- Konu Sahibi benimminikelam
-
sana tavsiyem mutlaka özel ders al araba kullanmak eşten dostan inan öğrenilmiyo bu forumu okuduysan görmüşsündür eşiyle vs kişilerle çalışanlar hep hüsrana uğramış kırılmış özgüveni yıkılmıştır..imkanın varsa mutlaka özel ders al kimseye bel bağlama 1 aya kalmaz halladersin ozaman...
daha çok yenisin canım zamanla olucak ilerliceksin.araban varsa boş yerlerde dur,kalk,geri gitme vs çalışmalarını yap bol bol..
kızlar bugün ehliyet aldığım kurstan hocamla karşılaştım .naptın tarfiğe çıkabiliyormusun diye sordu
bende kısaca sizinlede paylaştığım meceralarımı anlattım bana sen zaten iyiydin arabanıda aldın 1 ay partikle rahatça çıkardın trafiğe dedi bende özel ders alıyorum dedim falan neyse neden alıyorsun boşa para veriyorsun kursta hiç araba kullanmasını bilmeyenler tarfikte dedi sen onlardan çok iyiydin hocaya vericen parayla at benzin arabana sabah erkenden çık yollara 3-5 derken kaparsın bu işi dedi.hocayla hangi yollara nere gittiğimizi sordu anlattım ooo seni oralara götürüyorsa araba hakimiyet paratiğin gelişmiştir yoksa asla götürmezlerdi falan .bırak hocayı falan ders aldıktan sonra gene aynı olucan üç beş detay kafanda kalır ama yanlız çıkarken gene tedirgin olucak hata yapıcaksın ve park etme tarfikte araba kullanma 3-5 dersle olmaz en az 1 buçuk ay hergün çalışırsan hocayla taamam ben artık oldum dersin ama buda mümkün değil deli para vermen lazım..şu arabalara bak bunları sürenlerden kaç kişi özel ders laıp böğle oldu .özel ders hiç bilmeyen panik,hataları çok fazla alanlar için sen büyük kısmını atlatmışsın al arabanı çık gir heryere dedi.
kızlar uzattım kusura bakmayın ama kafam çok karıştı..
ben de aynı fikirdeyim senin derse falan ihtiyacın yok baştan beri okuyorum ben bu topici ders ben alıcam ama trafik korkum var benim çarpıntı oluyor bende sen bence yaparsın bu işi ben bu halimle en fazla 4 ders alırım senin araban otomatikti bide sanırım değilmi?
kızlar bugün ehliyet aldığım kurstan hocamla karşılaştım .naptın tarfiğe çıkabiliyormusun diye sordu
bende kısaca sizinlede paylaştığım meceralarımı anlattım bana sen zaten iyiydin arabanıda aldın 1 ay partikle rahatça çıkardın trafiğe dedi bende özel ders alıyorum dedim falan neyse neden alıyorsun boşa para veriyorsun kursta hiç araba kullanmasını bilmeyenler tarfikte dedi sen onlardan çok iyiydin hocaya vericen parayla at benzin arabana sabah erkenden çık yollara 3-5 derken kaparsın bu işi dedi.hocayla hangi yollara nere gittiğimizi sordu anlattım ooo seni oralara götürüyorsa araba hakimiyet paratiğin gelişmiştir yoksa asla götürmezlerdi falan .bırak hocayı falan ders aldıktan sonra gene aynı olucan üç beş detay kafanda kalır ama yanlız çıkarken gene tedirgin olucak hata yapıcaksın ve park etme tarfikte araba kullanma 3-5 dersle olmaz en az 1 buçuk ay hergün çalışırsan hocayla taamam ben artık oldum dersin ama buda mümkün değil deli para vermen lazım..şu arabalara bak bunları sürenlerden kaç kişi özel ders laıp böğle oldu .özel ders hiç bilmeyen panik,hataları çok fazla alanlar için sen büyük kısmını atlatmışsın al arabanı çık gir heryere dedi.
kızlar uzattım kusura bakmayın ama kafam çok karıştı..
biz aynı durumda olduumuza göre hocanın söylediklerini bana da söylenmiş sayabilirim sanırım
ben de bugün son dersimi aldım hoca gayet iyi olduğumu söyledi geri gidişlerim ve park sıkıntı tabi hala hiç paralel park etmedim daha doğrusu iki araba arasına normal de park etmedim.ama çıkıcam artık ya.kazasız belasız sürüşler sana canım
bende dün kaydımı yaptırdım kursa.
bütün sınavlardan 100 alan a kurs ücretini iade ediyorlarmış:)
bende hepsini 100 yapıp 400 tl mi geri alayım onu da benzin parası yapar gezerim diye düşündüm bi an
pazar günü de eşimle direksiyonda kaldığımız yerden devam edicez
hadi bakalım hepsinden 100 al arabana benzin al bizide gezdir..
selam arkadaşlar,
az önce göz muayenesi oldum aile hekimliğinde. 1 buçuk iki metre ilerideki tabelada yazıları okuyamadım. hastaneye göz doktoruna sevketti. ama doktor bugün yokmuş. çok üzüldüm göz doktoruna git lafını duyunca.
ehliyet alamayackmışım gibi hissettim bi anpazartesi gidip muayenemi olayım da kurtulayım şu kayıt faslından
İnş bir sorun yoktur ama eğer varsa gözlük yazar ve ehliyetinde gözlüklü kullanmak zorunda gibi bir serh düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?