- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.389
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Alın yinede ne olur olmaz sınav gozetmenine bağlı tabi ama yanınızda bulunsun. Eşiniz alabilir.Arkadaslar ogrenci kimligi sartmi acaba .? benim bulundugum yer merkeze Aof irtibat burosuna uzakligi 3 saat mesafede gitmem cok zor cocuklarla ne yapmam gerekiyor
çıkmış sorular çalışarak geçilebilir bence,tabii soruları tamamen değiştirmezlerse=)ben de ilk olarak teknolojiden kalıyorum diyebilirim:)Arapça sanat tarihi ve teknoloji hadi teknoloji belki geçilir de diğer ikisi özellikle sanat tarihi gözümü korkutuyo sadece çıkmış sorulara bakıyorum çalışsamda bi cacık anlamayacagim kesin çünkü
Bazen nerden kalkıştım bu ise diye kızıyorum kendime .. Deneme sınavlarında 7 ile 10 arası doğru cikiyo teknolojiden ama tabii sınavda ne yaparım bilemem .. Rabbim yardımcımız olsun inş.çıkmış sorular çalışarak geçilebilir bence,tabii soruları tamamen değiştirmezlerse=)ben de ilk olarak teknolojiden kalıyorum diyebilirim:)
Teknolojiyede ağırlık verin basit gibi görünüyor ama pek basit değil :) hadi vizeden neysede final zor oluyor.Bazen nerden kalkıştım bu ise diye kızıyorum kendime .. Deneme sınavlarında 7 ile 10 arası doğru cikiyo teknolojiden ama tabii sınavda ne yaparım bilemem .. Rabbim yardımcımız olsun inş.
Olmaz en azından özetleri okuyun aöf de olsa basit değil.merhaba arkadaşlar bende dört yıla tamamlıyacağım kamu yönetimi bölümüm fakat hiç ders çalışmadım 9 dersim var sadece ünitenin sonundaki testleri çözsem faydalı olurmu ????
Zaten farkındayım cnm basit olmadığını ama hic vakit ayıramıyorum ki ayırdığım zamanda artik beynim de yaşlanmış yeni bilgi kabul etmiyorTeknolojiyede ağırlık verin basit gibi görünüyor ama pek basit değil :) hadi vizeden neysede final zor oluyor.
Kitap sonlarinda ki özetleride okuyun hiç olmazsa sadece test çözmekle gecemezseniz.bazı arkadaşlar bana öyle demiştide testlerini çözdünmü geçersin demişti
deneme sınavlarını nereden çözüyorsunuz?Bazen nerden kalkıştım bu ise diye kızıyorum kendime .. Deneme sınavlarında 7 ile 10 arası doğru cikiyo teknolojiden ama tabii sınavda ne yaparım bilemem .. Rabbim yardımcımız olsun inş.
valla bana basit gibi gözükmedi hiç,durum o kadar vahim yani=)Teknolojiyede ağırlık verin basit gibi görünüyor ama pek basit değil :) hadi vizeden neysede final zor oluyor.
Aof uygulamasında var cnmdeneme sınavlarını nereden çözüyorsunuz?
anladım.onlara bakmasak bir şey kaybeder miyiz acep:)ben bakamam büyük ihtimal de.Aof uygulamasında var cnm
Zaten çoğunluğu çıkmış sorular ,kaybedeceğini sanmamanladım.onlara bakmasak bir şey kaybeder miyiz acep:)ben bakamam büyük ihtimal de.
aöf uygulaması ne ? anadolu üniye ait bir uygulama mı?Aof uygulamasında var cnm