- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
hadi ya.yarın da takayım madem.Yasak Değil ki.
Yok yapmıcam 65 di galibaKaç kredin var. YGS başvuru yapacak misin.
Çıktısını aldığın sınav giriş Belgen de yazıyor neylerin yasak olduğu orayı göster yasak derlerse. Bilgisayar. Cep telefonu kitap.defter veri aktarma vs diye yazıyor.hadi ya.yarın da takayım madem.
bana sordular iyiki yanıma almışım almayada bilirdim demeseydiniz valla yazmıyo diye almicakdım cüzdan almadım için evet bizide aradılar baya , soruları ilk gördüm aa okumustum çok kolay gibi geldi 2-3 şık eliyosun sonra iki şık içinden çıkamıyosun çoğu soruya öyle takıldım bu arada dün kim diyodu 20 dakika olurmu diye :)) güldüm sınavda aklıma geldi 30 dakikaydıÖğrenci kartı sordular mi hiç. Bizimkiler sormadı getirmeyenler vardı. Dışarıda bildiğin ygs gibi arıyorlar. Şal altından sacimi hafif topuz yapmıştım onu bile tuttulardedim şimdi benim şal ve topuz gidecek.
amin aeben aynen bende öle 41 yaşındayım kendini en yaşlımız hissetme :) yanlız değilsin benimde oğlum ilahiyat fakültesinde okuyor onu kıskandığıma girdim sınavlaraHeya biraz önce geldim eve
kuzular 40 yaşındayım ,okumayı sadece kendime bişiler katmak ve çevreme, çoçuklarıma dinim konusunda yardımcı olmak için istiyorum . özelliklede din ve arapça konusunda kendimi geliştirmek için yapıyorum bunu .. Yani hadi okulu bitirip mesleğim olsun diye değil
.bi çogunuzun yaşında kızım var benim üni 2. Sınıfta küçüklerde liseye gidiyor . Okuyup mezun olmak değil , yoğun geçen günlerimin arasında bilgimi artırmak amacım .
O yüzden duam sizinle , inşallah hepinizin sınavı iyi geçer istediğiniz mesleklere geçiş yaparsınız
Sınav 30 dk mikro arkadasti galiba 30 dk çok değil mi ben de anca demiştim. Yarın da sorarlarsa çıktı da yazan yazıyı okuyun 1.madde olmasi gerek artık şart değil diyin.bana sordular iyiki yanıma almışım almayada bilirdim demeseydiniz valla yazmıyo diye almicakdım cüzdan almadım için evet bizide aradılar baya , soruları ilk gördüm aa okumustum çok kolay gibi geldi 2-3 şık eliyosun sonra iki şık içinden çıkamıyosun çoğu soruya öyle takıldım bu arada dün kim diyodu 20 dakika olurmu diye :)) güldüm sınavda aklıma geldi 30 dakikaydı
evet ben onu okuyup taktım zaten saati.polis yasak deyince ben de şaşırdım.bakalım yarın da diyecekler mi yassah hemşerim yassah=))Çıktısını aldığın sınav giriş Belgen de yazıyor neylerin yasak olduğu orayı göster yasak derlerse. Bilgisayar. Cep telefonu kitap.defter veri aktarma vs diye yazıyor.
ben diyodum bacımbana sordular iyiki yanıma almışım almayada bilirdim demeseydiniz valla yazmıyo diye almicakdım cüzdan almadım için evet bizide aradılar baya , soruları ilk gördüm aa okumustum çok kolay gibi geldi 2-3 şık eliyosun sonra iki şık içinden çıkamıyosun çoğu soruya öyle takıldım bu arada dün kim diyodu 20 dakika olurmu diye :)) güldüm sınavda aklıma geldi 30 dakikaydı
Hayır can eğrisi kalkmadı baraj 35 oldu yani 35 den aşağı alirsan herkes o şekilde düşük bile alsa geçemezsin onun haricinde finallerden sonra canegrisi puanları belli olur ona göre geçip kaldığın belli olur.Kizlar ben ilk defa girdim indan bilmitorum gecne sistemini
Bana aciklayabilir misiniz ?
Can egrisi kalkmis bu sene diyorlar, dogru mu ?
Peki canim ortalama 4 uzrrinden mi 2 ustunde olacak ?Hayır can eğrisi kalkmadı baraj 35 oldu yani 35 den aşağı alirsan herkes o şekilde düşük bile alsa geçemezsin onun haricinde finallerden sonra canegrisi puanları belli olur ona göre geçip kaldığın belli olur.
Eğer ortalaman 2 nin üzerinde olursa koşullu derslerinden geçersin 2 nin üzerinde olmalı ortalaman .. Bunu sordun sanırım ?Peki canim ortalama 4 uzrrinden mi 2 ustunde olacak ?
Senin nasıl geçti bulcam ?Herkese geçmiş olsun.
2Senin nasıl geçti bulcam ?