Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Yok canım geçilmiyor. Yanlış bilgi vermişler. Isterse ortalaman 4 olsun ff den kaliyorsun.Hangi grup bu.ne yazınca çıkıyor.

ne yapmamız gerekiyor ben hiç bilmiyorum.ve ne zamana kadar yapmamız gerekiyor?kayda gittiğimizde yapsak olmaz mı?
Aynen bulcanin dedigi gibi canim...been ilk sefer işaretlemistim eve geldi...2.dönem tekrar işaretlemek gerekiyormus.isaretlemedim...kitap almaya gittigimde almistim...
Gidip almak daha mantikli sanki...evde onu mu beklicem

arkadaslar, bir sey sorcam.
vizem;90
finalim;90
bu donem 4. siniftan sadece bir tane dersim vardi. bu notlara gore ABgelmis, sizce de aa gelmesi gerekmez miydi ya?

arkadaslar, bir sey sorcam.
vizem;90
finalim;90
bu donem 4. siniftan sadece bir tane dersim vardi. bu notlara gore ABgelmis, sizce de aa gelmesi gerekmez miydi ya?
Canim millet o derstten cok iyi not almis demekki...can egrisi boyle bisi zaten..
sen simdi mezun mu oldun?

@Cesminazz ama cok zor bir ders 'Diplomasi Tarihi' . cok yuksek alindigina ben kesinlikle inanmiyorum. bi de benim anlamadigim bir sey var. 100 sayilmiyor dimi? ee o zaman benden yuksek 95 var sadece, nasil bir mantik?
Yok canim, ikinci donem 3. siniftan 2 tane dersim var, bi de 4. sinif derslerim:///

bulca ya cidden iyice sacmaladiklarini dusunuyorum artik. 2. donemdeki derslerim de oldukca zor, simdiden baslasam mi napsam bilemedim:/

Benim derslerde notlar yukselmis canim..35 alti hic hesaba katilmadigindan muhtemelen boyle oldu...harf notu araliklari suanda gozukmuyor...gozuktugunde bakarsin aa notu kacmis...yukarida mikrodalga da yazmis...93.5 la ab almis o da mesela

arada sadece 95 yok, vize ve finalin ortalamasıyla oluşuyor o not, vize 85 final 100 olursa 95,5 olur, yada vize 80 final 100 olursa ortalama 94 olur

@Cesminazz Olabilir ya, ben cidden sok oldum acikcasi. Gectigim icin seviniyorum tabiki, nankorluk yapmak istemem ama okdr calisip da 95 ile ab olmasi sinir bozucu. bi de endiselendigim nokta, ikinci donem derslerim daha cok ve dha zor oldugundan ya ortalamam falan duser de dd ile falan gecemezsem diye panik oluyorum

kizlar son bir sorum olacak, onur belgesi donemlik mi oluyor, yoksa yillik mi ?

dönemlik oluyor.güz ve bahar olarak.

Canim bolum neydi ?

Merhabalar , kamu yönetimi 3.sinifim evet okul kitapları çok sıkıcı ana yardımcı kitap murat yayınları gayet güzel kısa ve yararli
Bende kamu yönetim 3.sinifim. Ama gecemedim 2013 girisliyim ya ders bile calisamiyorum hic de özet ders yok. Olsa bal gibi calisir gecerdim. Bahar döneminde geçmeye kafama koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…