Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun betülüm bayağı meşakatlı işler tabiki zaman bulamazsınCanımmm çok sevindim işe girmene...
Benimde pek vaktim olmaz buralarla ilgilenem. Nasipse bu ayın sonunda nişanım var. Okulun son senesi. Haftaya banka sınavı var daha ona çalışıyorum falan filan... Ama kimse üstlenmezse bakarız bir çaresine olmadı geyik topiği açalımmm dolma açsın maksat sohbet etmek tamam mı DoLmA :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...igin-dibine-vuralimm-haydi-bekliyoruz.758499/hadi bakalım betülüm iyi düşünmüşssün tabiki
hayırlısı olsun topiğin canım oraya geçmeden sorumu sorıyım o zaman ama dövseydin bari betülüm sorunu soracaksan sor de ne demekhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...igin-dibine-vuralimm-haydi-bekliyoruz.758499/
Açtım canım artık buradan devam edelim :)
Bu arada ne soracaksan sor canım.
amiiiin heviiiim aminnnnnbetülüm çok sevindim canım nişan işine darısı dolma ile bana inş
canım dersler çalışıyorsun ohhh inş istediklerin olur canımm
anladım canım bak geyik topiği olur da Betül sana bişey sorcam şu imzayı nerden nasıl yaptın canm ben bulamadım da...
Canım ne dövmesi ben o maksatla yazmadım dolmiğimmm :)hayırlısı olsun topiğin canım oraya geçmeden sorumu sorıyım o zaman ama dövseydin bari betülüm sorunu soracaksan sor de ne demek
istemeye geldiğinde yüzük takıldı mı yani hep merak etmişimdir sözde nişanda ve düğündeki yüzükler tek bir yüzük mü yani sözde takılıp sonrasında formalite icabı nişanda mı takılıyor
anlaşılmıştır betülüm o zaman bu sayfayı kpatıp rahat rahat geyik topiğimize geçebülürüzCanım ne dövmesi ben o maksatla yazmadım dolmiğimmm :)
Canım daha istemem olmadı banka sınavımdan sonra nasipse. İstemem olduktan sonra bu sorunun cevabını daha raht vereeğim sana nasipse tamam mı?
Canım ALLAH hepimize en iyisini en güelini hayırlısıyla nasip etsin inşaALLAH...(amin...)betülüm çok sevindim canım nişan işine darısı dolma ile bana inş
canım dersler çalışıyorsun ohhh inş istediklerin olur canımm
anladım canım bak geyik topiği olur da Betül sana bişey sorcam şu imzayı nerden nasıl yaptın canm ben bulamadım da...
anlaşılmıştır betülüm o zaman bu sayfayı kpatıp rahat rahat geyik topiğimize geçebülürüz
kımsecikler kalmamış burda herkes mezun mu oldu bu sayfada
hadi bakalım betülüm iyi düşünmüşssün tabiki
burda 2 senem ama alttan ders varhuuuuuuu kimse yok mu? ilahiyat okuyanlar nerdesiniz?
pazartesi başlamayı düşünüyorum. geçen senede erken başladım. çalışıyorum anlıyorum sınav gününüde kadar bida çalışsınca sanki sıfırdan çalışıyormuşum gibi oluyor. unutuyorum sanırımSelam Asmunikal,
Ben daha mezun olamadım maalesef geçen sene yanlış ders seçimi yapmışım 2 ders bırakmışım ama geçen dönem aldığım bütün dersleri verdim şükür. Nasıl ders çalıştığımı soracak olursan ben herhangi bir kaynak alıp çalışmadım ders kitaplarına çalıştım ve elimden geldiğince e-öğrenme portalından online derslere baktım.