- 22 Ocak 2014
- 2.343
- 248
- 29
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.201
Tabi ki gelebilirsin ne okuyorsun...
gerci bu dönem bitti
Canim harf notlarini yazsana. Dd olanlardan kalmisin ortalaman 2 alti oldugu icin.Kızlar acil cevap sadece arapçada ff diger derler 36 şin üzeri . Genel notum 1990 da kalmışuyarı yazıyo nedir benim durumum 4-5 desten 50 üstünde ortalama .
Gno kaç 3.5 uzerimi eğer öyleyse yüksek onur alirsin
Tebrik ederimMerhabalar herkese
Bende tüm derslerimden geçmişim Rabbime şükürler olsunNot ortalamam 3.630 onur belgesi alıp alamıyacağımı nasıl öğrenebilirim,sınav sayfasında bir şey yazmıyor çünki..Çok rahatladım çoook ,arapçadan ve sanat tarihinden çok korkuyordum..
onur değil yüksek onur alıyorsunuz,tebriklerMerhabalar herkese
Bende tüm derslerimden geçmişim Rabbime şükürler olsunNot ortalamam 3.630 onur belgesi alıp alamıyacağımı nasıl öğrenebilirim,sınav sayfasında bir şey yazmıyor çünki..Çok rahatladım çoook ,arapçadan ve sanat tarihinden çok korkuyordum..
Tebrik ederim
Benimde 3.15 onur belgesi almaya hak kazandim sanirim.
Onur belgesini nerden aliyoruz acaba ?
onur değil yüksek onur alıyorsunuz,tebrikler
benimde yüksek puan aldığım derslerim hep AB :)) AA yı çok yükseltmişler bu dönem..bi dersten 93,5 ile ab almışım.çok şaşırttı beni.herkes 98-99 mu aldı arkadaşlar neden aa yı bu kadar yükselttiniz
çok şükür kaldığım ders yok.
10 gün sonra başlıyor sanırım kayıt dönemi.bürodan mı yapıcaz kaydı?Gerçi kitapları almak içim gitmemiz lazım zaten.
buLcam bi analız et şimdi benim durum ne .. arapçadan kaldım tatamda diger derselerden 35 altı yok ama ortalama 1.990 bu kadar olur 10 puanla nasıl uyarıya kalırım ona üzüldüm belkide 1 yada 2 soru .. uyarı ne şimdi bana bi açıkla ..Suan geçtin. Eğer bahar dönemi gno 2 ve üzeri olmazsa dd tekrar alırsın.
MAŞALLAH KIZLAR SINAV SONRASI HEPİNİZ AĞLIYODUNUZ .BİZİMİ YİYODUNUZ CADILARbenimde yüksek puan aldığım derslerim hep AB :)) AA yı çok yükseltmişler bu dönem..
SEN GENE KURTARMIŞSIN ROSE BENİM SINIRDA KALMIŞ .. ARAPÇAYIDA SENEYE AYNI DÖNEMDE TEKRAR GİRİCEZ GALİBA .. EGERKİ YAZIN TELAFİ SINAVI YOKSA ...arapça ah arapça yaktın beni ne edcem ben şimdi kızlar banada akıl verin arapça ff bide sanat cd başarılı yazıyo ama nolcak şimdi gno 2,210
AYYY YOK CANIM OKADARDA DEĞİL YAHUhalen ağlıyorum aeben
ben sistemi bilemiyorum çok nasıl yapacağız şimdi arapça içinmi kaydolacağız yoksa ikinci dönemde arapçamı tekrar 1 den gelcek yoksa tek ders sınavına mı gircez yoksa ikinci döneme kayıt olamayacakmıyız yoksa yoksa yoksa bunlar bir rüyamıSEN GENE KURTARMIŞSIN ROSE BENİM SINIRDA KALMIŞ .. ARAPÇAYIDA SENEYE AYNI DÖNEMDE TEKRAR GİRİCEZ GALİBA .. EGERKİ YAZIN TELAFİ SINAVI YOKSA ...