Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Sanat tarihi 5 tane çıkmış soru gördüm .. Diğerleri ne zor ne kolay .. Herkese geçmiş olsun inş hepimiz geçeriz .

sanat o kadar uğraştırdı ki soruları ezberledim neredeyse.ve bir sürü yanlışım var şimdi kitaptan kontrol ediyorum da.
hatırladığım kadarıyla karışık olarak soruların cevaplarını söyleyeyim.
din.kudus.bayezıd.şiir.hattat.baysungur.levni.hüseyin.kaşi.geniş avlu.bedesten.enderun.penç.bunlar bildiğim kadarıyla doğru cevaplar
namazgah,süleybiyye,karname bu sorular da var mıydı sınavda emin değilim?
bursa edirne nin tarihi ilki yani en erken olanı.en eski sünnet 3.murad.aynalı olan müsenna.temellük sorusu zahriye sanırım.ve istanbuldaki öncüyü sorduğu da derviş abdi sanırım.

ağlamak istiyorum sanattan bir sürü yanlışım var,diğerlerinden de çıkıyo baktıkça o yüzden bakmıycam açıklanana kadar

Üzülme mikrom öbür sınavda toparlarsın
Bak ben kendimi çoçuklarla sinemeya attım

bildiğim kadarıyla tarihin cevapları.
hübel.hz osman.güvendikleri için.akrabalarının olmaması.huzaalılar.ebrehe fil.zeyd bin harise.varaka eziyet.kız çocukları ayrım.beni nadir.fidye ödenecek.sikaye su.zülmecaz.içki yok.mescid i zırar tebük.
hirelilerle ilgili bi soru vardı.kabilesinin katılması,200 kişi ve gazvetül usra ile ilgili üç soru daha vardı onları tam hatırlayamadım şimdi.

Canim hangi sitr bu ?

Canım siir yazmışın ama fonetik sanatın cevabi müzik degilmiydi

haydi cümleden geçmiş olsun kızlar iyi hatırlıyonuz he bende silindi herşey baktıkca hatırlarım belkibazı sorularda çok iki şık arasında kaldım bende

inanç
vahiy.e hepsi mutezile hariciye vs.e hepsi içtenlik vs.gaye ve nizam.soyut-somut.aşagılama mıydı korkutma mıydı ne o:).inşallah müminim.e hepsi ahlak vs.isbat ı vacib.hissi.vahdaniyet.cinler gayb.açıklamak için uğraşmazlar.şeytan hayra yöneltir.harut marut.incille ilgili soruda uzun olan cümle.
ambargoyla ilgili de soru vardı sanki tam hatırlamıyorum.
bu arada cevaplar kesin değil.çok da güvenmeyin:)

Teknoloji herkesin zor geçmiş. Öyle duydum birde kitapta ki üniteler değişmiş mi öyle konusuyorlardi. Telefonu ne yaptın.

bir de bir sorunun cevabı hatim olacaktı şimdi hatırladım.
teknoloji güzel geçti diyemem ama daha zor bekliyodum ben.hatıladığım kadarıyla cevaplarımı soyleyeyim.
iki tane sunumla ilgili soru vardı çok kolay,hepimiz yapmışızdır diye düşünüyorum.
hazırlık.veri.bilgisayar.bilgi teknolojileri.grafik.hesap tablosu.ctrl home.internet explorer.slayt ekranı.karar destek.

Sorular ve Hangi soruya ne cevap
yazdın aklındamı mikro ?

Sen yazınca aklıma geliyo ama hangisine ne yazdım ayrıntılı hatırlamıyorum . Zaten 3 dk geç girdim fena trafik vardı sağolsun eşimde evden hiççç erken çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…