- Konu Sahibi benimminikelam
-
kızlar bu konuda çok konu açıldı bunu bilerek kusura bakmazsanız dertleşmek istiyorum
5 yıl önce ehliyetimi aldım..ama hiç kullanma hevesinde olmadım mecbur bir işmiş gibi aldım o zamanlar..
bu sıralarda içimde çok heves var illa öğrenmek istiyorum işime arabayla gidebilmek istiyorum..adana da oturuyorum ve buranın trafiği çok fena..öncelikle çok korkuyorum..
eşim iki haftadır akşamları sakin sokaklarda çalıştırıyor beni..ama halen hatalarım var hızımı kontrol edemiyorum seri değilim vs
sürücü kurslarından 10 saatlik ders alıyım diyorum sen bu halde sürücü kursuna başlarsan ondan da fayda alamazsın diyor..durumumu çok vahim görüyor..,
ne yapmalıyım nasıl öğrendiniz siz bayanlar ne yaptınız?
cnm mrb.
2.5yıllık evliyim.
eşimin araba kullanamadığı için sağlık sorunları yüzünden,benim araba kullanmamı çok istiyordu.benden çok o hevesleniyordu.arabası vardı ama ehliyeti yoktu.biyere giderken rezil oluoduk.kayınbabam bırakıp o alıodu.hep hayal edioduk.acaba bi gün bizde sadece ikimiz romantik bi şekilde kendi arabamızı kullanabilirmiyiz die.eşiminki imkansızdı ve bu bana iyi bi gaz oldu.hazır araba varr.eşimi mahcup etmemek ve kimseye muhtaç olmadan saolsun kayın babam hayatımda ilk defa bana araba kullandırdı.ayy nasıl zor gelio anlatamam ilk defa.o hafta kaynanam bize geldi.onun ehliyeti var ama kullanamıo korkuo.anne hadi çıkalım ben araba kullanım sen yanımda dur bişi olursa araba kullanmayı öğretiodum dersin dedim ve çıktgık yolla.arabayı çalıştırmadan gaza basıom görsen halimi.anne bu araba bozuk gitmio diyorumşimdi, anlatım gülüyrz.ehliyetsiz ben 4ay trafiğe çıktım hemde en kalabalık trafiklere.sonra ehliyetimi aldım.herkes bendeki bu azime şaşırdı.eşimin bi arkadaşı arabayı tanımıo.adam minibüs kullanıomuş ona yol vermemişim beni erkek şoför sanmış.görünce tanımış.hemen arayıp eşime anlatmış bende bi şişmeler şımarmalar.hani eşime el ayak oluyrm ya onun mutluluğu.ehliyetimi nisanda aldım ve ben haziran ayında 4saat süren bi şehir dışı gezisine gittim.arabayı sadece ben kullandım.
1.5yıllık şoförüm şükür hiç korkulacak bişeyi yok.
inş sana yardımcı olmuşumdur cnm.azim azim azim
canım sana sorayım yine en son mesajımda da yazdım gerçi.bugün sol şeritten giderken önümdeki araç kaza yapmış durmuş.mecbur sağa geçeceğim ama sağda çok kalabalık trafik akıyor sinyali verdim.ama ne zaman geçmeliyim sağdaki araçlar bana yol verdi mi vermedi mi iste o kısmı ayırt edemiyorum
cnm senin sola dönmeyeceğin takdirde hep sağdan gitmen gerek zaten normalde.
ya sana yavaşlayıp selektör yaparlar yada durur senin geçmeni beklerler sen yan aynadan onu ayarlaman gerek.
bende yeniyken kırmızı ışıktan çok korkardım.tam ışıklara gelince hep sarı yanardı.geçip geçmemek arasında kalırdım.ama zamanla o akdar basitleşiokii.otomatikmen herşeyi kendiliğinden yapıosun.bak mesela biz biyerden akşam gelirken evin çevresinde yarım saat gezerdik.ben çok heveslenirdim araba sürmeye.onlar bana çok tecrübe oldu.
sevgili ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım =D nooooolur acemiyken size rahat geliyo diye sol şeridi kapatmayın =) en az 70 80le gidilen bi yolda 50yle gitmek kazaya sebebiyet vermektir... bide anlık paniklerde arabayı başka şeritlere kırmayın bi anda lütfen... yoksa ben acemi birini farkettiğimde korna bile çalmam panik yapmasın diye hatta hatunlara özellikle yer veririmki bekleyip durmasınlar
sevgili ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım =D nooooolur acemiyken size rahat geliyo diye sol şeridi kapatmayın =) en az 70 80le gidilen bi yolda 50yle gitmek kazaya sebebiyet vermektir... bide anlık paniklerde arabayı başka şeritlere kırmayın bi anda lütfen... yoksa ben acemi birini farkettiğimde korna bile çalmam panik yapmasın diye hatta hatunlara özellikle yer veririmki bekleyip durmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?