- Konu Sahibi benimminikelam
-
Bende artik trafige cikiyorum kizlarsabahlari ise gidiyorum ama hep yanimda esim var hic yalniz cikmadim benimde hala durus ve kalkislarim biraz sert, vites gecislerim, virajlarda hiz ve ardindan vites dusmelerim falan daha iyi. Isiklara donuslere falanda dikkat ediyorum, iste tek sorun hala seri kalkislarim kotu ozellikle sikisik trafikte. Birde iki aracin arasina park edemiyorum tek basima anca biri bana gel git ileri al falan dicekte oyle park ediyorum, herkes korkmadan ciksin bence kzlar hatta ozel ders alin bnm akrabam 20 sene sonra ozel ders alip 45 yasindan sonra usta sofor oldu :) birde sizi strese sokan kisileri yaniniza almayin bilhassa esinizi ve babanizi :)
bu konu ilk açıldığı zamanlarda bende yeni araba alıp provalar yapıyodum,
sonra burdaki arkadaşlarla paylaşımlarda bulunduk,
tecrübelerimizi hatalarımızı yaşadıklarımızı anlattık,
+herkesten çıkan tek söz "özgüven"di
ilk okuduğumda çok boş gelmişti bu kelime,
araba kullanmak yetenek işi,ben beceremiyorum,özgüvenim bile olsa yapamam diyip duruyodum,
sonra beni yeteneksiz yapan şeyleri görmeye başladım gene bu topic sayesinde,
+bunun başında babam geliyordu,
babamla trafiğe çıkmaya son verip daha sakin olan kardeşimle çıkmaya başladım,
+aynı yerde dönüp durmanın bişe öğretmekten çok ezbercilik yaptığını fark edip,hergün
bi sokak yukarı çıkarak kullanmaya başladım,
+etraftakiler ne düşünüyor acaba,acemi olduğum çok belli oluyormu düşüncesini geri ittim,etrafta insan yokmuş gibi
düşünmeye başladım,
+yavaş gittiğim için arkadan korna çalan araçları umursamadım,hafif sağa kayarak onların geçmesine müsade ettim,
kendi şeridimde yavaş yavaş ama emin ilerlemeyi öğrendim,
+hatalar bizim için , yaptığım hatada ayıplayan oldumu diye düşünmektense,bi sonrakinde bu hatayı yapmıycam demeyi öğrendim,
+ve kilit nokta...özgüven..
ben bu işi başarıcam,annem yaşındaki teyzeler kullanırken ben neden yapamayayım,yılmıycam yapıcam diyerek kendimi motive ettim,
derken başardım..
+2 ay olmasına rağmen trafiğe yalnız çıkıyorum,etrafımdakilerin beğenerek bakışlarına şahit oluyorum,gururlanıyorum,daha bi motive oluyorum,
arabadan inmeden saatlerce sürmek istiyorum,ailem gurur duyuyor,annem her haftasonu beni şuraya götür diyip onurlanarak yan koltuğuma oturuyor,
babam balkonda arabayı çıkarışımı izleyip,başarıyla çıkardığımda gülümseyrek alkış yapıyor,kardeşim maça gideceği vakit beni halı sahaya bırakırmısın diyor,
arkadaşlarına gururla ablam getirdi diyor,
normalde bunları kimseye anlatamam kızlar,amacım sizi birazcık motive etmek..yanlış anlaşılmak istemem..ama emin olun sürüyosunuz hemde hiç hatasız..
yeterki bıkmayın ve yüzünüzü düşürmeyin..
O kadar güzel anlatmışsınki okurken beni motive etdin Allah razı olsun..tam kendimi salmışken içime bir hırs getirdin yeniden gözlerim doldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?