Araba kullanmak bu kadar mı zordur?

biraz pratikten sonra başarılmayacak bir şey değil.insanın bilmediği şey her zaman en zor şeydir öğrendikten sonra nasıl böyle zorlanmışım dersin.

ühüüüü:2: aynen benide nişanlım çalıştırıyor şuanda ehliyetim var ama trafik korkulu rüyam boş yollardayız şimdilik vitesten nefret ediyorum birgün çok param olduğunda ve evlenip yalnız yaşadığım zaman otomatik vitesli araba alıcam görür o

eşle araba mı çalışılır en son kavga çıkar bende geri giderken zorlanıyom hele aynadan hiç gidemiyom bi kerede çöp bidonuna çarptım bi kere egzosu patlattım aynadan zaten asla geri gidemem herhalde ben derim ki eşinizle asla direksiyon çalışmayın sürdükçe zaten panikte gidiyo siz mümkün oldukça tek başınıza trafiğin yoğun olmadığı yerlere arabayla gidin zaten bi zaman sonrda usta olursunuz

otomatik viteste yolda kalırsa vurdurarak çalışmaz yol ortasında kalırsınız

esle calısılmaz ınankı ben esım yuzunden arabadan sogudum
e 5 ın ortasında aglayarak arabadan ındıgımı bılırım
onsuz kullanıyorum rahata erdım
gecen surttum arabayı gecme mesafesını ayarlayamadım ama boyle boyle kullana kullana ogrenılıyor araba kullanmak
sakın bırıyle cıkmayı deneyın
kendınıze guvenın ve rahat olun

galiba doğru söylüyosun, biz de yeni yeni başladık eşimle direksiyon çalışmaya daha vites değiştirmeyi falan öğreniyorum. ama sanki bana uçak kullanmayı öğretiyormuş gibi kavga dövüş,
bi havalar bi havalar sorma gitsin
geçen gün arabasyı biraz kötü durdurdum sarsıldık falan bizimki hemen emniyet kemerini takıyo trafiğe kapalı alanda uyuz
öğrenip çatlatıcam onu ama koydum kafaya

ayyyy evet yaaa
bana da abim öğretiyor güya ama aklımda olanıda alıyor uyuz yaaa sanki altımızda lamborghini var
tek basıma vura vura öğrensem ağrılı sancılı olur ama daha ii öğrenirm
gıcık şeyyyy

2 yillik ehliyet sahibiyim ölsemde esim ynimdayken aaraba sürmemmmmm, dayanamiyorlar ya bagirip cagirmadan sanki cok iyi biseymis gibi aliyorum arabami yanliz cocuklarimla sessiz ohhh arkadasim bence cik bi bos alana sallana sallana yavas yavas ögren,, kocayla babayla kardesle ögrenilmeeeeeeeeeeeezzzzz

ben 3gündür yanımda çok süper araba kullanan direksiyon hocası olan arkadaşımla trafige çıkıyorum ama eşimden gizli şaşırtcam onu gerçi eşim yine begenmicek yarışlara katılsam 1.olsam bile çok hataların vardı seni nasıl birinci yaptılar der o denli :))) ama hırs yaptım bidaha eleştiremeyecek beni panikletemicek buarada martta aldım ehliyeti boşlamak yok dimi :))

araba kullanmak isteyen arkadaşlar öncellkle kolay gelsin.
Ben 2 gün önce ehliyetimi elime aldım
Allah size de nasip etsin.
Eşim arabayı güvenerek verdi rahatlıkla kullandım.
Darısı almamışların başına

ben manueli pekiştireyim diye sürücü kursuna gittim
eğitimi verecek kadına "otomatik almak yerine manuel öğreneyim daha ucuza gelir" dedim
"bırak otomatik al, uzun bir süre vitesti debriyajdı kafana takmadan rahat rahat kullanırsın" dedi
şok oldum

eşler stres yapıyorlar galiba. benim 6 senedir ehliyetim var ve gayette güzel kullanırım. eşim kaza yaptıktan sonra baya bir süre aracı kullanmadım geçenlerde bir yere gidiyoruz 1 saatlik mesafe ben kullandım virajlı ve inişli çıkışlı bir yol 40 da gidiyorum eşim bana demesinmi yavaşla. 40da gidiyorum zaten kaplumbağa mı olayım demişim bir daha ağzını açmadı :)))) alışamadım ben sağ tarafa diyo :))) boşverin takmayın ne derse desin rahat olun yollar korksun bizden.

Bizim memlekette balık tutmayı öğretmezler ki tatlım zaten

merhaba kızlar,1 aksamlık hocadan aldıgım dersten snr arabamızın musaıt olmadıgı gerekcesıyle 1 aydan fazladır dıreksıyon basına gecemedım,okadar cok ıstememe ragmen.bundan uc gun once ısyerımın oralarda bıraz dolandım yanımda bı arkadasla,hatta arkadas ısyerımızde calısıyo esımde burda ama ben onunla cıkmıyorumbır ıkı o arkadasla dolandım ısyerımın etraflarında,isyerım sehır merkezınde degıl ılce,dolayısıylada koy yollarıda var etrafımda oralarada gırdım bı guzel dar yollara falan.sonra dun dedımkı hadı gel az dolanalım dedım arkadasa gelmem kendın gıt,ben yolları bılmyorum kaybolurum gel dedım,kaybolursan ara bız senı alırız dedı arkadas.gercekten kaybolurum dıye tek cıkmak ıstemedım.yoksa umrumda degıl.ve sonra cok ıstıyorumya bısmıllah dedım cıktım yola buarada ılk defa tek cıkısım bu,hıc heyecan yapmadım gıttım bı guzel dolandım bılmedıgım yerlerde,karsıma ıkı tane tır cıktı dar koy yolunda,gayet sakın cektım kenara durudum onlar gectı,sonra cıktım yola gırdım bı yola ama bılmıyorum nereye cıkıyo,boyle daga tepeye gıden bı yer:44:dedım ben sımdı nası doncem,yol genıs degıl bır ıkı kere anca pratık yapmısım kı 3 yıl oldu ehlıyet alalı delı cesaretımı derler dedım yapacaksın sürmelim sen bunu,buarada baska sansımda yok oldugum yerde bı tane ev var,telefonumuda ısyerınde unutmusum,arabayı aldım gerı vıtese saga dogru cevırerek evın onundekı bosluga cektım,snr aldm ılerı aldım arabayı duzeltım dıreksıyonu sıfırladım sola dogru yola gırdım ama bendekı sevıncı anlatamampesınden geldım ısyerıne kornaya basarakakabinde aksam otobana cıkıp evıme geldım sabahta ısyerıne,cok mutluyum pekişene kadar bırakmak yok.bu arada araba otomatık sıddetle tavsıye edıyorum.uzun oldu bıraz kızlar sevıncıme bagıslayın

bugün sanırsam, inşallah, hayırlısı ise, kendi arabam oluyor gibi gibi
çok sevinirsem olmaz diye korktuğumdan böyle yazdım

ivett kendi arabama koşultum
2006 model triptonik panda alındı
akşamına izmir-gümüldür seyahati
cumartesi gümüldür-izmir
pazar izmir-foça git geli yaptım
sonuç olarak en uzun araç seyahatimdi
yokuş yukarı park etme ve dar alana park etme deneyimlerinide yaşadım
2 kırmızı ışık ihlalim ve hız limitini aşma tecrübem oldu bile
buradanda anlayacağınız gibi dikkatimi tamamen yola vermem gerekiyor
ama sağolsun eşim yan koltukta olunca işler hiçte güzel gitmiyor
direksiyonu tek elle tut yok alttan tut oda olmadı sol kolunu cama koy koltuğunu geri çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…