur o arabayi satar parasini da ailesine verir senden rahatca bosanmak icin - maddi zarar etmek istemediği icin diyorum ben de.
paraya ihtiyaci vardir demiyorum. bir bahane bulur, satar diyorum.
çünkü evlilikten sonra edinen malda senin de hakkin var. sana kalmasin diye ailesiyle bjr yol cevirir seni katekulleye getirir.
ama belli ki hiçbir onlem almayacaksin. Insallah esin allah korkusu olan biridir de sonradan kkda konu açmazsin 5 kurus almadan bosandim diye

Ne alakası var kimse kimseyi suçlamıyor. Ee önceki arabanın üzerine araç almak istemediyseniz verseydiniz insanların aldığı arabayı onlara
alsalardı ozaman. Kabul etmeselerdi. Ben açık bir şekilde ortam araç istemediğimi söyledim. Buna rağmen umursamadılar. Herkes aracın eşime ait olduğunu zaten söylüyordu. İşte iş eyleme gelince öyle olmuyor

Artık bu söylediklerinden sonra onu yapacak kadar şerefsiz olduğunada inanıyorum. Şimdi geldiğinde bana ilk diyeceği şey şu olacak saçmalama senden asla ayrılmam. Bunu bilmiyor musun diyecek. Ama ben o kadar yoruldum ki..

Siz niye kocasınız daraltmak yerine aileye gidip arabayı almadınız o zaman ?

Siz niye kocasınız daraltmak yerine aileye gidip arabayı almadınız o zaman ?
Çünkü bana bu sözü veren eşim. Ben neden onun yalanları yüzünden onlarla kötü olayım ki. Kendi ailesiyle orta yolu bulması gereken o değil mi? İşte öyle bir noktaya geldi ki artık ben maalesef içimi dökmek zorunda kalacam

Ben mesleği asker sanmıştım. Bedelli askerlikte ne gibi bir zorluk yaşıyor olabilir ki? Gezip tozmamayı sorun olarak görüyor sanırım ama saçma.
Uzaya mekik atıyorlar tövbe Allahım ya daha askere gitmemiş büyümemiş adamlarla evleniyorlar kendileri de çocuk adamlar da

Bu kafayla zor Allah yardım etsin

Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum. Herkes bana olgunlaşacak sabret diyor. Çevremde bana hak veren allahın bir kulu yok belkide
Çevrende akıl yok. Adamın olgunlaşmasını beklerken bir bakmışsın 20 yıl geçmiş, adam aynı.

Bu durumda yapman gereken şey; kendini ezdirmeden isteklerini, şikayetlerini söylemek. Hiç öyle " yok aramız bozulmasın şimdi" diye düşünme. Yani illa milletin dediği gibi sabredeceksen için ne var ne yok her şeyi söyleyerek sabret bari. Sen böyle olunca belki adam zamanla bir şeyleri anlar.

Eğer sattığınız araba babasınınsa o arabada onların da hakkı var
Hakkı var zaten yok demiyorum. Ama ben baştan ortak kullanmak istemediğimi söyledim. Zaten eşim burdayken de yine onların her işini görüyordu. Onların bir arabası zaten varken neden kendilerini yormayıp iki arabayıda kullanıyorlar diyorum. Esnaflar kayınbabam farklı saatte kaynım farklı saatte işe gidiyor.

Siz olsanız o lafları sinirini yorgunluğuna verirmiydiniz? Ben veremiyorum çünkü bencillik yapan bence kendisi.
eşiniz bugün böyle olmamış ama anladığım kadarıyla, zaten ailesi ile ilgili bir şey söz konusu olunca bu şekilde konuşuyormuş yanlış mı anladım?

ben olsam soğuk dururdum (ki soğurdum da gerçekten), sen orada yalnızsın ama bende burada yalnızım baştan beni idare edecek şekilde yalan söylemeseydin o zaman derdim. ama yine de sizi gaza getirmek istemem. sizde evliliğinizi az çok bilirsiniz ona göre davranacaksınız mecburen.

Babama bu konuyu anlattım. Bana arabayı vermediklerini. Babam da siz bir ailesiniz bunları dert etme kızım dedi.
Çünkü baban muhtemelen aranızdaki tek sorunun araba alıp verme mevzusu olduğunu sanıyor. Kocanın " boşanalım" dediğini bir duysa baban hiç öyle sakin sakin " olur öyle şeyler" kafasında olur mu? Sanmam.

Zaten cevap verdiğim için alttan almadığım için bu sözleri duydum. Ona göre o şuan zor bir durumda ben rahatlığın içindeyim. Ben şuan sadece kendimi düşünüyorum.

Çünkü baban muhtemelen aranızdaki tek sorunun araba alıp verme mevzusu olduğunu sanıyor. Kocanın " boşanalım" dediğini bir duysa baban hiç öyle sakin sakin " olur öyle şeyler" kafasında olur mu? Sanmam.
Emin ol yine orta yolu bulmaya çalışır ona her tartışmada ailem hep orta yolu buldu

askerlik dedigin alt tarafi bir ay bedelli yapmiyor mu ya, utanir insan "sogukta vatani koruyor" imasi yapmaya bizim de bedelli yapan cok esimiz dostumuz akrabamiz oldu. gidip bos vakit geçiriyorlar.
Millet -18 derecede poposu dona dona işe gidiyor. Yollar kapanıyor, saatlerce bir yerde çakılı kalıyor. Ama paşamiz 1 aylık askerliği nasıl anlatıyor!?

Emin ol yine orta yolu bulmaya çalışır ona her tartışmada ailem hep orta yolu buldu
calisiyor musun?
babana gore bosanip eve gelmen, elalemin "hasanin kizini kocasi birakmis - aaa ne kusuru varmis? kendi istemişti evlenmek" dedikoduları, görenin ona soru sormasi yük olmak demek. ona maddi/ manevi yük olana kadar kan kus kızılcık serbeti ic babanin isine gelir demek ki.
senin mutluluğunu önemsediğini sanmıyorum. gölge etme baska ihsan istemez

Altınlarını al ve boşan.
Böyle birinden hayır gelmez.
Sanarsın sınırda komando.
Alt üstü bir aylık yatıp yatıp gelecek.
Madem ailesinin durumu çok iyi ne diye senin altınlarını aldı oğulları veya arabaya tenezzül ettiler?
Senin altınlarını verdiğin arabayı senden esirgiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…