- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Canim bolum.neydi ?of topiği kaybettim yahu :)
neyseki buldum :)
benim dersler bitti sayılır, türk dili son ünitedeyim bugün onu bitirir, akşamda çıkmış soruları çözerim, en son tarihe tekrar dönüp, önceki yıllarda çıkmış soruları hatim edersem geçerim heralde :))
adalet 2. sınıfCanim bolum.neydi ?
Hangi bölüm?Sözde kaç haftadır başlayacaktım bir kitabı bile açmadımBakalım nasıl yetiştireceğim.
işletme 2. sınıfHangi bölüm?
Canim ne demek ne gerek varSanat tarihine bakmadim bakamayacağım da sanırım haftasonu annemler geliyor onlar yanimda iken biraz çıkmış sorulara falan bakabilirim belki .. Pişman oldum kayıt olduğuma desem yeridir çevremdeki herkes ne gerek vardı deyip duruyor iyice moralim bozuluyor..
Ah canım benim dediğin doğru ama kızım da ilkokul 1 e başladı 1.5 yaşında oğlum sürekli mızmız ben yine azim eder çalışırım da o ağlarken çalışsam yada kızıma sen ders çalıştır desem ben sana okuma demedim mi diyor .. Yani basta eşim köstekCanim ne demek ne gerek var
Ders calismazsan cok daha verimli seyler mi yapiyorsun
Bosver kim ne dedi. Calis bitir okulunu herkese inat
Boşver canım nasılsa AÖF te atılma yok istersen 10 senede bitir kimseyi takma.Ah canım benim dediğin doğru ama kızım da ilkokul 1 e başladı 1.5 yaşında oğlum sürekli mızmız ben yine azim eder çalışırım da o ağlarken çalışsam yada kızıma sen ders çalıştır desem ben sana okuma demedim mi diyor .. Yani basta eşim köstek
özet kitaptan çalışıp çıkmış soruları çözün,yetişir inşallah.Ay hala başlayamadım benSizce yarın başlasam yetiştirip vizeler için idare eder not alabilir miyim?
Özet kitap için önerebilceğiniz yayın var mı ? Ya da aöf nin kendine ait olan bi özet kitabı var mı ?özet kitaptan çalışıp çıkmış soruları çözün,yetişir inşallah.
Murat yayınları cnmÖzet kitap için önerebilceğiniz yayın var mı ? Ya da aöf nin kendine ait olan bi özet kitabı var mı ?
Teşekkürler. Aöfnin kendi sitesindede özet varmış indirdim.Murat yayınları cnm
Cakismaz bence. 1.sınıftan da vardır fark dersi sabah ve öğle oturumu olur. 3 derse sabah 3 derse öğlen.Canikolar Kamu yönetimi 3.sinifa geçiş yaptım toplamda 7 fark dersin 3 tanesi bu donem 1.yariyildan,
Aof sitesinde 5.yarıyıl ve 1.yarıyıl sinavları cumartesi ve pazar sabah olucak yazıyor,
Yanı çakişıyor mu dersiniz?
Direk kalicakmiyim ucdersten.,