Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

şimdiden sonra aöf de yanlış doğruyu götürürse hiç şaşırmıcam gerçekten.sınıf geçirmemeye kararlı gözüküyolar
Yok onu yapmazlar ama lisans tamamlamak için dikey geçiş şartı getirildi artık AÖF de .ÖSYM yaptığı sınav.

DGS düşünüyor musun.
Cnm 2. Sınıf da okuyan birisinin donem ortalaması mi genek ortalaması mi belirler belge alıp almayacağını ? Birde bu dun bahsettiğim ff bi tane ise ve ortalama yüksekse geçer olayını büro bilir mi geçip geçmeyeceğini ? Sorsam sağlıklı bilgi alabilir miyim ?

Boşuna arama çünkü geçilmiyor ff den. Mezun oluncaya kadar vermek zorundasin isterse 10 yil olsun muaf durumu yok hicbir sekilde.Dönem ortalaması benim bildiğim.

Boşuna arama çünkü geçilmiyor ff den. Mezun oluncaya kadar vermek zorundasin isterse 10 yil olsun muaf durumu yok hicbir sekilde.Dönem ortalaması benim bildiğim.
Anladım cnm . Diğer derslerimin hepsi bb çok istikrarlı hatunum 1 tane farkli olan ders var oda arapça . Ama cidden çok artmış can ya 80 var 77 var ortalama onlar bile bb

Ya kizlar komsum kamu yonetimi okuyor vizeye 1 gece calisti finale hic calismadi ve tum derslerden bb ile gecmis
Ben kac gun gece kafa patlatiyorum oyle gecebiliyorum, o nasil hic calismadan gecebilmis cok sasirdim.

Ya kizlar komsum kamu yonetimi okuyor vizeye 1 gece calisti finale hic calismadi ve tum derslerden bb ile gecmis
Ben kac gun gece kafa patlatiyorum oyle gecebiliyorum, o nasil hic calismadan gecebilmis cok sasirdim.
Evet öyle çok geçen var facebook ta AÖF sayfalarinda yorum yapiyorlar 1 hafta hatta 2 gece yeter diyorlar ve 2 gün calismayla geçiyorlar :)

Evet öyle çok geçen var facebook ta AÖF sayfalarinda yorum yapiyorlar 1 hafta hatta 2 gece yeter diyorlar ve 2 gün calismayla geçiyorlar :)
Bu dedigim kisi ozet kitap bile almadi, bolumu mi kolay bilmiyorum ki kamu yonetimi
Ben isletme okuyorum calismasam bilmedigim terimler o kadar cok ki kesinlikle gecemem

Bu dedigim kisi ozet kitap bile almadi, bolumu mi kolay bilmiyorum ki kamu yonetimi
Ben isletme okuyorum calismasam bilmedigim terimler o kadar cok ki kesinlikle gecemem
Kolay olduğu zannetmiyorum ortak dersler var .benzer biraz diye biliyorum 1 gece çalışıp geçen insanlar çok var işin sırrı nedir ben de bilmiyorum.

bulca Safransari Ya gercekten ben de anlamiyorum 1 gecede ezberlenemeyecek kadar cok sey var.. ben kesinlikle 1 gece calismayla yapamam:)
Sadece çıkmış sorulara mi bakıyorlar acaba ? Benim bölümde gecmis sinavlardan bile taş catlasin bi iki soru ancak çıkıyor gerçi. Atsam attgim da tutmaz, hayret yanı.

meh-peyker ya bilemedim ki, bende de cikmis sorulardan 2-3 tane vardi ama.. dedigin gibi atsam, tutturamam yani:)
Vizeye 4,5 gün ancak calisabildim. Ben daha 3 hafta var sanıyordum . 3 dersi atmasyon yaptım ikisinden 20 birinden 15 almisim. Finalde 15 olani duzelttim. Diğerlerine de çalıştım yanı calismadim değil en önemli yerlerini ezberledim 50 alsam koşullu gececegim zaten. Ama yok yanı o kadar ayrıntı sorulmuş ki gobegim catladi resmen ama 25 almisim ikisinden de.
Bahar döneminde daha sıkı tutacağım işi 2 çocukla ne kadar olur artık bakacağız.

Ay kiyamam, hangi bölümde okuyorsun?
Cocuklar kucuk mu?

Ay kiyamam, hangi bölümde okuyorsun?
Cocuklar kucuk mu?
Edebiyat okuyorum 2.sınıf. Büyük 2.sınıfta odevleri vs. oluyor. Küçük 2 yasinda elime kâğıt kalem aldırmaz zaten. İşte olduğu kadar. Allah tan diğer dersler yüksek de birini ortalamadan geçtim. Sizin hangi bölüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…