Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Hanımlar sizce finallerde yine bu şekilde bol çıkmış soru mu sorarlar yoksa ters köşe yapıp hic çıkmış sormazlar mi ?
Canim bu hic belli olmuyor
Gecen sene hukukta ters köse yaptilar cok kalan olmus
Mesela 53 alan aa alabilmis....sen dusun gerisini..
Ben kitaba calismistim 65 almisim..
Hic belli olmuyor yani

Canim bu hic belli olmuyor
Gecen sene hukukta ters köse yaptilar cok kalan olmus
Mesela 53 alan aa alabilmis....sen dusun gerisini..
Ben kitaba calismistim 65 almisim..
Hic belli olmuyor yani
Ya bi sistemleri olsun iste ya çıkmış sorudan sorsunlar ya her defasında yeni sorsunlar amaçları insan oynatmak sanırım

Sinavlarim orta halli gecti
Ortalama 9 civari netlerim gelir tahminen.
Kizlar gecen senenin gecme nitlarini nerden ogrenebiliriz ?
Asagi yukari ayni olur diye tahmin ediyorum

kızlar çalıştığınız yardımcı kitaplar var mı? egem'den çok sorular çıktı diyorlar siz ne diyorsunuz? :)

Sinavlarim orta halli gecti
Ortalama 9 civari netlerim gelir tahminen.
Kizlar gecen senenin gecme nitlarini nerden ogrenebiliriz ?
Asagi yukari ayni olur diye tahmin ediyorum
Ocak ayında belli olur final den sonra çünkü geçen yılki 25 ti alt sinir bu sene 35 oldu geçen yılki ile ayni olmayabilir .
18 aralık cuma 23.59 kadar sınava itiraz süresi verildi 5 günlük eğer bir şikayetiniz varsa yapabilirsiniz.

vizeye calışmadım zaman daraldıkça bilinçaltım nasılsa yetiştiremezsin diye ikna etti sanırım beni. Hiç çalışmadan girdim sınavlara. Aynı hatayı yapmak istemiyorum. Bu hafta sonu başlayacağım bende çalışmaya.

Bende aynisini yaptim. Hic calismadan sinava girdim. Sanirim ingilizce haric hepsinden kalacagim. Simdi bir ayda hepsine nasil calisicam bilmiyorum.

Cnm son üniteler daha mi ağırlıklı soruyorlar finalde
Genel de öyle olur. Mesela kitaplarında 8 ünite varsa ağırlıklı son ünite olur 5.6.7 ve 8 ama ilk unitelerden soru çıkar. 6.7 arası tabi AÖF nun işi belli olmaz.

Genel de öyle olur. Mesela kitaplarında 8 ünite varsa ağırlıklı son ünite olur 5.6.7 ve 8 ama ilk unitelerden soru çıkar. 6.7 arası tabi AÖF nun işi belli olmaz.
Anladım cnm saol ..
Canımı sikan yaptığım yanlışlardan ziyade çıkmış sorular ve çok kolay olmasına rağmen bu kadar berbat sonuç almış olmam
İbadet 20 kesin
İnanç 14 kesin diğer 6 şık attım doğrumu emin değilim
Ahlak da 14 kesin diğerleri attım dogrumu bilmiyorum
Sanat tarihi 8 kesin diğerleri belli değil
İslam tarihi 8 kesin diğerleri belli değil
Arapça 3 diğer attiklarim da kesin yanlışdır
Temel bilgi zaten hep bildiklerimi yapmamışım kesin 3-4 doğru ancak çıkar

Canim sorular ve cevaplari aciklandi cok merak ediyosan bakabilirsin

Ben bakmicaktim bu sefer güya
Yine baktim dayanamadim
Inkilap fena yalniz
Şuan cok üzgünum..
Finallere kitabi yutmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…