Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

of topiği kaybettim yahu :)
neyseki buldum :)
benim dersler bitti sayılır, türk dili son ünitedeyim bugün onu bitirir, akşamda çıkmış soruları çözerim, en son tarihe tekrar dönüp, önceki yıllarda çıkmış soruları hatim edersem geçerim heralde :))

Canim bolum.neydi ?

Sanat tarihine bakmadim bakamayacağım da sanırım haftasonu annemler geliyor onlar yanimda iken biraz çıkmış sorulara falan bakabilirim belki .. Pişman oldum kayıt olduğuma desem yeridir çevremdeki herkes ne gerek vardı deyip duruyor iyice moralim bozuluyor..

Canim ne demek ne gerek var
Ders calismazsan cok daha verimli seyler mi yapiyorsun
Bosver kim ne dedi. Calis bitir okulunu herkese inat

Canim ne demek ne gerek var
Ders calismazsan cok daha verimli seyler mi yapiyorsun
Bosver kim ne dedi. Calis bitir okulunu herkese inat
Ah canım benim dediğin doğru ama kızım da ilkokul 1 e başladı 1.5 yaşında oğlum sürekli mızmız ben yine azim eder çalışırım da o ağlarken çalışsam yada kızıma sen ders çalıştır desem ben sana okuma demedim mi diyor .. Yani basta eşim köstek

Boşver canım nasılsa AÖF te atılma yok istersen 10 senede bitir kimseyi takma.

Canikolar Kamu yönetimi 3.sinifa geçiş yaptım toplamda 7 fark dersin 3 tanesi bu donem 1.yariyildan,
Aof sitesinde 5.yarıyıl ve 1.yarıyıl sinavları cumartesi ve pazar sabah olucak yazıyor,
Yanı çakişıyor mu dersiniz?
Direk kalicakmiyim ucdersten.,

Cakismaz bence. 1.sınıftan da vardır fark dersi sabah ve öğle oturumu olur. 3 derse sabah 3 derse öğlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…