- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi benimminikelam
-
merhaba,daha evvelde yazmıştım ,ehliyetimi 2009 da aldım,bu sene artık kullanayım dedim ,temmuz başında eşimle kavga dövüş kullanmaya başladık,dün öğlen artık dolmuş canıma tak etti ve arabayla gidicem dedim,ilk defa tek başıma trafiğe çıkıp işe geldim,ışıkta söndürdüm defalarca,ecel teri döke döke geldim,akşam da aynı şekilde döndüm ama bugün öğlen iş yerinde park ederken ön ızgaranın altını refüje sürttüm ,park ederken,arabayı bu sene aldık,böylece sıfır arabaya ilk hasarı verdim,moralim bozuldu,birde bomboş yerde nasıl başardıysam ,keyfim kaçtı( ışıklarda panikliyorum arkadaşlar off off çok hata yapıyorum,ışıkta sönüyor,korna sesleri beni daha beter panik yapıyor (
sakın yılma...cesaret edip çıkmışsın..elbette hatalar kazalar olacak...ne yapalım yanii..böyle böyle yapacağız bu işi...ben ilk tek çıktığımda okumadığım dua kalmamıştı işe varana kadar:):26:
eşine de bu durumunu hissettirme yapacağım de..sizin azimli olduğunuza ve yapabileceğinize inansın..yoksa o da üzerinize gider...daha beter moraliniz bozulur..aman amann:):18:
ay arkadaşlar yarama parmak bastınız ya:-((( bizimde araba var benim6 yıllık ehliyetim var,ama gel gör ki normalde kullanabiliyorum sorunsuz bir şekilde ama eşim sağolsun sürekli ben kullanırken mızmızlık yapa yapa beni eleştire eleştire bıktırdı beni:-(((
artık hiç geçmiyorum direksiyona,üstelik şimdiye kadar hiç kaza yapmadım:-((( sanki arabayı benim elime vermek istemiyor...bende çok gıcık oluyorum bu duruma,sonuçta o tam gün çalışıyor ve 2 yaşında çocuğum var,nereye gidersem gideyim dolmuşla gitmek zorunda kalıyorum...araba evin önünde ama ben dolmuş bekliyorum..normalde o kadar kıskanç olan adam bak dolmuş dolu yarım saattir bekliyoruz durakta diyorum telde,diyorki az daha bekle boş gelir şimdi,yada eve git bi ara beraber çıkarız...doğru düzgün kuaföre bile gidemiyorum o evde yokken,düşünsenize kucağınızda 2 yaşında çocuk dolmuşta föne gidip makyaj yaptıracaksınız yada ne bbileyim hastaneye gideceksiniz....ya desen arabanın fiyatıda ucuz 16-17 milyar,40 50 milyarlık bişey olsa anlayacam...kasko yaptıralım diyom onada yok, çok pahalıymış:-((( inanın gidip bir reno brodway alasım var 6-7 mmilyarlık:-((( bu ne ya o kahveye arabayla ben hastaneye dolmuşla:-((((ikimizde çalışıp aynı maası aldığımız halde:-((((
ay arkadaşlar yarama parmak bastınız ya:-((( bizimde araba var benim6 yıllık ehliyetim var,ama gel gör ki normalde kullanabiliyorum sorunsuz bir şekilde ama eşim sağolsun sürekli ben kullanırken mızmızlık yapa yapa beni eleştire eleştire bıktırdı beni:-(((
artık hiç geçmiyorum direksiyona,üstelik şimdiye kadar hiç kaza yapmadım:-((( sanki arabayı benim elime vermek istemiyor...bende çok gıcık oluyorum bu duruma,sonuçta o tam gün çalışıyor ve 2 yaşında çocuğum var,nereye gidersem gideyim dolmuşla gitmek zorunda kalıyorum...araba evin önünde ama ben dolmuş bekliyorum..normalde o kadar kıskanç olan adam bak dolmuş dolu yarım saattir bekliyoruz durakta diyorum telde,diyorki az daha bekle boş gelir şimdi,yada eve git bi ara beraber çıkarız...doğru düzgün kuaföre bile gidemiyorum o evde yokken,düşünsenize kucağınızda 2 yaşında çocuk dolmuşta föne gidip makyaj yaptıracaksınız yada ne bbileyim hastaneye gideceksiniz....ya desen arabanın fiyatıda ucuz 16-17 milyar,40 50 milyarlık bişey olsa anlayacam...kasko yaptıralım diyom onada yok, çok pahalıymış:-((( inanın gidip bir reno brodway alasım var 6-7 mmilyarlık:-((( bu ne ya o kahveye arabayla ben hastaneye dolmuşla:-((((ikimizde çalışıp aynı maası aldığımız halde:-((((
kızlar bu konuda çok konu açıldı bunu bilerek kusura bakmazsanız dertleşmek istiyorum
5 yıl önce ehliyetimi aldım..ama hiç kullanma hevesinde olmadım mecbur bir işmiş gibi aldım o zamanlar..
bu sıralarda içimde çok heves var illa öğrenmek istiyorum işime arabayla gidebilmek istiyorum..adana da oturuyorum ve buranın trafiği çok fena..öncelikle çok korkuyorum..
eşim iki haftadır akşamları sakin sokaklarda çalıştırıyor beni..ama halen hatalarım var hızımı kontrol edemiyorum seri değilim vs
sürücü kurslarından 10 saatlik ders alıyım diyorum sen bu halde sürücü kursuna başlarsan ondan da fayda alamazsın diyor..durumumu çok vahim görüyor..,
ne yapmalıyım nasıl öğrendiniz siz bayanlar ne yaptınız?
aaa bu konu senin miydi kuzum?
Ne var araba kullanmakta, senin kullananlardan ne eksiğin var
Tabi zamanla oturuyor her şey o ayrı mesele :)
İstanbula dönsem de tem'de eşimle kapışsam
Dünyanın en çılgın kadın şoförü olabilirim
canım sen zaten çılgının önde gelenlerindensin:)
öğrendim araba kullanmayı ben::)
amaa parkta halen sorunluyum cemre ya:) bir el at bakalım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?