2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

DoLmA DoLmA kewok_ kewok_ kızlar ben ders değil ama geyik topiği açmak istiyrum. Maksatımız hep bir başık altında birbirimiz bulmak olsun tamam mı? Hadi beni takip edinnn geyik topiğindeyizzzzzzz

Canımmm çok sevindim işe girmene...
Benimde pek vaktim olmaz buralarla ilgilenem. Nasipse bu ayın sonunda nişanım var. Okulun son senesi. Haftaya banka sınavı var daha ona çalışıyorum falan filan... Ama kimse üstlenmezse bakarız bir çaresine olmadı geyik topiği açalımmm dolma açsın maksat sohbet etmek tamam mı DoLmA DoLmA :)
hayırlı olsun betülüm bayağı meşakatlı işler tabiki zaman bulamazsın :KK60:
hazır nişanın varken sana bişey soracam :KK58:
ayyy çok mersi betülüm ama düzenli girsem ilk önce bu topiğin devamını açardım size faydam olsun diye :KK15:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...igin-dibine-vuralimm-haydi-bekliyoruz.758499/
Açtım canım artık buradan devam edelim :)

Bu arada ne soracaksan sor canım.
hayırlısı olsun topiğin canım oraya geçmeden sorumu sorıyım o zaman ama dövseydin bari betülüm sorunu soracaksan sor de ne demek :KK23:
istemeye geldiğinde yüzük takıldı mı yani hep merak etmişimdir sözde nişanda ve düğündeki yüzükler tek bir yüzük mü yani sözde takılıp sonrasında formalite icabı nişanda mı takılıyor:KK58:

betülüm çok sevindim canım nişan işine darısı dolma ile bana inş
canım dersler çalışıyorsun ohhh inş istediklerin olur canımm
anladım canım bak geyik topiği olur da Betül sana bişey sorcam şu imzayı nerden nasıl yaptın canm ben bulamadım da...

anladım canım bak geyik topiği olur da Betül sana bişey sorcam şu imzayı nerden nasıl yaptın canm ben bulamadım da...
amiiiin heviiiim aminnnnn :KK60:
geyik topiğine geç hevim :KK55:

hayırlısı olsun topiğin canım oraya geçmeden sorumu sorıyım o zaman ama dövseydin bari betülüm sorunu soracaksan sor de ne demek :KK23:
istemeye geldiğinde yüzük takıldı mı yani hep merak etmişimdir sözde nişanda ve düğündeki yüzükler tek bir yüzük mü yani sözde takılıp sonrasında formalite icabı nişanda mı takılıyor:KK58:
Canım ne dövmesi ben o maksatla yazmadım dolmiğimmm :)

Canım daha istemem olmadı banka sınavımdan sonra nasipse. İstemem olduktan sonra bu sorunun cevabını daha raht vereeğim sana nasipse tamam mı?

Canım ne dövmesi ben o maksatla yazmadım dolmiğimmm :)

Canım daha istemem olmadı banka sınavımdan sonra nasipse. İstemem olduktan sonra bu sorunun cevabını daha raht vereeğim sana nasipse tamam mı?
anlaşılmıştır betülüm o zaman bu sayfayı kpatıp rahat rahat geyik topiğimize geçebülürüz :KK55:

Canım ALLAH hepimize en iyisini en güelini hayırlısıyla nasip etsin inşaALLAH...(amin...) :KK68:

Canım imza üstte kendi avatar resminin üerine tıkla imza ayarları var ya oraya tıkla. Açılan yerde üstte küçük fotoğraf yeri var oraya tıkla. Resmin url sini oraya kopyala. kaydet de.

selam kızlar..
sizler mezunmu oldunuz..
ben işletme bölümü okuyorum. işletme okuyanları etiketlemeye çalıştım.
geçen senede çalışcak gibi oldum çalışmadım.
tavsiyler verirmisiniz
ama çalışıyorum. iş çıkısı eve gidip bakabilirim ancak..
DoLmA DoLmA Dersolsun Dersolsun
ozcanan ozcanan mgaltnl mgaltnl

kımsecikler kalmamış burda herkes mezun mu oldu bu sayfada

Ben mezun oldum hamdolsun...daha doğrusu sayılır çünkü dgs ile 4 yıllıga tamamlıyorum ama başka üniv.de...
Çalışma sayfası olarak 2014-2015 sayfası açıldı mı bilmiyorum ama burda da mezun olmayıp devam eden arkadaşlar var...
Eger biri gönüllü olup sayfayı acarsa katılanlar mutlaka olacaktır...

hadi bakalım betülüm iyi düşünmüşssün tabiki :KK19:

selam kızlar..
sizler mezunmu oldunuz..
tavsiyler verirmisiniz
@DoLmA @@betulyakup
@@ozcanan @@mgaltnl

selam kızlar..
sizler mezunmu oldunuz..
tavsiyler verirmisiniz
DoLmA DoLmA Dersolsun Dersolsun
ozcanan ozcanan mgaltnl mgaltnl

Selam Asmunikal,
Ben daha mezun olamadım maalesef geçen sene yanlış ders seçimi yapmışım 2 ders bırakmışım ama geçen dönem aldığım bütün dersleri verdim şükür. Nasıl ders çalıştığımı soracak olursan ben herhangi bir kaynak alıp çalışmadım ders kitaplarına çalıştım ve elimden geldiğince e-öğrenme portalından online derslere baktım.

Selam Asmunikal,
Ben daha mezun olamadım maalesef geçen sene yanlış ders seçimi yapmışım 2 ders bırakmışım ama geçen dönem aldığım bütün dersleri verdim şükür. Nasıl ders çalıştığımı soracak olursan ben herhangi bir kaynak alıp çalışmadım ders kitaplarına çalıştım ve elimden geldiğince e-öğrenme portalından online derslere baktım.
pazartesi başlamayı düşünüyorum. geçen senede erken başladım. çalışıyorum anlıyorum sınav gününüde kadar bida çalışsınca sanki sıfırdan çalışıyormuşum gibi oluyor. unutuyorum sanırım :KK43:
bendede murat var ama bir işe yaramadığı için bıraktım

Merhaba kızlar ,
Ben Atatürk ilke ink tarihi 1 dersini veremedim aranızda kitap özet soru paylaşabilecek geçme garantili çalışma sistemi önerecek arkadaslar var mı :KK43:
finalden 65 almam gerek yardım ediin :KK61:

X