Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Ben bi onay vs. yapmamistim ama 2012-2013 öğretim yılında evime gelmişti. HAtta onur belgesinden haberim de yoktu sürpriz oldu eve gelince kendimle onur duymuştum.
2014 te öyledi :) onay falan vardı şimdi burodan alınacak diye biliyorum

Eger artık burodan aliniyorsa eve yollamazlar. Kitaplarını almaya gitmeyecek misin.

benim de bilgim yok ama zaten kitap almaya gidilecek neticede.o zaman alınır diye düşünüyorum.
büroyu arayıp bi sor istersen.
Yardimci kitap alip calisiyorum ben
Kitap almayacaktim, cunku 1 yasinda kizim var ve yollar bozuk 2 saati gozum kesmedi gitmek

Küçük çoçukla gerçekten zor sarfancım Allah kolaylık versin ..
Arapçayla kur'anın tek ortak yani harfler canım malesefki .. çok ilginç ama ilahiyatda kur'an dersi yok :). sanırım yüz yüze egitim olmadıgı için ...

rabbım gönlüne göre versin inşallah ..

Hanımlar Ankara'da ve ilahiyatta olan arkadaşlar , TEVFİK İLERİ ANADOLU İMAM HATİP (merkez imam hatip ) de ÖNLİSANS ARAPÇA KURSU için dilekçe verdik ve kabul edildi .. pazartesileri saat 15 te ilahiyat arapça dersleri bire bir verilecek .. gelmek isteyen herkese açık . ayrıca cumarteside lise düzeyinde kurslarada katılabilyorsunuz

Evet kayit internetten yapiliyor, daha sonra bankaya harc parasi yatirildiktan sonra kitaplar aliniyor, tabi kitaplar buroda varsa.

veraerva ay cildircam ya, buroya gitsem orda yardimci olmazlar dimi kayit konusunda:/?

Ayy tuhaf oldum ben o okuldan mezun oldum. Kimbilir belki benim hocalarimdan ders alacaksınız. Ahh cok ozledim ogrencilik gunlerimi.

Kizlar kaydi yapip internetten buroya gitmrk mi zorundayiz ?
Ben direk internetten kredi kartıyla kayıt yaptık banka felan ugrasmadim.
Allattan kalan dersiniz yoksa dediğiniz gibi yapabilirsiniz. Ama bu döneme ait alttan dersiniz kaldıysa o dersi almadan, seneye bırakarak kaydınızı devam ettirmiş olursunuz

SELAM KIZLAR ...
kayıt yenileme başladı hayırlı olsun ....
süreç ilk dönemle aynı dimi bankaya harç yatıp dekontla kayıt birosuna gidilecek ..
Sistem de sorun var ben de birçok kişide varmış 2.sınıfım ders ekle sil işlemi yapıyorum sonra bir hata oluştu diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…