Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

bana sordular iyiki yanıma almışım almayada bilirdim demeseydiniz valla yazmıyo diye almicakdım cüzdan almadım için evet bizide aradılar baya , soruları ilk gördüm aa okumustum çok kolay gibi geldi 2-3 şık eliyosun sonra iki şık içinden çıkamıyosun çoğu soruya öyle takıldım bu arada dün kim diyodu 20 dakika olurmu diye :)) güldüm sınavda aklıma geldi 30 dakikaydı

amin aeben aynen bende öle 41 yaşındayım kendini en yaşlımız hissetme :) yanlız değilsin benimde oğlum ilahiyat fakültesinde okuyor onu kıskandığıma girdim sınavlara nisbet olsun diyede kazandım o örgün ben açık ondan önce bitircem inşaallah

Sınav 30 dk mikro arkadasti galiba 30 dk çok değil mi ben de anca demiştim. Yarın da sorarlarsa çıktı da yazan yazıyı okuyun 1.madde olmasi gerek artık şart değil diyin.

Çıktısını aldığın sınav giriş Belgen de yazıyor neylerin yasak olduğu orayı göster yasak derlerse. Bilgisayar. Cep telefonu kitap.defter veri aktarma vs diye yazıyor.
evet ben onu okuyup taktım zaten saati.polis yasak deyince ben de şaşırdım.bakalım yarın da diyecekler mi yassah hemşerim yassah=))

ben diyodum bacımama hala aynı fikirdeyim tavanın desenlerini inceledim böyle uzun sınav mı olur yav

Ben sınavı 20 dk da bitirdim zaten 30 dakika dolmasını bekledim sonra çıktım .. Yarin da inş korktuğuma uğramadan rahatlıkla atlatırım ..

Hadi geçmiş olsu:))

İbadet ve ahlak çok kolaydı , genelde. Hep çıkmış sorular vardı .
Arapcada kolaydı sorular ama bilene tabi bana değil

sınav beklemediğim kadar çok çok kolaydı.bütün çıkmış soruları kopyala yapıştır yapmışlar neredeyse.tabi yine yanlışlar fora=))kitaba bakınca farkediyorum o yüzden açıklanana kadar bakmak yok=)

Kizlar ben ilk defa girdim indan bilmitorum gecne sistemini
Bana aciklayabilir misiniz ?
Can egrisi kalkmis bu sene diyorlar, dogru mu ?

Kizlar ben ilk defa girdim indan bilmitorum gecne sistemini
Bana aciklayabilir misiniz ?
Can egrisi kalkmis bu sene diyorlar, dogru mu ?
Hayır can eğrisi kalkmadı baraj 35 oldu yani 35 den aşağı alirsan herkes o şekilde düşük bile alsa geçemezsin onun haricinde finallerden sonra canegrisi puanları belli olur ona göre geçip kaldığın belli olur.

Peki canim ortalama 4 uzrrinden mi 2 ustunde olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…