Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Not sistemi değişmiş kızlar. Geçme notu alt sinir 25 ti şimdi 35 çıkarmışlar 35 artık ff olacakmış ve can egrisine dahil değilmiş. Geçme notu yükselmiş yani eskiden 25.27 li gecilirken şimdi gecilemeyecek iyice zorlaştı sistem.

Not sistemi değişmiş kızlar. Geçme notu alt sinir 25 ti şimdi 35 çıkarmışlar 35 artık ff olacakmış ve can egrisine dahil değilmiş. Geçme notu yükselmiş yani eskiden 25.27 li gecilirken şimdi gecilemeyecek iyice zorlaştı sistem.
ANAMM ben o zaman d geçemiyordum ki off offf

Nerden öğrendin cnm ? Off desene kalıcam mutlaka daha açmadığım kitap var :KK43:

Kizlar bende yavas yavas calistim bu gune kadar
Ama bundan sonra calismalarimi hizlandiriyorum ve daha programli calisacagim insallah.
İsletme 3. Sinif
9 ders aliyorum

Ya kizlar murat yayinciliktan calisiyordum bitti
3 tane farkli dersim var. Bunlari ana kitaptan calissam cok uzun. İnternette de bulamadim ozet anlatim ne yapabilirim ?

Ya kizlar murat yayinciliktan calisiyordum bitti
3 tane farkli dersim var. Bunlari ana kitaptan calissam cok uzun. İnternette de bulamadim ozet anlatim ne yapabilirim ?
Farklı ders nedir onların da yardımcı kaynakları vardır.
Muaf dersin olmadı mı hiç. Daha önce önlisans okumussun.

X