- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi benimminikelam
-
ivett kendi arabama koşultum
2006 model triptonik panda alındı
akşamına izmir-gümüldür seyahati
cumartesi gümüldür-izmir
pazar izmir-foça git geli yaptım
sonuç olarak en uzun araç seyahatimdi
yokuş yukarı park etme ve dar alana park etme deneyimlerinide yaşadım
2 kırmızı ışık ihlalim ve hız limitini aşma tecrübem oldu bile
buradanda anlayacağınız gibi dikkatimi tamamen yola vermem gerekiyor
ama sağolsun eşim yan koltukta olunca işler hiçte güzel gitmiyor
direksiyonu tek elle tut yok alttan tut oda olmadı sol kolunu cama koy koltuğunu geri çek
Canim pes etme sakin yanlis okumadiysam suruyodun sen artik kizini falan goturmustun sanirim yanlissam duzelt canim,simdi neolduki??oyle yada boyle ogrenicez,kimler araba suruyor,sakin pes etme tatlim!
canım sürüyorum sürüyorum:)
ama burada sürmeme fırsat teşkil edecek durumlar olmuyorannemlerde kızla yalnız çıkma diye korkuyorlar..ela bişey yapar dikkatin dağılır felan diye öyle olunca çıksam bir dert çıkmasam bir dert oluyorum..ama bikaç sefer çıktım..köye felan gittim geldim..arabama az evvel baktımda leş gibi olmuş kaç gündür yağmur vardı burda ağaç altında birde öyle işte:)
sürmelim geçmiş olsun
pazartesi çarşamba cuma akşam yamanlar dağı şehir içi gezmeleri falan yaptık
dün akşamda kayınvalideleri otobüsten aldık eve götürdük
emme benim araba ufak onlar 3 yetişkin biz 2 yetişkin 2 çocuk
3 koca bavul 2 koca torba 2 de koli getirmişler
arabaya nasıl sığdığımızı sormayın
izmirliler bilir 3. sanayii tarafından ikiçeşmelik yokuşundan yeşilyurt tarafına gittim karanlıkta hatay trafiğinde
arabanın içi tıklım tıkış
bu seferde herif yolları bilmediğim için kavga çıkardı
çıldıracam yasanki hergün oto sanayide iişim var onun bayraklı dediği yeri bornova diye biliyorum oda ayrı bir konu
gene 2 kez kırmızı ışık dikkatsizliği oldu ama son anda durdum
üçyoldan yeşilyurt sapağında sağdaki arabayla çarpışıyorduk
yada bizimki beni deli etmek için öyle dediya
zaten sigarayı bırakmamın ilk günü birde üstüme geldimi şöyle kapıyı açıp atasım var
sürmelim geçmiş olsun
pazartesi çarşamba cuma akşam yamanlar dağı şehir içi gezmeleri falan yaptık
dün akşamda kayınvalideleri otobüsten aldık eve götürdük
emme benim araba ufak onlar 3 yetişkin biz 2 yetişkin 2 çocuk
3 koca bavul 2 koca torba 2 de koli getirmişler
arabaya nasıl sığdığımızı sormayın
izmirliler bilir 3. sanayii tarafından ikiçeşmelik yokuşundan yeşilyurt tarafına gittim karanlıkta hatay trafiğinde
arabanın içi tıklım tıkış
bu seferde herif yolları bilmediğim için kavga çıkardı
çıldıracam yasanki hergün oto sanayide iişim var onun bayraklı dediği yeri bornova diye biliyorum oda ayrı bir konu
gene 2 kez kırmızı ışık dikkatsizliği oldu ama son anda durdum
üçyoldan yeşilyurt sapağında sağdaki arabayla çarpışıyorduk
yada bizimki beni deli etmek için öyle dediya
zaten sigarayı bırakmamın ilk günü birde üstüme geldimi şöyle kapıyı açıp atasım var
bence hiç eşinle çalışmayı sürdürme gerçekten güzel eğitim veren bir sürü sürücü kursu var direksiyon hocasıyla deneme sürüşüne çık önce sonra karar ver... eşin bu konudan çok iyi anlasaydı heralde sürücü kurslarında direksiyon hocalığı yapardı... herkes bildiği bişeyi başkabirine gerektiği gibi aktaramaz...ağabeyler babalar eşler eğitimci değildir (eğitimci olanlar hariç) ayrıca direksiyon saat ücretleride öyle aman aman bişey değil.. ben de ağabeyimden öğrenmeye çalıştım fakat stop ettirine hemen indirdi beni kendi geçti direksiyonakurslarda böyle bişey olmuyor tabiki stop ettirsende alsay arabayı duvara geçirsende kaldırama çıksan da eğitime devam :) en sağlıklısı ve en kestirme yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?