- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Hakkında hayırlısı kuzum2
ders hariç gerisi iyi geçti bana göre. Ama sonuçlar nasıl olur bilmiyorum.
Matematik ve İstatistik zordu.
Senin nasıl di.yolda telef oldum resmen.2 dolmuş yaptım aslında yakın sayilirdi ama yolda çalışma var trafik tıkalı idi.Hakkında hayırlısı kuzumumduğundan iyi sonuç gelir inşşallah .
Arapça ve dünki sanat tarihiydi sanırım onun hariçinde iyidi, bakalım sonuç ne çıkacak ...Senin nasıl di.yolda telef oldum resmen.2 dolmuş yaptım aslında yakın sayilirdi ama yolda çalışma var trafik tıkalı idi.
Canim bu hic belli olmuyorHanımlar sizce finallerde yine bu şekilde bol çıkmış soru mu sorarlar yoksa ters köşe yapıp hic çıkmış sormazlar mi ?
Ya bi sistemleri olsun iste ya çıkmış sorudan sorsunlar ya her defasında yeni sorsunlar amaçları insan oynatmak sanırımCanim bu hic belli olmuyor
Gecen sene hukukta ters köse yaptilar cok kalan olmus
Mesela 53 alan aa alabilmis....sen dusun gerisini..
Ben kitaba calismistim 65 almisim..
Hic belli olmuyor yani
Ocak ayında belli olur final den sonra çünkü geçen yılki 25 ti alt sinir bu sene 35 oldu geçen yılki ile ayni olmayabilir .Sinavlarim orta halli gecti
Ortalama 9 civari netlerim gelir tahminen.
Kizlar gecen senenin gecme nitlarini nerden ogrenebiliriz ?
Asagi yukari ayni olur diye tahmin ediyorum
Artık bütün kitaptan sorumluyuz ağırlıklı olarak son uniteler oluyor ve final biraz daha zor oluyor.Ya bi sistemleri olsun iste ya çıkmış sorudan sorsunlar ya her defasında yeni sorsunlar amaçları insan oynatmak sanırım
Bende aynisini yaptim. Hic calismadan sinava girdim. Sanirim ingilizce haric hepsinden kalacagim. Simdi bir ayda hepsine nasil calisicam bilmiyorum.vizeye calışmadım zaman daraldıkça bilinçaltım nasılsa yetiştiremezsin diye ikna etti sanırım beni. Hiç çalışmadan girdim sınavlara. Aynı hatayı yapmak istemiyorum. Bu hafta sonu başlayacağım bende çalışmaya.
Şimdi başlarsak hallederiz. Geciktirmeyelim yeter ki.Bende aynisini yaptim. Hic calismadan sinava girdim. Sanirim ingilizce haric hepsinden kalacagim. Simdi bir ayda hepsine nasil calisicam bilmiyorum.
Cnm son üniteler daha mi ağırlıklı soruyorlar finaldeArtık bütün kitaptan sorumluyuz ağırlıklı olarak son uniteler oluyor ve final biraz daha zor oluyor.
Genel de öyle olur. Mesela kitaplarında 8 ünite varsa ağırlıklı son ünite olur 5.6.7 ve 8 ama ilk unitelerden soru çıkar. 6.7 arası tabi AÖF nun işi belli olmaz.Cnm son üniteler daha mi ağırlıklı soruyorlar finalde
Anladım cnm saol ..Genel de öyle olur. Mesela kitaplarında 8 ünite varsa ağırlıklı son ünite olur 5.6.7 ve 8 ama ilk unitelerden soru çıkar. 6.7 arası tabi AÖF nun işi belli olmaz.
Canim sorular ve cevaplari aciklandi cok merak ediyosan bakabilirsinAnladım cnm saol ..
Canımı sikan yaptığım yanlışlardan ziyade çıkmış sorular ve çok kolay olmasına rağmen bu kadar berbat sonuç almış olmam
İbadet 20 kesin
İnanç 14 kesin diğer 6 şık attım doğrumu emin değilim
Ahlak da 14 kesin diğerleri attım dogrumu bilmiyorum
Sanat tarihi 8 kesin diğerleri belli değil
İslam tarihi 8 kesin diğerleri belli değil
Arapça 3diğer attiklarim da kesin yanlışdır
Temel bilgi zaten hep bildiklerimi yapmamışım kesin 3-4 doğru ancak çıkar