- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.361
Evet yine bozuk.Evet, sistem hala bozuk:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yine bozuk.Evet, sistem hala bozuk:/
Ders seçimi yapamazsın evet ama bizde hata var ders seçimi yaparken yapamıyoruz. Sene olarak 2015 geçebilir sayfandan kontrol edebilirsiniz. Kayitiniz yenilenmiştir diye yazar ve durumun aktif olur.Kızlar dgs yle 3 e gectim 2. Donem için ders secemiyorum ilk yıl olduğundan bitek kredi kartıyla para yatırdım. Fakat 2015 bahar donemi cıktı bi hata mı oldu acaba? Sizlerin nasıl coktı?
Tamam canım birazdan deneyeceğim tekrar.bulca sistem duzelmis canim, ben ders kaydimi yaptim
Harcini yatirdigin için zaten kayıt oldun abla .Bankaya harcı yatırdım . Kayır birosına gittim çok sıra vardı , kursa geç kalacaktım kayıt yaptırmadan geldim
Bulcam netdenmi kayıt yaptırıyorsunuz ? Bizim dersler zaten belli seçme diye bişi yok .
Kayıt birosuna giderken dekont öğrenci kimliği dişında bişi gereklimi ?
Harcı internetten nasıl ödeyebilirim? Ödedikten sonra mı ders-ekle sil sayfasına girmem gerek?Harcini yatirdigin için zaten kayıt oldun abla .
Biz ders ekle yapıyoruz yine sistem hatalı yapamadım.
Önce ders ekle yapılıyor odedikten sonra değil. Kredi kartı ile ödenir ama sorun varmış ödemede galiba kaçıncı sınıfsin.Harcı internetten nasıl ödeyebilirim? Ödedikten sonra mı ders-ekle sil sayfasına girmem gerek?
Üçüncü sınıf, bir daha bakiyim bi o zaman.Önce ders ekle yapılıyor odedikten sonra değil. Kredi kartı ile ödenir ama sorun varmış ödemede galiba kaçıncı sınıfsin.
Yapıyor.Hanımlar 1. Sınıflar kredi kartı ile ödeme yapamıyor mu ?
Dikey geçişle mi yerlestin eğer öyleyse ders ekle sil yapamazsın sadece harcıni yatır.seneye yaparsın ders ekle sili eğer dikey geçis yapmissanÜçüncü sınıf, bir daha bakiyim bi o zaman.
Gerek yok öğrenci sayfanda aktif yaziyorsa tamamdir. Buroya gitmek zorunda değilsin.Kizlar esim sadece kredi karti ile.odeme yapmis. Baska birsey yapmak gerekli mi ?
Cnm bulamadık bi türlü nerden yapacagimi ödemeyi , bi yardımcı olsan ?Yapıyor.
dgs ile geldim evet, teşekkürler ilgin içinDikey geçişle mi yerlestin eğer öyleyse ders ekle sil yapamazsın sadece harcıni yatır.seneye yaparsın ders ekle sili eğer dikey geçis yapmissan