Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Evet düz lise .
Canım ben 40 yaşındayım . Orta okuluda liseyide dışardan bitirdim .ilahiyatıda üni . Sınavına girerek kazandım . Arapçada çok zorlanıyorum altyapıda olmayınca
Maşallah çok azimlisiniz. Tebrik ederim. Yakın olsak yardımcı olurdum hem ben de bi tekrar yapardım. Açık lise dersleri iyi fikir. Bu azimle onu da halledersiniz eminim.

Bizim okudugumuz önlisans , lisans için sınav var devam etmek istersen
Safrancım eger öylebir niyetin varsa arapçaya şimdiden bak derim
Tevcitli kuran okuyorum ama arapca daha farklidir sanirim

Ahh ablacigim simdiden bir de arapca calismaya zamanim yok.hic

Kpss den 87 aldim ama atanamadim 3 atama gecmesine ragmen hala atanamadim 4. Yu bekliyorum. 4.den de umudum yok tekrar kpss ye hazirlanmaya basladim

Ev, cocuk, kpss, aof, derken hic bos zamanim kalmiyor

maşallah hepinize çalışkan kızlar :) ben bu dönem baya batırdım sanırım bahar döneminde sadece kaldığım dersleri alacam yoksa yetiştiremiyorum

Ben bir yandan örgün bir yandan açık öğretim okuyorum. Son 2 gün çalışmayla geçenleri ben de anlamıyorum doğrusu. Ama kendi yöntemlerimi burda paylaşmak istiyorum. Son birbuçuk hafta kala eve kapanıyorum, her ders için 1 günümü ayırıyorum, tuvalete gitmeyi bile kısıtlıyorum ciddi ciddi inzivaya çekilmek gibi oluyor.
Son güne ders bırakmıyorum, cuma gününe yani. O gün,cumartesi sınavına girceğim derslerin çıkmış sorularını ezberliyorum. Cumartesi günü de sınavdan eve dönünce pazar günü gireceğim derslerin çıkmış sorularını ezberliyorum.
Yani hem bir buçuk haftalık çalışmam oluyor hemde çıkmış soru ezberim. Bunun yanı sıra hiçbir soruyu boş bırakmıyorum. 12 soruyu kendi bilgimle veya çıkmış sorular sayesinde cevapladım diyelim, geriye kalan 8 soruyu en az işaretlediğim bir şıkka karar vererek hepsini aynı şık işaretliyorum, bu da bana en az bir 10-15 puan artı getiriyor. Yani 12 sorunun 4 tanesini A, 4 tanesini B, 3 tanesini C, 1 tanesini D işaretledim diyelim, geriye kalan hepsini E işaretliyorum. Kafama göre bir A, bir B diye sallamam, hepsini aynı işaretlerim, birinden biri o şık olacaktır çünkü.
Çünkü aöf, cevap anahtarını dengeli yapıyor, her birinden 4 tane oluyor, yada bazen her şıkkın sayısı 4-4-4-5-3 şeklinde oluyor dağılım.
Vizeye hiç çalışmamıştım, ama genel kültür seviyesinde olan basit birkaç soruyu cevaplayarak ve bu şık hilesini de kullanarak tüm sınavlarım aşağı yukarı 35di. Finalde, 1 haftalık çalışma ve çıkmış soru olayını denemeyle ve bu şık hilesini kullanmayla hiç bir dersim 50nin altında gelmedi. 3,06 ortalama getirdim.

Aynı anda iki okul okuduğun için ekstradan harç parası ödüyor musun okuduğun örgü n bölüme yada katkı payı AÖF ye katkı payı olayı varmış AÖF 2.üniversite kapsamında yazildiysan öğrenci olduğun için.

Aöfe 35 küsür lira ödüyorum 200 tlye artı olarak, örgün okuluma birşey ödemiyorum.

Bende bu dediklerini 2 haftada yapiyorum. Cunku bebegim var 1 yasinda
Benimde ortalamam 3.15 geldi
Kolayliklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…