- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Tüm konular ayrıntısına kadar değişmiş teknolojide, önceki senelerle alakası yokTeknoloji herkesin zor geçmiş. Öyle duydum birde kitapta ki üniteler değişmiş mi öyle konusuyorlardi. Telefonu ne yaptın.
Abla bide sinemaya mi gittinTüm konular ayrıntısına kadar değişmiş teknolojide, önceki senelerle alakası yok
Kantine bıraktım 3 tl gitti eşim yüzünden , çıkınca gözlükçüye gidelim haberleşmemiz lazım dedi , gittikmi hayıriyi oldu bende çoçuklarla haberleşip sinemaya gittim :)
Aynen ya her tarafı kazmislar. Tabi benim ki Mersin.Bi 3 dk da ben gec kaldim
Her yeri kazmislar mübarek
Fena trafik vardi
Öğrenci kartı sordular mi hiç. Bizimkiler sormadı getirmeyenler vardı. Dışarıda bildiğin ygs gibi arıyorlar. Şal altından sacimi hafif topuz yapmıştım onu bile tuttularTüm konular ayrıntısına kadar değişmiş teknolojide, önceki senelerle alakası yok
Kantine bıraktım 3 tl gitti eşim yüzünden , çıkınca gözlükçüye gidelim haberleşmemiz lazım dedi , gittikmi hayıriyi oldu bende çoçuklarla haberleşip sinemaya gittim :)
Heya biraz önce geldim eveAbla bide sinemaya mi gittin
Ben kendi adima gecen sene yapmistim oyle bi hata
Esimin teklifiyle istanbul kazan biz kepce gezmistik
Keske calissaydim dedim sonra
Son gün calismak benim icin faydali oluyor
Eşarbın üstünden kulaklarımı yokladı hatunÖğrenci kartı sordular mi hiç. Bizimkiler sormadı getirmeyenler vardı. Dışarıda bildiğin ygs gibi arıyorlar. Şal altından sacimi hafif topuz yapmıştım onu bile tuttulardedim şimdi benim şal ve topuz gidecek.
benim kafa olmuş bi milyonYine siir yazdın
benim kafa olmuş bi milyoninşallah sınavda da oyle yazmamışımdır.
Eh işte rabişimSınavlar nasıl geçti canlar?
Ocağın 3 ndeEh işte rabişim
Seninkiler ne zaman ?
yani aklımda gibi hemen hemen.e sınav çok uzun dönüp dönüp okudum napim:)yine de duramadım sonuna kadar çatladım=))Sorular ve Hangi soruya ne cevap
yazdın aklındamı mikro ?
Sen yazınca aklıma geliyo ama hangisine ne yazdım ayrıntılı hatırlamıyorum . Zaten 3 dk geç girdim fena trafik vardı sağolsun eşimde evden hiççç erken çıkmaz
Varmış biraz çalış bol bolOcağın 3 nde
Biz de bu sefer topuklu pek yoktu çoğunluk spor ve Babet giymiş bayan hocalarda spor giymiş sagolsunlarEşarbın üstünden kulaklarımı yokladı hatun. Kartı soran olmadı zati geç kalmıştım
Sınav dırasında kulaklatını çınlattım bulcan ,tak tak tak ... Ay sanki çivi çakıyormuş gibi topuk sesleri bide miilet ne çabuk bitiriyo yahu gene en sonlara kaldımmillet bitirip çıkınca soruyu okuyup anlayamıyorum
Bakarım abla. Çalışıyorum bakalımVarmış biraz çalış bol bol
Çıkmış onlayn sorular var lisede 3-5 çıkıyordu ordaki sorulardan
yanımdaydı ama soruldu mu bilmiyorum.ben saat taktım meğer yasakmış.turkish police yakaladı tabiÖğrenci kartı sordular mi hiç. Bizimkiler sormadı getirmeyenler vardı. Dışarıda bildiğin ygs gibi arıyorlar. Şal altından sacimi hafif topuz yapmıştım onu bile tuttulardedim şimdi benim şal ve topuz gidecek.
Kaç kredin var. YGS başvuru yapacak misin.Bakarım abla. Çalışıyorum bakalım
Enson 2 kişiyi çıkarmıyorlar .Biz de bu sefer topuklu pek yoktu çoğunluk spor ve Babet giymiş bayan hocalarda spor giymiş sagolsunlargeçen sene çoktu topuklu sayısı bildiğin tak tuk. Benim de kardeşim gelmişti isim yok bugün seninle geleyim dedi fircayi attı okulu sen kapadin diyor hakkaten sınıfta tek ben vardım önce herkes benden sonra girdi en sona çıktım. beraber bir sürü kişi vardı eşini kardeşini çocuğunu bekleyen Allah bilir yarın kaç ta çıkarsın diyor.
Yasak Değil ki.yanımdaydı ama soruldu mu bilmiyorum.ben saat taktım meğer yasakmış.turkish police yakaladı tabiyasak dedi ama görmezden geldi sağolsun.