- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
- Konu Sahibi Minikkelebk
sanat tarihi berbattı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme mikrom öbür sınavda toparlarsınsanat o kadar uğraştırdı ki soruları ezberledim neredeyse.ve bir sürü yanlışım var şimdi kitaptan kontrol ediyorum da.
hatırladığım kadarıyla karışık olarak soruların cevaplarını söyleyeyim.
din.kudus.bayezıd.şiir.hattat.baysungur.levni.hüseyin.kaşi.geniş avlu.bedesten.enderun.penç.bunlar bildiğim kadarıyla doğru cevaplar
namazgah,süleybiyye,karname bu sorular da var mıydı sınavda emin değilim?
bursa edirne nin tarihi ilki yani en erken olanı.en eski sünnet 3.murad.aynalı olan müsenna.temellük sorusu zahriye sanırım.ve istanbuldaki öncüyü sorduğu da derviş abdi sanırım.
ağlamak istiyorum sanattan bir sürü yanlışım var,diğerlerinden de çıkıyo baktıkça o yüzden bakmıycam açıklanana kadar
Canim hangi sitr bu ?Bende bahsettiğin yeri yeni keşfettim. Özetler 3-4 sayfa okuyup geçiyorum sorulara bakıyorum. İşletme 2. sınıf. Normal üniyi okurken vizelere finallere çalıştığım anları düşününce şimdi bu rahatlığıma kızıyorum. Finalde kurtarılacak not alsam kafi gözüyle bakıyorum.
Sana da çokk kolay gelsin.
Canım siir yazmışın ama fonetik sanatın cevabi müzik degilmiydisanat o kadar uğraştırdı ki soruları ezberledim neredeyse.ve bir sürü yanlışım var şimdi kitaptan kontrol ediyorum da.
hatırladığım kadarıyla karışık olarak soruların cevaplarını söyleyeyim.
din.kudus.bayezıd.şiir.hattat.baysungur.levni.hüseyin.kaşi.geniş avlu.bedesten.enderun.penç.bunlar bildiğim kadarıyla doğru cevaplar
namazgah,süleybiyye,karname bu sorular da var mıydı sınavda emin değilim?
bursa edirne nin tarihi ilki yani en erken olanı.en eski sünnet 3.murad.aynalı olan müsenna.temellük sorusu zahriye sanırım.ve istanbuldaki öncüyü sorduğu da derviş abdi sanırım.
ağlamak istiyorum sanattan bir sürü yanlışım var,diğerlerinden de çıkıyo baktıkça o yüzden bakmıycam açıklanana kadar
öyle mi yazmışım.pardon ya şiir olcak tabi:)Canım siir yazmışın ama fonetik sanatın cevabi müzik degilmiydi
20 is günü. Ama 15 günü bulur genel de.Kızlar sonuclar ne zaman acıklanıyor?
Teknoloji herkesin zor geçmiş. Öyle duydum birde kitapta ki üniteler değişmiş mi öyle konusuyorlardi. Telefonu ne yaptın.Hadi geçmiş olsun kuzular.
İnanç esasları kolaydı diyemem çıkmış sorlarardan 1 tn. Gördüm
En kolayı islam tarihiydi baya bi çıkmış soru vardı.
Sanat tarihi en az 10 soru aynı şıklı işaretledim en kötü o geçti kitapdan çalışmadan olmayacak
Teknolojide bilmiyom fifti fifti
Hayırlısı bakalım . Kitaplardan çalışmak lazım eski sorulara çok güvenmeyecez belli oldu .
Yine siir yazdınöyle mi yazmışım.pardon ya şiir olcak tabi:)
bu cevaplara göre kaç doğrunuz gözüküyo arkadaşlar?biraz moral verin bana,tek batan sen değilsin deyin=)
İçin rahat olsun, tek batan sen değilsin mikromöyle mi yazmışım.pardon ya şiir olcak tabi:)
bu cevaplara göre kaç doğrunuz gözüküyo arkadaşlar?biraz moral verin bana,tek batan sen değilsin deyin=)
Yine siir yazdın
Sorular ve Hangi soruya ne cevapbir de bir sorunun cevabı hatim olacaktı şimdi hatırladım.
teknoloji güzel geçti diyemem ama daha zor bekliyodum ben.hatıladığım kadarıyla cevaplarımı soyleyeyim.
iki tane sunumla ilgili soru vardı çok kolay,hepimiz yapmışızdır diye düşünüyorum.
hazırlık.veri.bilgisayar.bilgi teknolojileri.grafik.hesap tablosu.ctrl home.internet explorer.slayt ekranı.karar destek.