- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.381
Canim ders ekle yapmamis esim. Direk.parayi yatirmis. Olmus mudur ?Gerek yok öğrenci sayfanda aktif yaziyorsa tamamdir. Buroya gitmek zorunda değilsin.
Dikey Geçiş ile yerleşenler (3.sınıflar ilk sene )olduğu için ders ekle yapamıyorCanim ders ekle yapmamis esim. Direk.parayi yatirmis. Olmus mudur ?
Öğrenci sayfası açılmış oraya gir kredi kartı ile ödeme yazar anasayfada.Cnm bulamadık bi türlü nerden yapacagimi ödemeyi , bi yardımcı olsan ?
canım oraya tıklıyorum ama yine anasayfaya yönlendiriyoÖğrenci sayfası açılmış oraya gir kredi kartı ile ödeme yazar anasayfada.
Sorun olabilir çünkü biraz sorun varmışcanım oraya tıklıyorum ama yine anasayfaya yönlendiriyo
tamam cnm düzeldi şimdi şükür yaptım ödemeyi cumada gider alırım kitaplarımıSorun olabilir çünkü biraz sorun varmışSafransari eşi kredi kartı ile ödemiş o gelince bir sorsun bakalım eşine.
Kayıt yapıldı , kitaplar alındı mikrom . Arapça hariç bakmadım henüz fırsat bulupta ..kimseden ses çıkmamış bayanlar nasılsınız?
kimseden ses çıkmamış bayanlar nasılsınız?
Bende kitaplarimi aldim.Kayıt yapıldı , kitaplar alındı mikrom . Arapça hariç bakmadım henüz fırsat bulupta ..
selamkitaplarımı aldım ve çalışmaya başladım inşallah bu dönem başarılı geçer :)
hangi bölüm sizin?
ben de kitaplarla bakışıyorum uzaktan=)Bende kitaplarimi aldim.
Cikmis sorularin ciktisini aldim.
Henuz calismaya baslamadim
aa öyle mi iyi oldu söylediğin.teknoloji kitabını gördüm diğerlerinin arasında tansiyonum düştüMurat yayınlarının konu özetli kitabını alacak olan varsa teknoloji 2. Nin ek kitabını istemeyi unutmasın. Konulardeğişiği için ek kitap basmışlar .
Murat iyi kotu.tum derslerimden gecmemi sagladi, ondan bu donem de murat aldim benben de kitaplarla bakışıyorum uzaktan=)
çıkmış soruları da özet kitabı da almadım daha.yine murat mı alsam diye düşünüyorum.
Dün Kitaplarimi aldim bugun biraz 1 unite baktim..
Murat aldim 65 lirada onlara bayildimartik calismazsam ayip olur
Buradan devam edelim benceKizlar baska sayfa mi acalim...burdan devam mi edelim?
ilgilenebilecek olan biri varsa bahar dönemi sayfasi acsa?