- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.221
valla bacım senin ortalama 2 yi geçtigin için sorun görünmüyor normal devam edersin . arapçayıda seneye ilk dönemde tekrar vereceksin ... ama benim durum karışık hemde 10 puan yüzündenben sistemi bilemiyorum çok nasıl yapacağız şimdi arapça içinmi kaydolacağız yoksa ikinci dönemde arapçamı tekrar 1 den gelcek yoksa tek ders sınavına mı gircez yoksa ikinci döneme kayıt olamayacakmıyız yoksa yoksa yoksa bunlar bir rüyamı
ben ikinci döneme geçtimmi şimdi ama arapça nasıl olacak sanat tarihide ucundan kurtulmuş cd ???????AYYY YOK CANIM OKADARDA DEĞİL YAHUBEN ARAPÇADAN KALAYIM DİYORDUM ZATEN ÇÜNKİ İLK KONULAR ÖNEMLİ , TEKRAR ALIŞIP OTURTMAK İSTİYORUM AMACIM ARAPÇAYI İYCE ÖĞRENMEK ,DERS GEÇMEK DEĞİL ... AMA DİGER DERSLERDE 35 ÜSTÜ ALMIŞKEN GENEL ORTALAMA YÜZÜNDEN ONLARDANDA TEKRAR SINAVA GİRERSEM O ZAMAN ÜZÜLÜRÜM İŞTE ..
BUNDADA HAYIR VARIR BACIM NİYE AĞLIYON RABBIM AGLANACAK SORUN VERMESİN
Tebrikler badelbenimde yüksek puan aldığım derslerim hep AB :)) AA yı çok yükseltmişler bu dönem..
Benim çoçuklar yok öyle bişi anne dediler arapça harici geçersin ama 2 sene sonundaki ortalaman 2 nin üstünde olmazsa o zaman tekrar verirsin dediler . Tam bilmiyom bulca cadısı nerelerde o iyi bilirdi . Mikroo kız bi baksanya cadı onur belgesi aldım diye uçtünmü yoksameveet aydınlatın bizi seninki 2 altımı ayben ikinci döneme geçemiyomusun???
2 nin altı hemde tam altı 1.990eveet aydınlatın bizi seninki 2 altımı ayben ikinci döneme geçemiyomusun???
Bildiğim kadarıyla . Seneye ilk sınavda tekrar arapça 1 verecegiz ...ben ikinci döneme geçtimmi şimdi ama arapça nasıl olacak sanat tarihide ucundan kurtulmuş cd ???????
Benim agladigim ders 35 geldi. Vize de 35 ti DD dusmus. Ama ortalamadan gecmisim.MAŞALLAH KIZLAR SINAV SONRASI HEPİNİZ AĞLIYODUNUZ .BİZİMİ YİYODUNUZ CADILAR
59 puanla AB almışsın safrancım . Ben 73 le CB almışım bumu çan eğrisi . Esefle kınıyorum bu çanıKizlar ne olur yorumlayin dd olan dersten kaldim mi ?Eki Görüntüle 1771386
FF den kaldın. Harf notlarını yazmamissin. Eğer cc altı varsa suan onlardan da kaldın bahar dönemi gno 2 ve üzeri olursa guz donemi cc altı olan derslerini geçersin.ff hariç.Kızlar acil cevap sadece arapçada ff diger derler 36 şin üzeri . Genel notum 1990 da kalmışuyarı yazıyo nedir benim durumum 4-5 desten 50 üstünde ortalama .
35-40 dan çok çan eğrisi harf notunu belirliyor onu anladım ..Benim agladigim ders 35 geldi. Vize de 35 ti DD dusmus. Ama ortalamadan gecmisim.
Calisinca emegimizin karsiligini aliyoruz cok sukur
2.dönem ortalaman 2 ve üzeri olursa cd gecersin ff hariç eğer 2 ve üzeri olmazsa seneye ff ve cd tekrar alırsın geçme notunu 35 yaparlarsa 10 puan birden yukseltiler 1.99 ile kalan bile var.buLcam bi analız et şimdi benim durum ne .. arapçadan kaldım tatamda diger derselerden 35 altı yok ama ortalama 1.990 bu kadar olur 10 puanla nasıl uyarıya kalırım ona üzüldüm belkide 1 yada 2 soru .. uyarı ne şimdi bana bi açıkla ..
59...BC
73.. CB
66...BC
42....CC
36....CD
28....FF
GNL PUA ... 1.990
Yüksek onur alıyorsunAyy ins bulcam 3.5 uzeri evet..
ama donem ortalamasina vermiyo mu
buLcam bi analız et şimdi benim durum ne .. arapçadan kaldım tatamda diger derselerden 35 altı yok ama ortalama 1.990 bu kadar olur 10 puanla nasıl uyarıya kalırım ona üzüldüm belkide 1 yada 2 soru .. uyarı ne şimdi bana bi açıkla ..
59...BC
73.. CB
66...BC
42....CC
36....CD
28....FF
GNL PUA ... 1.990
CC den geçiyorum o zaman doğrumu ?2.dönem ortalaman 2 ve üzeri olursa cd gecersin ff hariç eğer 2 ve üzeri olmazsa seneye ff ve cd tekrar alırsın geçme notunu 35 yaparlarsa 10 puan birden yukseltiler 1.99 ile kalan bile var.
Gectigin derslere birsey olmayacak 2 ve üzeri olursa cd gecersin ama olmazsa seneye ff ve cd olan 2 dersini tekrar alacaksın sabah 1.sınıfların sınavına öğlen 2.sınıfların sinavina gireceksin.CC den geçiyorum o zaman doğrumu ?
Peki sene sonu ortalamam yine 2 nin altında olursa geçtiğim dersler ne olcak ?
Ohh ,Allah razı olsun .Gectigin derslere birsey olmayacak 2 ve üzeri olursa cd gecersin ama olmazsa seneye ff ve cd olan 2 dersini tekrar alacaksın sabah 1.sınıfların sınavına öğlen 2.sınıfların sinavina gireceksin.
Birazda sans isi35-40 dan çok çan eğrisi harf notunu belirliyor onu anladım ..
Tabiki canım çalışan alır mukafatınıtebrikler
Demekki ben gerektiği kadar çalışmamışım