2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Oooooo ben unutuldum sanırım Hevicim :KK14:

Özledim hepinizi bilesiniz yani. Dolmada uzun süre girmeyince mesaj atıvermiştim. KK sizsiz olmaz canlar. Napıyorsunuz her gün buralara uğruyorsunuz tamam mıııı? :KK39::KK39::KK39:

Hevim sen mezun musun? Bu eski topik. Mezun değilsen sen aç bu sene ki topiği olmaz mı? Ben çok yoğunum pek ilgilenemem belki diye açmıyorum. Hem her gün buluşmamıza bu topik bahane olur.

Dua edin bana şekerler yarın KPSS varrr :KK68::KK68:
kpss sınavında tüm girenlere bol şanslar tabiki sanada betülcüm :KK68:

Bu açıköğretime nasıl bir sistem ile çalışıyorsunuz arkadaşlar bir türlü olmuyor çalışmak içimden de gelmiyor 3 sınıf Kamu yönetimiyim :KK61:
Canım murat yayınlarının kitabından çalışıyorum ben ama sistemli şekilde. Günlük 2 ünite bitiriyordum. Murat yayınları zaten 2 sayfalık özet geri kalanı soru oluyordu soruları da arkadaki açıklamalarıyla ezberliyordum. Sınava 10 gün kalada tekrar yapıyordum. Bu sene de böyle devam edeceğim nasipse. Bende ''Kamu Yönetimi'' 4. sınıfım... Hep bu yöntemle çalıştım ama sistemli çalıştım başka yolu yok malesef...

Oooooo ben unutuldum sanırım Hevicim :KK14:

Özledim hepinizi bilesiniz yani. Dolmada uzun süre girmeyince mesaj atıvermiştim. KK sizsiz olmaz canlar. Napıyorsunuz her gün buralara uğruyorsunuz tamam mıııı? :KK39::KK39::KK39:

Hevim sen mezun musun? Bu eski topik. Mezun değilsen sen aç bu sene ki topiği olmaz mı? Ben çok yoğunum pek ilgilenemem belki diye açmıyorum. Hem her gün buluşmamıza bu topik bahane olur.

Dua edin bana şekerler yarın KPSS varrr :KK68::KK68:

BETÜLCÜM CANIMM AŞK OLSUNNN SENİ UNUTUR MUYUM BEN CANIM BENİMM..:KK15::KK19:
ne yapayım kaydını yenilettim kaynak kitaplarımı aldım çalışacağım öyle bide kuzenimin yanında işe girdim..
hem çalışıyorum hem okuyorum:KK70:
canım topiğe valla hiç vaktim yok hem iş hem dersler ayda yılda bir giriyorum bence bu işi dolma ya da sen yapmalısınızzz şekerler....:KK51::KK51:

ne yapayım kaydını yenilettim kaynak kitaplarımı aldım çalışacağım öyle bide kuzenimin yanında işe girdim..
canım topiğe valla hiç vaktim yok hem iş hem dersler ayda yılda bir giriyorum bence bu işi dolma ya da sen yapmalısınızzz şekerler....:KK51::KK51:
ben zinhar yapamam benim üstüme yıkma kız parçalarım valla :KK53:

çok mersi şekerim ama ben de düzenli olarak giremiyorum,bunun için düzenli olarak takip edecek birilerinin açması daha faydalı olur bence :KK19:

ee bende çok sık giremiyorum çalışıyorum malum
amaaaaaa
betülcük sürekli buralarda dolmam bence Betül olmalı topik başkanı değil miiiiiii :KK51::KK51::KK51:

olabülür tabiki :KK53:
biri olsunda bizde sebeplenelim dimi hevim girdiğimiz zamanlar muhabbet etme ortamı hemde ders çalışma desteği:KK55:

Canımmm çok sevindim işe girmene...
Benimde pek vaktim olmaz buralarla ilgilenem. Nasipse bu ayın sonunda nişanım var. Okulun son senesi. Haftaya banka sınavı var daha ona çalışıyorum falan filan... Ama kimse üstlenmezse bakarız bir çaresine olmadı geyik topiği açalımmm dolma açsın maksat sohbet etmek tamam mı DoLmA DoLmA :)

X