- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.241
çok teşekkür ederim aeben abla,yok hiç kaçar mıyım buradayımBenim çoçuklar yok öyle bişi anne dediler arapça harici geçersin ama 2 sene sonundaki ortalaman 2 nin üstünde olmazsa o zaman tekrar verirsin dediler . Tam bilmiyom bulca cadısı nerelerde o iyi bilirdi . Mikroo kız bi baksanya cadı onur belgesi aldım diye uçtünmü yoksamTebrik ederim fıstıgım güzel çalıştın karşılıgını aldın
Evet 2 dersten kalmış olacaksın.Ohh ,Allah razı olsun .
Arapçadan kaldım . Sanat tarihindende sene sonu ortalamamdan belli olacak.
Peki sene sonu 2 nin altında alsamda geçtiğim derslerde sorun yok . En fazla 2 dersten kalmış olucam . Doğrumudur ?
Anadolu Üniversitesi bütünleme yapmıyorKızlar bizde, ilahiyatta büt yokmu ?
Hosgeldin canim 2. Dönem birlikte calisalim derslereadalet okuyorum 2. sınıfım
Tebrikler onurlu kuzumKizlar eve gelmesini istiyorsaniz belgelerinizin sayfanizda onunla ilgili bi bölüm var orayi isaretlemeniz gerekiyor
Suan acilmiyor ama bikac gune gozukur sayfada
Bahar dönemi ortalamanizin 2 den yüksek olması yoksa koşullu gectiklerinizden de kalırsınız diye okudum ben.valla bacım senin ortalama 2 yi geçtigin için sorun görünmüyor normal devam edersin . arapçayıda seneye ilk dönemde tekrar vereceksin ... ama benim durum karışık hemde 10 puan yüzünden
bilen biri yokmu aydınlatsın bizi kıslarrr
ne yapmamız gerekiyor ben hiç bilmiyorum.ve ne zamana kadar yapmamız gerekiyor?kayda gittiğimizde yapsak olmaz mı?Kizlar eve gelmesini istiyorsaniz belgelerinizin sayfanizda onunla ilgili bi bölüm var orayi isaretlemeniz gerekiyor
Suan acilmiyor ama bikac gune gozukur sayfada
Sayfa bir kaç günü aktif hale gelir oradan yaparsın kayıt gününe kadar bekletme yoksa burodan alırsın.ne yapmamız gerekiyor ben hiç bilmiyorum.ve ne zamana kadar yapmamız gerekiyor?kayda gittiğimizde yapsak olmaz mı?
Aynen AÖF bütünleme yapmıyor can eğrisi geldiğinden beri.Arkadaşlar yok mu edebiyat okuyan?
Bu arada 2012,2013 ten itibaren bütünleme sınavı kaldırılmış.
Aynen AÖF bütünleme yapmıyor can eğrisi geldiğinden beri.
Yenimi fark ettinAyy bu ikon kızı beyaz bayrak salliyor sanıyordum megerse şey miş.Özür valla.
Tskkr ederm cnm üçün üstü onur üç buçuk üstüde yüksek onur. Siz naptınız sayın topikçimSende gecmissin onur belgesi almissin bide..tebrik ederim
Evet ya siz alıntı yapınca farkettim.Yenimi fark ettinbirsey olmaz canım.
Cok tesekkur ederimBende de öyle canim..niye bilmiyorum...
sadece final notu yaziyor..
mobil otomasyonda cikiyor harf notlari ama
Bulcam facede ilahiyat grubunda bi kaç kişi yazmış ki eğer not ortalaması yuksek olursa 2.5 ve üstü ve iki dönem de sadece 1 tane ff varsa o ff den de geçiyormuşuz büroda teyit etmiş ve bir kaç kişi bu şekilde geçtiklerini yazmış bilgin var mi bu durumdan ?Yenimi fark ettinbirsey olmaz canım.