- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
- Konu Sahibi Minikkelebk
kimseden ses çıkmamış bayadır.
herkes harıl harıl ders çalışıyor sanırım=))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaklaşık 10 gündür elime kitap alamadım kızıma ela lale talat et at it itele öğreteceğim diye kendi dersime vakit ayıramıyorum malesef bu gidişle kalıcam derslerdenkimseden ses çıkmamış bayadır.
Allah kolaylık versin=)Yaklaşık 10 gündür elime kitap alamadım kızıma ela lale talat et at it itele öğreteceğim diye kendi dersime vakit ayıramıyorum malesef bu gidişle kalıcam derslerden
Mikrom murat yayınlatının özet kitabını aldım ama özetde herşey yokki çıkmış sorularda farklı konularda çıkıyor ...kimseden ses çıkmamış bayadır.
Allah razı olsun hızırım :)Öğrenci giriş sayfadan bakıyorsun sınava 1 hafta kala açıklanır yazıcıdan çıktı yaparsın.
Arapçada ezberden çok konu çalış aeben abla.ezber olarak aynı kelimeleri sormuşlar çünkü.şimdi böyle aynı aynı diyip duruyorum,bi girermişim sınava alakasız kelimeler:)Allah korusun=)Mikrom murat yayınlatının özet kitabını aldım ama özetde herşey yokki çıkmış sorularda farklı konularda çıkıyor ...
Arapçaya yükleniyorum ama ezber lazım .
Sınav giriş belgesi. Ve kimliğin. Sınavda telefon hariç gerisi serbest. Takı. Saat.çanta. cuzdan bunları yanında goturursun. Kalem silgi goturuyorsun.öğrenci kimliğini alan var mı arkadaşlar,ben daha gidemedim de.
sınava bu kimlikle giriyoruz değil mi,başka bir şey gerekiyor mu?
Kuzum ezberlenecek kadar değilki hele sorularda bide eş ve zıt anlamlılar çok çıkıyo . Daha kelimeyi bilmiyomki eşini nerden bilem dimi . Şimdi kursta öğrendiğimiz kelimelerle sorularda çıkan okuma parçalarının heç alakası yok diger derslere adam gibi bakamıyorum eskisi gibi kafa yok ezber hiç yok . Rabbım kolaylık verir inşallahArapçada ezberden çok konu çalış aeben abla.ezber olarak aynı kelimeleri sormuşlar çünkü.şimdi böyle aynı aynı diyip duruyorum,bi girermişim sınava alakasız kelimeler:)Allah korusun=)
Yok daha bende almadım . Cuma kursa çıkmışken alayım diyorum inşallah .öğrenci kimliğini alan var mı arkadaşlar,ben daha gidemedim de.
sınava bu kimlikle giriyoruz değil mi,başka bir şey gerekiyor mu?
giriş belgesini netten çıktı alıyoruz,öyle mi?Sınav giriş belgesi. Ve kimliğin. Sınavda telefon hariç gerisi serbest. Takı. Saat.çanta. cuzdan bunları yanında goturursun. Kalem silgi goturuyorsun.
Bu sene şunu duydum yeni uygulama diyorlar öğrenci kimliği olmadan da sınava girilecek diyorlar. Ama siz yinede alın kimliği götürün sınava ne olur olmaz.
Her sene kimliklere bandrol yapistiriyorlardi bu sene oda kalkmış inşaallah sınavda sorun olmaz.
Evet çıktı alıyorsun. Telefon yasak çantayi ariyorlar sokamazsin içeri. kitap goturursun goturuyorlar çantana katarsin yada birine verirsin.giriş belgesini netten çıktı alıyoruz,öyle mi?
çanta serbest derken arıyorlar mı çantayı?telefonu çantaya koysak olmaz mı=)bi de gidene kadar göz atmak için kitap olsa çantamızda sorun olur mu?
çantada kitap serbest de telefon niye yasak acep=)Evet çıktı alıyorsun. Telefon yasak çantayi ariyorlar sokamazsin içeri. kitap goturursun goturuyorlar çantana katarsin yada birine verirsin.
Telefon için ya yanında birini getireceksin yada emanetciler oluyor onlar alıyor para karşılığı tabi. Yada getirmeyeceksin.
Ellerinde kitap olanı gördüm ama sınıfa sokmadilar:) artık nereye koyuyorlar bilmiyorum ama telefon yasak kopya olayından ötürü. Zaten kapıda polis oluyor üstünü falan arıyor telefon var mı diye.çantada kitap serbest de telefon niye yasak acep=)
ARKADAŞLAR SINAVLAR 12-13 ARALIK AMA BEN HALA ÇALIŞMADIM!!!Yok daha bende almadım . Cuma kursa çıkmışken alayım diyorum inşallah .