Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

ben sistemi bilemiyorum çok nasıl yapacağız şimdi arapça içinmi kaydolacağız yoksa ikinci dönemde arapçamı tekrar 1 den gelcek yoksa tek ders sınavına mı gircez yoksa ikinci döneme kayıt olamayacakmıyız yoksa yoksa yoksa bunlar bir rüyamı :110::21::KK17::mad::stop:
valla bacım senin ortalama 2 yi geçtigin için sorun görünmüyor normal devam edersin . arapçayıda seneye ilk dönemde tekrar vereceksin ... ama benim durum karışık hemde 10 puan yüzünden :mad::mad::mad:

bilen biri yokmu aydınlatsın bizi kıslarrr:KK4::KK4:

AYYY YOK CANIM OKADARDA DEĞİL YAHU :KK66: BEN ARAPÇADAN KALAYIM DİYORDUM ZATEN ÇÜNKİ İLK KONULAR ÖNEMLİ , TEKRAR ALIŞIP OTURTMAK İSTİYORUM AMACIM ARAPÇAYI İYCE ÖĞRENMEK ,DERS GEÇMEK DEĞİL ... AMA DİGER DERSLERDE 35 ÜSTÜ ALMIŞKEN GENEL ORTALAMA YÜZÜNDEN ONLARDANDA TEKRAR SINAVA GİRERSEM O ZAMAN ÜZÜLÜRÜM İŞTE ..o_O

BUNDADA HAYIR VARIR BACIM NİYE AĞLIYON RABBIM AGLANACAK SORUN VERMESİN :KK51::KK15:
ben ikinci döneme geçtimmi şimdi ama arapça nasıl olacak sanat tarihide ucundan kurtulmuş cd ???????

eveet aydınlatın bizi seninki 2 altımı ayben ikinci döneme geçemiyomusun???
Benim çoçuklar yok öyle bişi anne dediler arapça harici geçersin ama 2 sene sonundaki ortalaman 2 nin üstünde olmazsa o zaman tekrar verirsin dediler . Tam bilmiyom bulca cadısı nerelerde o iyi bilirdi . Mikroo kız bi baksanya cadı onur belgesi aldım diye uçtünmü yoksam :KK70::KK70: Tebrik ederim fıstıgım güzel çalıştın karşılıgını aldın :KK66:

ben ikinci döneme geçtimmi şimdi ama arapça nasıl olacak sanat tarihide ucundan kurtulmuş cd ???????
Bildiğim kadarıyla . Seneye ilk sınavda tekrar arapça 1 verecegiz ...
Ortalaman 2 üzerinde oldugundan CD yi sorumlu geçtin , okulu bitirdiğinde eger ortalaman 2 nin altı olursa sanırım cd olandan tekrar sınava giriyorsun . Eger 2 nin üstünde olursan geçiyorsun sanırım . Yinede seni yanıltmayım iyi bilen kıslar açıklasın :KK66:

Kızlar acil cevap sadece arapçada ff diger derler 36 şin üzeri . Genel notum 1990 da kalmış :KK43: uyarı yazıyo nedir benim durumum 4-5 desten 50 üstünde ortalama .
FF den kaldın. Harf notlarını yazmamissin. Eğer cc altı varsa suan onlardan da kaldın bahar dönemi gno 2 ve üzeri olursa guz donemi cc altı olan derslerini geçersin.ff hariç.

Benim agladigim ders 35 geldi. Vize de 35 ti DD dusmus. Ama ortalamadan gecmisim.

Calisinca emegimizin karsiligini aliyoruz cok sukur
35-40 dan çok çan eğrisi harf notunu belirliyor onu anladım ..

Tabiki canım çalışan alır mukafatını :KK66:tebrikler :KK68:
Demekki ben gerektiği kadar çalışmamışım :KK66:

Son düzenleme:
buLcam bi analız et şimdi benim durum ne .. arapçadan kaldım tatamda diger derselerden 35 altı yok ama ortalama 1.990 bu kadar olur 10 puanla nasıl uyarıya kalırım ona üzüldüm belkide 1 yada 2 soru .. uyarı ne şimdi bana bi açıkla ..:KK14:

59...BC
73.. CB
66...BC
42....CC
36....CD
28....FF
GNL PUA ... 1.990
2.dönem ortalaman 2 ve üzeri olursa cd gecersin ff hariç eğer 2 ve üzeri olmazsa seneye ff ve cd tekrar alırsın geçme notunu 35 yaparlarsa 10 puan birden yukseltiler 1.99 ile kalan bile var.

buLcam bi analız et şimdi benim durum ne .. arapçadan kaldım tatamda diger derselerden 35 altı yok ama ortalama 1.990 bu kadar olur 10 puanla nasıl uyarıya kalırım ona üzüldüm belkide 1 yada 2 soru .. uyarı ne şimdi bana bi açıkla ..:KK14:

59...BC
73.. CB
66...BC
42....CC
36....CD
28....FF
GNL PUA ... 1.990
bulca bulca fıstıgım ff den kaldım seneye tekrar giricem tamam CC ve CD olanlardanda sene sonu ortalamam 2 nin altında olursa onlardanda tekrar seneye sınava giricem . Ama sene sonu 2 nin üzerinde ortalamam olursa ff hariç hepsinden geçiyorum . Bumudur ?

2.dönem ortalaman 2 ve üzeri olursa cd gecersin ff hariç eğer 2 ve üzeri olmazsa seneye ff ve cd tekrar alırsın geçme notunu 35 yaparlarsa 10 puan birden yukseltiler 1.99 ile kalan bile var.
CC den geçiyorum o zaman doğrumu ?
Peki sene sonu ortalamam yine 2 nin altında olursa geçtiğim dersler ne olcak ?

CC den geçiyorum o zaman doğrumu ?
Peki sene sonu ortalamam yine 2 nin altında olursa geçtiğim dersler ne olcak ?
Gectigin derslere birsey olmayacak 2 ve üzeri olursa cd gecersin ama olmazsa seneye ff ve cd olan 2 dersini tekrar alacaksın sabah 1.sınıfların sınavına öğlen 2.sınıfların sinavina gireceksin.

Gectigin derslere birsey olmayacak 2 ve üzeri olursa cd gecersin ama olmazsa seneye ff ve cd olan 2 dersini tekrar alacaksın sabah 1.sınıfların sınavına öğlen 2.sınıfların sinavina gireceksin.
Ohh ,Allah razı olsun .
Arapçadan kaldım . Sanat tarihindende sene sonu ortalamamdan belli olacak.

Peki sene sonu 2 nin altında alsamda geçtiğim derslerde sorun yok . En fazla 2 dersten kalmış olucam . Doğrumudur ?

Son düzenleme:
Kafanızı şişirdim linki doldurdum kusuruma bakmayın .
Bu konularda acemi olunca :KK43:
Herşey için teşekkür ederim . Özelikle bulcam sana ve mikro cadısına :KK66:

X