- Konu Sahibi benimminikelam
-
hayatta hala böyle kocaların olması sevindirici bı durumvalla benim kocam süper bi öğretmen oldu bana, çok sakindir sadece egeçenlerde park ediyorum arabayı frene basacağıma gaza basmışım el frenini kaldırdı hemen napıyosun yaa diye bi sesini yükseltti sonra kendine geldi tamam canımolur böyle şeyler dikkatli ol falan yaptı. onun dışında ne hata yaptıysam hep öğreneceksin dedi geçti. gayet güzel öğretti valla. yalnız bile çıkabilirim trafiğe. kursada gitmedim hiç. ve hatta ehliyetim yok daha almadım. ha ehliyetsiz trafiğeçıkmıyorum tabiki o bi iki kez eşim yanımdayken oldu.
kızlar bu konuda çok konu açıldı bunu bilerek kusura bakmazsanız dertleşmek istiyorum
5 yıl önce ehliyetimi aldım..ama hiç kullanma hevesinde olmadım mecbur bir işmiş gibi aldım o zamanlar..
bu sıralarda içimde çok heves var illa öğrenmek istiyorum işime arabayla gidebilmek istiyorum..adana da oturuyorum ve buranın trafiği çok fena..öncelikle çok korkuyorum..
eşim iki haftadır akşamları sakin sokaklarda çalıştırıyor beni..ama halen hatalarım var hızımı kontrol edemiyorum seri değilim vs
sürücü kurslarından 10 saatlik ders alıyım diyorum sen bu halde sürücü kursuna başlarsan ondan da fayda alamazsın diyor..durumumu çok vahim görüyor..,
ne yapmalıyım nasıl öğrendiniz siz bayanlar ne yaptınız?
aklın yolu bir demek ki hemen hafta sonu başlıyorum bende kursa:)umarım yaparım kızlar...çok istiyorum çok.
Bu haldeyken anlattığına göre nasıl ehliyet aldın?kızlar bu konuda çok konu açıldı bunu bilerek kusura bakmazsanız dertleşmek istiyorum
5 yıl önce ehliyetimi aldım..ama hiç kullanma hevesinde olmadım mecbur bir işmiş gibi aldım o zamanlar..
bu sıralarda içimde çok heves var illa öğrenmek istiyorum işime arabayla gidebilmek istiyorum..adana da oturuyorum ve buranın trafiği çok fena..öncelikle çok korkuyorum..
eşim iki haftadır akşamları sakin sokaklarda çalıştırıyor beni..ama halen hatalarım var hızımı kontrol edemiyorum seri değilim vs
sürücü kurslarından 10 saatlik ders alıyım diyorum sen bu halde sürücü kursuna başlarsan ondan da fayda alamazsın diyor..durumumu çok vahim görüyor..,
ne yapmalıyım nasıl öğrendiniz siz bayanlar ne yaptınız?
Bu haldeyken anlattığına göre nasıl ehliyet aldın?
kızlar ben de yavaş yavaş pratik yapmaya başladım, 18ime girer girmez almıştım kaç yıl oldu evlenip kendi otomatik arabamızı alınca başladım. evimin olduğu semt çok rahat, hep siteler var,yollar geniş. alışveriş merkezlerine de gidebiliyorum, hastaneye de. ama gelin görün ki ben park özürlüyüm. arabayı geri geri çıkarırken sürttüm ön yan tarafını, boyası kalktı allahtan ezilmedi. çok üzüldüm azmim çok kırıldı. arkamda bi sürü araba bekliodu, hadi hadi diye eşim de ısrar ediyoru,bi de yağmurdan göremedim işte. tekrar nasıl gaza gelicem bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?