- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.131
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. Grafik tasarımı bölümü lisans mezunuyum. Üniversiteden mezun olduktan sonra güzel umutlarla ve saf duygularla işe başladım. Ama maalesef kurtlar sofrasında kuzu kaldım. Kimi yeni olduğum için maaş vermeden çalıştırmak istedi. Az maaş çok iş... Kimi yerde para verdi arkamdan iş çevirdi. 2 , 3 yer değiştirmek zorunda kaldım. Ve şu anda da işsizim moralim çoook bozuk ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Yaş deseniz 25 oldu evliliği geçtim ben hala iş aramakla meşgulüm. Ailem her zaman bana destek olsa da onlara artık yük olduğumu düşünüyorum. Hem kendime hem de aileme faydalı olmak benim artık tek hayalim oldu. 2014 yılında kpss' ye girdim. O zaman bir işim vardı ama yine denemek istedim. Matematiğim hiç yok hep sözel dersler gördüm ben o yüzden bir tane bile matematik yapmadım. P3 den 61 puan aldım. Kpss ye tekrar çalışmak istiyorum bu sefer matematikten çalışmaya başlayarak. Ama kendimi yalnız hissediyorum ve motivasyona çok ihtiyacım var. Bana benzer durumlarda olanlarla paylaşım yapmak ve bilgi alışverişin de bulunmak istedim. Aslında bi yandan da geç mi kaldım diye düşünmeden edemiyorum.
canim bn de senin gibiyim. ama ogretmenlik mezunuyum. 24 yasindayim. bende de durum tam tersi, sayisal cikisliyim. Matematigi guzel yapiyorum. Ama cog. ve vat. hiiiic sevmiyorum. ozel sektore girmeim hic calosmadim. :)
Bence gec kalmadin. valla ben de evliligi dusunmuyorum. :) Calis gitsin. :)