- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
bari hepsini aynı şık işaretle de bi kaçının tutması garanti olsun=))bennnn arapçadan 100 alırım ....... demeyi ne kadar çok isterdim ama biliyorum ki sıfırrr alacam çünkü ölümüne atacam :) deneme yaptım attım bita nemi tutmazdiğerlerinden yine 3-5 tutturdum neyse sınav sonrası biz burda birbirimize yüz veririrz olmaz mı
Erken bitirirsen çıkarsın.demek istediğim sınav basit degildir belki evet ama sonucta sözel sınav cevabı ya biliyoruz ya bilmiyoruz,matematik değil ki işlem yapıp bulalım.bilmiyorum valla bana uzun geldi,buradan yetkililere sesleniyorum=))
4 a kuralı mi diyorlar b c vs hepsini aynı sık yaparsan illa ki tutma olasılığı oluyor Muş tam ben de bilmiyorum. Matematik te mi uygulasam.bari hepsini aynı şık işaretle de bi kaçının tutması garanti olsun=))
Son hafta keşfettim anadolu üni. Nin çalışma bölümünü ordan cözmeye çalıştım ama sanmıyorumki geçeyimhiç sorma aeben abla çok farklı ikisi.bi de çıkmış sorular kitabında da bilgi teknolojinin çıkmış soruları değil normal deneme testi var.o daha bi saçma.neyse artık olan oldu:)
Seninle bölümlerimiz aynı değil ama çan eğrisini aşagı tutacagım emin olabilirsin roseevet bayanlar can eğrisini düşük tutalım lütfen bizleri de düşünün :))
Sakinol mikrom kız yenimi sınava giriyorsun sankişimdi diyecektim bunu=)
bu hafta bende garip bir psikoloji oluştu.battı balık yan gider psikolojisi adı:))olan oldu artık deyip elimi eteğimi çektim:)
evet kardeşler,bacılar son yorumlarınızı alalım var mı şu dersten çok eminim,100 alırım diyen?veya eminim kalırım diyen?
ve sizce çıkmış sorulardan soracaklar mı?mesela 2012 yılının soruları çok farklı.sağ gösterip sol vurmuşlar.bize de yaparlar mı dersiniz?:)
Yapma bulcam bende çıkmış sorulara güveniyodumÇıkmış sorulardan artık pek çıkmıyor sistem degistiginden beri cikarsada çok az.
Aa rose sendemi ilahiyatçıydınbennnn arapçadan 100 alırım ....... demeyi ne kadar çok isterdim ama biliyorum ki sıfırrr alacam çünkü ölümüne atacam :) deneme yaptım attım bita nemi tutmazdiğerlerinden yine 3-5 tutturdum neyse sınav sonrası biz burda birbirimize yüz veririrz olmaz mı
Aaa senin bilmediğin bişi varmıymış kuzum4 a kuralı mi diyorlar b c vs hepsini aynı sık yaparsan illa ki tutma olasılığı oluyor Muş tam ben de bilmiyorum. Matematik te mi uygulasam.
Yok aslında biliyorum daAaa senin bilmediğin bişi varmıymış kuzum
Yıllardır uygularım... geçen nette gördüm dedim benim yöntemi çalmışlar
Amin.tek mi gideceksin sınava.Kızlar yarın için başarılar diliyorum , birde bol şanş
Allah zihin açıklığı versin .. Mikrom ve bulcam gibi çok çalışanlarında emeğini zayi etmesin
ben murat yayınlarından çalışmadım konuları,sınava yakın özetlere bakarım diye almıştım onu.farketsem ne yazar teknolojiden yandığım meydanda=))Son hafta keşfettim anadolu üni. Nin çalışma bölümünü ordan cözmeye çalıştım ama sanmıyorumki geçeyim
Bilgi teknolojinin Tüm kitapmı farklı olur yahu çok ilginç
Kız hadi ben son haftalarda baktım farkettim m sen baştan beri çalışıyordun hiçmi dikkattini çekmedi içerik cadıı?
yeni giriyorum tabii:)farklı sınavlara girdim tabii ama ilk aöf sınavı bu=)Sakinol mikrom kız yenimi sınava giriyorsun sanki
Çıkmış soruları çözmeme göre arapça ve bilgi teknolojiden kesin kalırım gözüyle bakıyorum . Digerderslerde az çok altyapım var ama ne olur bilinmez ..
Eşim bırakıp işine gidecek .Amin.tek mi gideceksin sınava.
Hadi gecmis olsun sizeHadi geçmiş olsun kuzular.
İnanç esasları kolaydı diyemem çıkmış sorlarardan 1 tn. Gördüm
En kolayı islam tarihiydi baya bi çıkmış soru vardı.
Sanat tarihi en az 10 soru aynı şıklı işaretledim en kötü o geçti kitapdan çalışmadan olmayacak
Teknolojide bilmiyom fifti fifti
Hayırlısı bakalım . Kitaplardan çalışmak lazım eski sorulara çok güvenmeyecez belli oldu.