- Konu Sahibi benimminikelam
kızlar konu tam benım bugunume gore acılmıs sankı:)ben 2008 de ehlıyet aldm ama hıc kullanmak nasıp olmamıstı kapımızda araba olmasına ragmen,bıde oglumun ufak olmasından dolayı,kı ben asırı ısteklı ve cesurdurum araba konusunda no panık:)sımdı bı araba alyrm allah ızın verırse,ve esımın arabasıyla pratıge basladım 3 senedır dıreksıyon basına gecmedım:)bugun benı aldı esım 2 saat durmadan araba surdurdu bana,ama ıkı saat yedı basımın etını:))normalde yemın etmıstım onla surus yapmıcama ama,dayanamadım hadı deyınce:)valla o soylendı ben yoluma baktım aman napım kafama takıpta napcam bılıyorum huyunu:))bunların hepsı bole demekkı,hemen hazırda usta olmamızı beklıyolar:)ısın en guzel yanı otomatık suruyorum valla oh ne rahat,debrıyaj yok,vıtes yok,rampa derdın yok:)hep derdım otomatık araba neye yarar akulu araba gıbı ne zevkı var dıye fakat buyuk konusmusum ne rahatlıkki:)yarın aksam özel derse baslyrm esımın aracıyla.cok uzun oldu farkındayım ama son kez sunu soyleyeyım,panık olmayın bırazda kendınıze guvenın yeter,kazasız belasız gunler arkadaslar...