- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
- Konu Sahibi benimminikelam
-
uff herkese merhaba ,
bu araba işi bizde yılan hikayesine döndü ama şu bir gerçek ki arada birkaç tane çıksa da bütttün erkekler eşlerine aynı tepkileri vermişler :) sizlerin yazdıklarınızı okurken sanki kendimi okudumehliyetimi 2000 yılında aldım ben de ama araba yoktuki süreyim sonra araba oldu cesaret olmadı şimdi ikisi de var da korkuyorum çok nasıl olacak bilmiyorum. arabayı çarpmaktan korkuyorum eşim de az değil hani çok korkutuyor birini ezersen hapse girersin yok kendin ölürsen ben ve kızın ne yaparız sana otomatik alalım ve daha şu an aklıma gelmeyen neler neler ne kavgalar ettik anlatamam eylülde bi niyetlendim ders aldım falan ama yok kabullenemiyor bir türlü yanımda olunca bildiğimi unutuyorum sanki aşırı derecede bağırıyor kendi bacağına vuruyor sürekli olmaz öyle dursana vitesi küçült bağırttırma arabayı vb artık kaldıramıyorum arabasına bişey olacak diye ödü kopuyor oysa arabayı evlendikten sonra birlikte aldık :) neyse işte yarın gene yola çıkıcam öğrenmem lazım biliyorum ama bu korku beni bitirdi yarın eryamandan çıkıp otobandan yaşamkente gidicem inşallah arka cama bende yazı asıcam süper fikir bence aman kimse bana ilişmesin de hiç sorun değil yazı beni kasmaz biraz daha ders almalımıyım yoksa yarın çıkmalımıyım eryaman içinde geziyorum da bilmiyorum hadi fikir verin nolur
budaoldu canım bak bu da oldu:)
evet bende baya geliştiriyorum artık...tek çıkıyorum hep..okula kendim gittim geldim perşembe cuma günü..bugün dersim yok ama kızımı kreşe bıraktım:)gittikçe zevk alınır hale geliyor:)
eşime kalsa öğrendim diye birşey yokmuş.hep dikkat hep dikkat gerekmiş:) onu da yaparız canııım:):90:
canım senle başladık bu yola..ne güzelki sonunda başardık..
zamanla hallolucak hepsi..
bide bişe daha öğrendim ,arkadan gelen araca çok takılırdım,aman yavaş gidimde o beni geçsin diye.
dün hiç umursamadım,daha rahat ettim,varsın korna çalsınlar umrumda bile olmadı..böyle olunca kendimi daha iyi hissettim..
kızlar unutmayın. sol şerit sollama şerididir. o yüzden 80 le akan trafikte siz 50 ile sol şeritten giderseniz, doğal olarak kornaları da yersiniz. mümkün mertebe sağ ya da orta şeritten gidin araba hakimiyetinizi sağlayana kadar. bir de takip mesafenizi korumayı unutmayın. yüksek hız ne kadar tehlike ise trafikte aşırı yavaşlık da o kadar tehlikelidir. trafikte sadece siz yoksunuz unutmayın
doğru canım haklısın yaparak yaşayarak öğreniyoruz artık:) solda olduğum zaman yani yolun bir kısmı önümdeki aracı takip mesafesinde olmaya çalışıyorum dediğin gibi..
zamanla alışıcaksınız.
bende yeni kullanmaya başlıyorum kızlar çok zevkli(ehliyet derslerinden yani)ama bizim arabamız yok ..önceden trafikte korkarım diyodum (bazı pislik erkekler olmazsa )korkmuyorum...ama arabam olmadan nasıl ilerleticem onuda bilmiyorum..hemen bi iş bulup araba almam lazım bagaja da lpg attımmı tamamdır ...YOKMU İŞÇİ ARAYAN?????:)))
:) keşke önce araba sonra ehliyet yapsaymışsın be bacım:) bende sene kaçta aldım ehliyeti bir işe yaramadı tekrardan ders alıp kullanma olayına geçebildim ancak..boşa masraf oldu yani:)
eşim nefret ediyo araba kullanamktan ehliyeti cebinde küflendi.. çok sinirli ve acayip dikkati dağınık .o yüzden hiiiç almayaı düşünmüyo ..ben bana al diyorum 'yok bi yere vurusun hiç başıma bela açma, dkka başı seni sanayilereden toplayamam diyo'e bende çalışmıyorum mecburen ona bağlıyım .. inanırmısın bi kumbara aldım para atıyorum niyeeeeeeee araba almak için sene 2050 lerde yaşarsam:)bi sepetli motosiklet alırım..
:)bir arkadaşım vardı benim öğretmen çiftler eşi araba kullanamıyormuş çocukken kaza geçirmiş öyle korkusu varmış..eşine de eee ne zaman öğreneceksin arabayı ne zaman alacaksın bizi gezdireceksin diyormuş:) ve arkadaşım kullanıyordu eşini de gezdiriyordu çocuklarını kreşe bırakıp alıyordu:) ben çok komik ve hoş bulmuştum bu çifti:)
madem öyle size engel koymasın araba alsın siz gezdirin onu:)
uzun zamandır kısa mesafede olsa yalnız gidip geliyorum ama sanırım çok ilerleyemiyorum trafiğe hiç çıkmadım ...ama park sorunum var öncelikle bi türlü yapamıyorum...basmadı kafam bi ona..yoksa direksiyon hakimiyeti olsun,vites düşürme yükseltme olsun,dur kalk olsun gayet iyi buluyorum kendimi..tek sorunum park neden olmuyo yaa..zamanla mı olcak ..onuda halletsem trafik korkum yok çıkarım gibi geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?