- Konu Sahibi benimminikelam
-
Bugün 80 km yol yaptım ayaklarım ağrıdı dur kalk dur kalk :)
selam surucu bayanlar :76:
ben de araniza katildim :86:
1.5 yil once yazili sinavdan gectim fakat direksiyon sinavi icin yasadigim ulkede en az 6 ay beklemek gerekiyordu...
ben daha fazla beklemek zorunda kaldim...
gecen hafta direksiyon dersi almaya basladim, 1 saat suruyor her ders...
hocam sana 5 ders yeter cok iyisin dedi, hatta trafige bile cikardi benicunku esimle sik sik pratik yapmistik, araba kullanmayi bana o ogretti...
4 ders daha alip direksiyon sinavina gircem insallah ama bence park etmek zor :18:
en cok korktugum olay park...
yine sürdüm kizlar kizlarimi okula biraktim bugün daha iyiydim sanki sürdükce hosuma gidiyo yapacam galiba kizlar
kızlar bu konuda çok konu açıldı bunu bilerek kusura bakmazsanız dertleşmek istiyorum
5 yıl önce ehliyetimi aldım..ama hiç kullanma hevesinde olmadım mecbur bir işmiş gibi aldım o zamanlar..
bu sıralarda içimde çok heves var illa öğrenmek istiyorum işime arabayla gidebilmek istiyorum..adana da oturuyorum ve buranın trafiği çok fena..öncelikle çok korkuyorum..
eşim iki haftadır akşamları sakin sokaklarda çalıştırıyor beni..ama halen hatalarım var hızımı kontrol edemiyorum seri değilim vs
sürücü kurslarından 10 saatlik ders alıyım diyorum sen bu halde sürücü kursuna başlarsan ondan da fayda alamazsın diyor..durumumu çok vahim görüyor..,
ne yapmalıyım nasıl öğrendiniz siz bayanlar ne yaptınız?
aferin canım...bende halen park olayında zorlanıyorumhele dar alanlarda dar manevralar öldürüyor beni
zaten en zoru oymuş..
park etmenin inceliklerini ogrenirseniz buraya yazin kizlar
canım bende üç yıl once aldım ama tecrübe kullandıkca olur biz geçen sene eşimle gece 1-2 gibi çevreyolunda kullanmaya başladım git gite daha erken saatlerde sürmeye başladım yaklaşık bir ay sürdüm hatta en son geçen sene ramazanda tamm iftar vakti o yoğun trafikte kullanarak eşimden aldğım eytimi tamamladım bugüne kadarda şehir içinde hep kullandım bugün çokdaha öenmli bir tecrübe yaşadım izmrde oturuyorum karaburuna gittim geldimböylece o boooooooool virajlı yoldada uzun yol tecrübesi edindim he bida gidersmisin dersen asla o yola karaburuna gitmemmmmm
korkma kendinden emin ol izmirinde adanadan kalır yanı yok sen kendi tecrübene ve kurallar uy yeter başarılar dilerim kazasız belasız
bende bi türlü kullanamıyorum ya...:2:
şu vites derdi olmasa daha güzel olck...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?