Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Profilden baktim, Aksaray yaziyor. Ayni ilde olsaydik, siz azicik ders calisin diye ben de minige bakabilirim dicektim:)
Uluslararasi iliskiler.
ben size pozitif enerji gonderiyorum, bence bu doneminiz daha da guzle olacak insAllah

kızlar sayfanın adını mı değiştirsek sayfayı mı değiştirsek napsak?bahar dönemi oluyoruz artık
Sayfanin adini degistirelim bence
Benimde 1 yasinda kizim var
Hem kpss hem aof hazirlaniyorum
Cok zor alah yardimciniz olsun

Profilden baktim, Aksaray yaziyor. Ayni ilde olsaydik, siz azicik ders calisin diye ben de minige bakabilirim dicektim:)
Uluslararasi iliskiler.
ben size pozitif enerji gonderiyorum, bence bu doneminiz daha da guzle olacak insAllah
Çok tesekkur ederim. Aldım o enerjiyi emin olun. Sizin Allah yardimciniz olsun.

Canim sizin sorular nasıl oluyor...bizimkilerle ayni mi? Yoksa farkli bi sinav mi hazirlaniyor?
farkli malesef :) sizin cikmis sorularida hep cözdüm bir iki soru ayni cikiyor ama bizimle bati trakyanin sinavlari ayniymis ara sinavda simdi dönem sonuda onun ucun bizim sorular yayinlanmadi bile sizde iki gün sonra yayinlandi

Bende kamu yönetim 3.sinifim. Ama gecemedim 2013 girisliyim ya ders bile calisamiyorum hic de özet ders yok. Olsa bal gibi calisir gecerdim. Bahar döneminde geçmeye kafama koydum
Dediğim kitabi alırsan her üni te 3 sayfa da anlatıyor soruları da cozersen olursun ben hepsinden gecmisim birinden kalmışım ona da çalışamamıştım

Bu dedigim kisi ozet kitap bile almadi, bolumu mi kolay bilmiyorum ki kamu yonetimi
Ben isletme okuyorum calismasam bilmedigim terimler o kadar cok ki kesinlikle gecemem
Kolaydır büyük ihtimal .
Lise sınavlarında bende öyle yapıyordum hiç kitap almadan son hafta onlayn testler var onlara bakiyordum yetiyordu . Genel kültür ve mantık yürütme , birkaçda çözdüğüm sorıdan çıkıyor güzel puanlarla geçiyordum .
İlahiyat öylemi yine çalışmadan geçecegim dersler var ama yarıdan fazlası öğrenilecek bilgi içeren dersler . Hadi çalışma . Hele arapça .

İlahiyat okuyan hanımlar. Bulundugunuz ilde bazı imam hatiplerde hafta sonu arapça dersleri veriliyor , lise düzeyinde ama bizim gibi 0 dan arapçaya başlayanlar için uygun olacaktır .
Üni. Dersleri için dilekçe vericez arkadaşlarla olursa süper olacak .

İnsallah isletme bittikten sonra da ilahiyatta okuyacagim cok istiyorum.

Onlisans olarak var demi? Lisans olarak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…