- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.341
Ben bi onay vs. yapmamistim ama 2012-2013 öğretim yılında evime gelmişti. HAtta onur belgesinden haberim de yoktu sürpriz oldu eve gelince kendimle onur duymuştum.Ya işte önceden öğrenci sayfandan onay veriyordun galiba şimdi yok onay verme.
2014 te öyledi :) onay falan vardı şimdi burodan alınacak diye biliyorumBen bi onay vs. yapmamistim ama 2012-2013 öğretim yılında evime gelmişti. HAtta onur belgesinden haberim de yoktu sürpriz oldu eve gelince kendimle onur duymuştum.
İle iki saat uzaklikta ilcede oturuyorumSafransari onur belgesini eve mi istediniz,büroya gidip mi alacaksınız?
Eger artık burodan aliniyorsa eve yollamazlar. Kitaplarını almaya gitmeyecek misin.İle iki saat uzaklikta ilcede oturuyorum
Buroyu arayip eve mi istemem gerek acaba ?
Gitmem zor cunku
benim de bilgim yok ama zaten kitap almaya gidilecek neticede.o zaman alınır diye düşünüyorum.İle iki saat uzaklikta ilcede oturuyorum
Buroyu arayip eve mi istemem gerek acaba ?
Gitmem zor cunku
Eger artık burodan aliniyorsa eve yollamazlar. Kitaplarını almaya gitmeyecek misin.
Yardimci kitap alip calisiyorum benbenim de bilgim yok ama zaten kitap almaya gidilecek neticede.o zaman alınır diye düşünüyorum.
büroyu arayıp bi sor istersen.
Esin senin adına alabilir kitapları öğrenci kimliğin ve kimliğini verirsen.Yardimci kitap alip calisiyorum ben
Kitap almayacaktim, cunku 1 yasinda kizim var ve yollar bozuk 2 saati gozum kesmedi gitmek
Küçük çoçukla gerçekten zor sarfancım Allah kolaylık versin ..Tevcitli kuran okuyorum ama arapca daha farklidir sanirim
Ahh ablacigim simdiden bir de arapca calismaya zamanim yok.hic
Kpss den 87 aldim ama atanamadim 3 atama gecmesine ragmen hala atanamadim 4. Yu bekliyorum. 4.den de umudum yok tekrar kpss ye hazirlanmaya basladim
Ev, cocuk, kpss, aof, derken hic bos zamanim kalmiyor
Evet ben de kendi kaydımı zor yaptım. Eşimin kaydını yapamadık devamlı hata veriyorKizlar ben sistemden bahar donemi icin bir turlu kayit yapamiyorum sabah 7'den beri, simdi de sitede hata veriyor..
Kizlar ben sistemden bahar donemi icin bir turlu kayit yapamiyorum sabah 7'den beri, simdi de sitede hata veriyor..
Kizlar kaydi yapip internetten buroya gitmrk mi zorundayiz ?Evet ben de kendi kaydımı zor yaptım. Eşimin kaydını yapamadık devamlı hata veriyor
Ben direk internetten kredi kartıyla kayıt yaptık banka felan ugrasmadim.SELAM KIZLAR ...
kayıt yenileme başladı hayırlı olsun ....
süreç ilk dönemle aynı dimi bankaya harç yatıp dekontla kayıt birosuna gidilecek ..
Ayy tuhaf oldum ben o okuldan mezun oldum. Kimbilir belki benim hocalarimdan ders alacaksınız.Hanımlar Ankara'da ve ilahiyatta olan arkadaşlar , TEVFİK İLERİ ANADOLU İMAM HATİP (merkez imam hatip ) de ÖNLİSANS ARAPÇA KURSU için dilekçe verdik ve kabul edildi .. pazartesileri saat 15 te ilahiyat arapça dersleri bire bir verilecek .. gelmek isteyen herkese açık. ayrıca cumarteside lise düzeyinde kurslarada katılabilyorsunuz
Kizlar kaydi yapip internetten buroya gitmrk mi zorundayiz ?
Allattan kalan dersiniz yoksa dediğiniz gibi yapabilirsiniz. Ama bu döneme ait alttan dersiniz kaldıysa o dersi almadan, seneye bırakarak kaydınızı devam ettirmiş olursunuzBen direk internetten kredi kartıyla kayıt yaptık banka felan ugrasmadim.
Sanmıyorum sistem bozukEvet kayit internetten yapiliyor, daha sonra bankaya harc parasi yatirildiktan sonra kitaplar aliniyor, tabi kitaplar buroda varsa.
veraerva ay cildircam ya, buroya gitsem orda yardimci olmazlar dimi kayit konusunda:/?
Sistem de sorun var ben de birçok kişide varmış 2.sınıfım ders ekle sil işlemi yapıyorum sonra bir hata oluştu diyor.SELAM KIZLAR ...
kayıt yenileme başladı hayırlı olsun ....
süreç ilk dönemle aynı dimi bankaya harç yatıp dekontla kayıt birosuna gidilecek ..