- 25 Aralık 2014
- 1.242
- 1.113
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.301
Profilden baktim, Aksaray yaziyor. Ayni ilde olsaydik, siz azicik ders calisin diye ben de minige bakabilirim dicektim:)Edebiyat okuyorum 2.sınıf. Büyük 2.sınıfta odevleri vs. oluyor. Küçük 2 yasinda elime kâğıt kalem aldırmaz zaten. İşte olduğu kadar. Allah tan diğer dersler yüksek de birini ortalamadan geçtim. Sizin hangi bölüm?
Sayfanin adini degistirelim bencekızlar sayfanın adını mı değiştirsek sayfayı mı değiştirsek napsak?bahar dönemi oluyoruz artık
Benimde 1 yasinda kizim varVizeye 4,5 gün ancak calisabildim. Ben daha 3 hafta var sanıyordum . 3 dersi atmasyon yaptım ikisinden 20 birinden 15 almisim. Finalde 15 olani duzelttim. Diğerlerine de çalıştım yanı calismadim değil en önemli yerlerini ezberledim 50 alsam koşullu gececegim zaten. Ama yok yanı o kadar ayrıntı sorulmuş ki gobegim catladi resmen ama 25 almisim ikisinden de.
Bahar döneminde daha sıkı tutacağım işi 2 çocukla ne kadar olur artık bakacağız.
Çok tesekkur ederim. Aldım o enerjiyi emin olun. Sizin Allah yardimciniz olsun.Profilden baktim, Aksaray yaziyor. Ayni ilde olsaydik, siz azicik ders calisin diye ben de minige bakabilirim dicektim:)
Uluslararasi iliskiler.
ben size pozitif enerji gonderiyorum, bence bu doneminiz daha da guzle olacak insAllah
Çok sagolun sizin de iki kat Allah yardimciniz olsun. :)Sayfanin adini degistirelim bence
Benimde 1 yasinda kizim var
Hem kpss hem aof hazirlaniyorum
Cok zor alah yardimciniz olsun
farkli malesef :) sizin cikmis sorularida hep cözdüm bir iki soru ayni cikiyor ama bizimle bati trakyanin sinavlari ayniymis ara sinavda simdi dönem sonuda onun ucun bizim sorular yayinlanmadi bile sizde iki gün sonra yayinlandiCanim sizin sorular nasıl oluyor...bizimkilerle ayni mi? Yoksa farkli bi sinav mi hazirlaniyor?
Dediğim kitabi alırsan her üni te 3 sayfa da anlatıyor soruları da cozersen olursun ben hepsinden gecmisim birinden kalmışım ona da çalışamamıştımBende kamu yönetim 3.sinifim. Ama gecemedim2013 girisliyim ya ders bile calisamiyorum hic de özet ders yok. Olsa bal gibi calisir gecerdim. Bahar döneminde geçmeye kafama koydum
Selam hemşerim bende aksaraylıyım . Ankarada ikamet ediyorum 22 senedir . Ailem orda ...Çok tesekkur ederim. Aldım o enerjiyi emin olun. Sizin Allah yardimciniz olsun.
nasıl oluyormuş o ?Evet öyle çok geçen var facebook ta AÖF sayfalarinda yorum yapiyorlar 1 hafta hatta 2 gece yeter diyorlar ve 2 gün calismayla geçiyorlar :)
Kolaydır büyük ihtimal .Bu dedigim kisi ozet kitap bile almadi, bolumu mi kolay bilmiyorum ki kamu yonetimi
Ben isletme okuyorum calismasam bilmedigim terimler o kadar cok ki kesinlikle gecemem
İnsallah isletme bittikten sonra da ilahiyatta okuyacagim cok istiyorum.Kolaydır büyük ihtimal .
Lise sınavlarında bende öyle yapıyordum hiç kitap almadan son hafta onlayn testler var onlara bakiyordum yetiyordu . Genel kültür ve mantık yürütme , birkaçda çözdüğüm sorıdan çıkıyor güzel puanlarla geçiyordum .
İlahiyat öylemiyine çalışmadan geçecegim dersler var ama yarıdan fazlası öğrenilecek bilgi içeren dersler . Hadi çalışma . Hele arapça .
Bizim okudugumuz önlisans , lisans için sınav var devam etmek istersenİnsallah isletme bittikten sonra da ilahiyatta okuyacagim cok istiyorum.
Onlisans olarak var demi? Lisans olarak yok
Hay Allah ben de diğer arkadaş aksaray derken kendi orda, yani İst. Aksaray diye düşündüm. Ben ili yanlış isaretlemisim.Selam hemşerim bende aksaraylıyım . Ankarada ikamet ediyorum 22 senedir . Ailem orda ...
Olsun hepimiz Türkiye'liyizHay Allah ben de diğer arkadaş aksaray derken kendi orda, yani İst. Aksaray diye düşündüm. Ben ili yanlış isaretlemisim.
AynenOlsun hepimiz Türkiye'liyiz
Ben de ilahiyat bitirdim önlisans. Bu ikinci bakalım. Bu da biterse bölüm çok.Bizim okudugumuz önlisans , lisans için sınav var devam etmek istersen
Safrancım eger öylebir niyetin varsa arapçaya şimdiden bak derim
Bak gene hemşeriymişizAynen
Bu arada evlenmeden once Ankara.da yaşıyordum. Benim ailem de Ankrada.
Evet toprak cekti demekBak gene hemşeriymişiz
Arapça için kurs almışmıydın . Düz lise mezumumuydun ?
Evet düz lise .aeben siz normal lise mezunu musunuz?