Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

bari hepsini aynı şık işaretle de bi kaçının tutması garanti olsun=))

demek istediğim sınav basit degildir belki evet ama sonucta sözel sınav cevabı ya biliyoruz ya bilmiyoruz,matematik değil ki işlem yapıp bulalım.bilmiyorum valla bana uzun geldi,buradan yetkililere sesleniyorum=))
Erken bitirirsen çıkarsın.

bari hepsini aynı şık işaretle de bi kaçının tutması garanti olsun=))
4 a kuralı mi diyorlar b c vs hepsini aynı sık yaparsan illa ki tutma olasılığı oluyor Muş tam ben de bilmiyorum. Matematik te mi uygulasam.

hiç sorma aeben abla çok farklı ikisi.bi de çıkmış sorular kitabında da bilgi teknolojinin çıkmış soruları değil normal deneme testi var.o daha bi saçma.neyse artık olan oldu:)
Son hafta keşfettim anadolu üni. Nin çalışma bölümünü ordan cözmeye çalıştım ama sanmıyorumki geçeyim
Bilgi teknolojinin Tüm kitapmı farklı olur yahu çok ilginç
Kız hadi ben son haftalarda baktım farkettim m sen baştan beri çalışıyordun hiçmi dikkattini çekmedi içerik cadıı ?

Sakinol mikrom kız yenimi sınava giriyorsun sanki

Çıkmış soruları çözmeme göre arapça ve bilgi teknolojiden kesin kalırım gözüyle bakıyorum . Digerderslerde az çok altyapım var ama ne olur bilinmez ..

Aa rose sendemi ilahiyatçıydın
Ben sallayınca 3-4 tutuyor

Biliyosunuzdur gerçide önce emin olduklarınızı işaretleyin . Atacaklarınızda hep aynı şık olsun .2-3 soruda öyle tutturursunuz .

4 a kuralı mi diyorlar b c vs hepsini aynı sık yaparsan illa ki tutma olasılığı oluyor Muş tam ben de bilmiyorum. Matematik te mi uygulasam.
Aaa senin bilmediğin bişi varmıymış kuzum
Yıllardır uygularım... geçen nette gördüm dedim benim yöntemi çalmışlar

Aaa senin bilmediğin bişi varmıymış kuzum
Yıllardır uygularım... geçen nette gördüm dedim benim yöntemi çalmışlar
Yok aslında biliyorum da hiç uygulamadim. Matematik var alttan acaba uygulasam kaç tane tutar.4 tane kesin 20 olur da geçen sene salladım 30 almıştım.

ben murat yayınlarından çalışmadım konuları,sınava yakın özetlere bakarım diye almıştım onu.farketsem ne yazar teknolojiden yandığım meydanda=))

yeni giriyorum tabii:)farklı sınavlara girdim tabii ama ilk aöf sınavı bu=)

Çıkmış sorular kitabı aldım güya açıp bakmadim .. Aksam islam sanat tarihi cozdum 4 tane kesin bildiğim çıktı hep geri kalani da işaretlemedigim bir sıkkı yaptım 4 de öyle tuttu etti 8 sanırım geçtim dermişim2012 çok zormus ya ama 2013 de de 16 yaptım inş yarin da geçebilecek kadar yaparım .. ibadet inanç iman esaslarını tekrar etmeye korkuyorum kesin unuttum herkese bol sans Rahman yanimiz da olur inş ..

Hadi geçmiş olsun kuzular.

İnanç esasları kolaydı diyemem çıkmış sorlarardan 1 tn. Gördüm

En kolayı islam tarihiydi baya bi çıkmış soru vardı.

Sanat tarihi en az 10 soru aynı şıklı işaretledim en kötü o geçti kitapdan çalışmadan olmayacak

Teknolojide bilmiyom fifti fifti

Hayırlısı bakalım . Kitaplardan çalışmak lazım eski sorulara çok güvenmeyecez belli oldu .

Hadi gecmis olsun size
Bizimki ögleden sonra
Dua edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…