- Konu Sahibi benimminikelam
kızımın gössterisi vardı seyhan kültür merkezinde..oaraya kadar eşim yanımda gittim geldim amaaa...ama o neydi nasıl trafikti..ne hatalar yaptım ne hatalar..birinde kırmızı yanmış tam geçmişim eşim uyardı..birde önümde bisikletli vardı hızını azaltınca bende aniden hız düşürdüm kurtardım gerçi bunda hatam yok..sonra sola geçmem gerek ama ben korkak..geçtim ama nice sonra..birde kızlar yolu bilmek cidden önemliymiş..o yolda ilk defa sürdüm..eşim şurdam sola burdan sağa..sonra dönüşte kızım ayakkabım ayakkabım ağlar ben bu sesler arasında sürdüm ya..heryerde sürerim artık diyorum..ama cidden gözüm de korktu..
birde şey oldu soldan gidiyorum araçlar ilerlemior bir türlü meğer araba arıza yapmış..ama sağdan sürekli trafik akıyor..sinyal verdim ama geçmem sanki zor oldu ya da ben halen anlayamıyorum sinyal verdiğimde arkadaki aracın bana yol verdiğini nasıl anlayacağımı??
birde şey oldu soldan gidiyorum araçlar ilerlemior bir türlü meğer araba arıza yapmış..ama sağdan sürekli trafik akıyor..sinyal verdim ama geçmem sanki zor oldu ya da ben halen anlayamıyorum sinyal verdiğimde arkadaki aracın bana yol verdiğini nasıl anlayacağımı??