- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Hosgeldinn canimm..eklerim tabiii..bir kişilik yer var mı?=)
aöf ilahiyat 1.sınıf ben de
Çeşminaz geçen yıl nasıl geçti anlatırmısın biraz ?Heeey 2. Sınıflaaar nerelerdesiniz...
Yarindan itibarem basliyoruz kizlar ders calismaya
Yardimci kitap almani tavsiye ederim hakkaten okulun kitapları çok uzun oku oku bitmiyor.hoşbulduk,öyleyse ahiret sorularıma başlıyorum=)
-gördüğüm kadarıyla bi çok kişi aöf kitaplarını karışık ve uzun buluyor,ama özet kitaplar için de yetersiz diyor.yalnızca aöf kitaplarıyla çalışmak yeterli olur mu?
-arapça için ne kullandınız?
-sınıf geçme puanlamasını çok merak ediyorum ve hiç bir fikrim yok.bir dersimiz yüksek diğeri düşük olsa ortalamadan geçebiliyor muyuz,yoksa hepsinin belli bir puanın üzerinde mi olması gerekiyor?
-güz dönemi sınavları 1-6 konular arası sanırım öyle mi?hepsi 10,sadece bir kitap 8 ünite,acaba ondan 5 ünite mi sorumluyuz?
şimdilik bu kadar,istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz=)
Evet 7 kitap vardır. Hepsinden ilk dönem. Kaç ünite var.eger 8 ünite var ise vize 1.4.Final tum ünite. Eğer 10 var ise 1.5 olur.2.dönem ayrı kitap veriyorlar. AOL gibi dersten muaf durumu olmuyor dersi veremezsen.Çeşminaz geçen yıl nasıl geçti anlatırmısın biraz ?
Arapçayı verdinmi kursa gitmeden ,İhl mezunumusun ?
Bize verilen kitapların hepsindenmi ilk dönem sınava giricez .2. Yarı dönemde yeni kitaplarmı alıcaz ?
Listeye benide ekle şimdilik işletme 2.sınıf. Eğer vaktim olursa ugrarim kpss hazırlanıyorum.Selamlar...
Istedim ki hepimiz burda calıştıgimz üniteleri paylaşalım.
Birbirimize destek olalım...tecrubelerimizden faydalanalim..
Henüz kayıtlarimiz baslamadı gerci ama..yavas yavas calismaya baslamak istiyorum..
@cesminazz ---ilahiyat--- 2. Sinif
aeben ---ilahiyat--- 1.sınıf
M mikrodalga -ilahiyat--- 1.sınıf
anladım,tesekkür ederim.sanki 6 konudan sorumlusunuz diye okudum bir yerde.ve geçen senenin sorularına baktığımda zekatla ilgili soru gördüm mesela,o 6.ünitenin konusu.bu yüzden şüpheye düştüm.Yardimci kitap almani tavsiye ederim hakkaten okulun kitapları çok uzun oku oku bitmiyor.
Murat yayınları lider yayınları olabilir.
Kitaplarında kaç ünite var ise onun yarısı ilk sınav.
Bizde 8 ünite var.vize 1.4.final tum kitap.
Eğer 10 ünite var ise bazılarında varmış.
Vize 1.5 olur final tüm ünite.
Puan 2 sene geçerli. Sınav eylül de.anladım,tesekkür ederim.sanki 6 konudan sorumlusunuz diye okudum bir yerde.ve geçen senenin sorularına baktığımda zekatla ilgili soru gördüm mesela,o 6.ünitenin konusu.bu yüzden şüpheye düştüm.
bir şey daha sorayım kpss puanı kaç yıl geçerliliğini koruyor.farz edelim ki hiç kalmadan aöf ilahiyatı bitiricem.2016 da önlisans kpss var.yani ben birinci sınıfı bitirmiş olduğum vakit.o kpss ye girip puanımı bir sene sonra,yani ikinci sınıfım bitip mezun olduğumda kullanabiliyor muyum?
ve dhbt her sene mi?
yani 2016 da kpss 2017 de mezuniyet ve dhbt ile atanabilme mümkün müdür?
Arapcayi gectim,kalmadim.. kursa gittmedim canim..duz lise mezunuyum...kendim calistimÇeşminaz geçen yıl nasıl geçti anlatırmısın biraz ?
Arapçayı verdinmi kursa gitmeden ,İhl mezunumusun ?
Bize verilen kitapların hepsindenmi ilk dönem sınava giricez .2. Yarı dönemde yeni kitaplarmı alıcaz ?
Oyy cok soru olmus gercektenhoşbulduk,öyleyse ahiret sorularıma başlıyorum=)
-gördüğüm kadarıyla bi çok kişi aöf kitaplarını karışık ve uzun buluyor,ama özet kitaplar için de yetersiz diyor.yalnızca aöf kitaplarıyla çalışmak yeterli olur mu?
-arapça için ne kullandınız?
-sınıf geçme puanlamasını çok merak ediyorum ve hiç bir fikrim yok.bir dersimiz yüksek diğeri düşük olsa ortalamadan geçebiliyor muyuz,yoksa hepsinin belli bir puanın üzerinde mi olması gerekiyor?
-güz dönemi sınavları 1-6 konular arası sanırım öyle mi?hepsi 10,sadece bir kitap 8 ünite,acaba ondan 5 ünite mi sorumluyuz?
şimdilik bu kadar,istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz=)
İnşallah arzuladığını başarırsın bulcam .Evet 7 kitap vardır. Hepsinden ilk dönem. Kaç ünite var.eger 8 ünite var ise vize 1.4.Final tum ünite. Eğer 10 var ise 1.5 olur.2.dönem ayrı kitap veriyorlar. AOL gibi dersten muaf durumu olmuyor dersi veremezsen.
Daha bizim kayitlar baslamadi 2.sınıf. ben de bu sene şansımı denemek için lise kpss hazırlanıyorum. Ikisi bir arada olacak bakalım.